Како се ЦОНМЕБОЛ осветио Месију: Баш га брига!

Лионел Меси није у идеалном тиму шампионата, али је зато половина из Бразила.

Фудбал 10.07.2019 | 17:30
Како се ЦОНМЕБОЛ осветио Месију: Баш га брига!
Не иде, па не иде…

Међутим, питање је да ли Лионел Меси није заслужио да се ове године нађе у идеалном тиму Копа Америка!?

Сигурно је да такво признање, у мору других које је добијао током каријере, једном од најбољих фудбалера свих времена не значи превише. Он је желео злато са "гаучосима", али је опет остао без њега.

Меси је на крају љут напустио Бразил, јер је турнир завршио црвеним картоном после свађе са Чилеанцом Меделом, за утеху је добио бронзу, али није могао да издржи и кратко се "поздравио" са "комшијама": "Копа је намештена да Бразил победи."

Катастрофалне судијске грешке на штету Аргентине у полуфиналу, управо против Бразила и тек друго у керијери, али неоправдано искључење у мечу за треће место, били су довољни да од Месија чујемо речи које никада пре нисмо.

ЦОНМЕБОЛ га је казнио изостављањем из идеалног тима шампионата. У њему су чак петорица домаћих играча, освајача титуле… Перу их има двојицу, а по једног Чиле, Уругвај, Колумбија и Аргентина.

Алисон Бекер - Дани Алвес, Хосе Мариа Хименез, Тијаго Силва, Мигуел Трауко - Артур, Леандро Паредес, Артуро Видал - Џејмс Родригуез, Паоло Гереро, Евертон.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар