Хрватски репрезентативац вс полиција: Што ме ј**ете?!

Дефанзивац Бајер Леверкузена и селекције Хрватске Тин Једвај добио је прекршајну пријаву и казну од загребачке полиције. Разлог - правио је буку док је играо баскет.

Фудбал 11.07.2019 | 09:16
Хрватски репрезентативац вс полиција: Што ме ј**ете?!
Двадесеттрогодишњи члан "ватрених" вређао је полицајце и добио прекршајну пријаву након што су "органи реда" прекинули "ноћни баскет" његовог друштва у школском игралишту Светоиванске улице у Загребу.

"Шта ме је*ете што играм кошарку, а цео град се ори од 'Ин Мусиц' фестивала", рекао је репрезентативац Хрватске, чиме је испровоцирао полицајце да му напишу казну одоко 25 евра за ремећење јавног реда и мира.

Он је хрватским медијима испричао шта се догодило те вечери:

"Играо сам са пријатељима кошарку, нисмо правили н8какву бити, ни неред. Кад је дошла полиција, имао сам осећај да су дошли искључиво са намером да неког приведу јер су ми рекли да се неко жалио да се на игралишту галами. У то време се у близини овог игралишта, на Јаруну, одржавао 'Ин Мусиц' фестивал и музика је била толико гласна да је то било готово неподношљиво. Рекао сам полицајцима да ми само играмо кошарку, али су ми рекли да идем са њима у станицу због ремећења јавног реда и мира. На то сам им указао да ме приводе јер сам играо кошарку и нисам галамио ја, већ да је цео град брујао од музичког фестивала", изјавио је Једвај.

Испричао је и анегдоту са полицајцем:

"Кад ме полицајац питао где живим, рекао сам му у Немачкој, где сам тада стварно живео, али је полицајац мислио да га зезам зезам. На крају сам пристао да одем у станицу с полицијом али, понављам, нисам правио буку".

У судници је саслушан полицајац који се кобне вечери одазвао на интервенцију рекавши притом да је управо њега младић почастио спорном реченицом са почетка текста. Двојица Једвајевих пријатеља отклонила су кривицу фудбалера устврдивши да су само играли кошарку и да нису вређали полицајца.

Суд у Хрватској је ипак на крају стао на страну полиције, али је казнио Једваја најмањом могућом казном, пренеле су загребачке "Спортске новости".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар