Жена открила гдје Теодосић наставља каријеру!

Супрузи Милоша Теодосића се током представе "омакло" где ће он наставити каријеру и ово ће се допасти звездашима.

Кошарка 10.07.2019 | 16:33
Жена открила гдје Теодосић наставља каријеру!
Навијачи КК Црвена звезда су већ неколико дана у еуфорији. Прича се да би сјајни српски плејмејкер коначно могао да обуче дрес Црвене звезде, клуба за који навија, а незванично клуб му нуди огроман новац - наводно чак 1,2 милиона евра по сезони, како су пренели поједини медији.

Иако председник Звезде Небојша Човић каже да клуб "не може да парира богатијима" што се тиче новца за Теодосића, можда ће он, ипак, обући дрес овог клуба.

А тако нешто је наговестила његова спруга, глумица Јелисавета Орашанин током представе "Хотел 88".

У импровизацији током представе Јелисавета и њен партнер на сцени Влада Алексић индиректно су се дотакли су и живота брачног пара Теодосић-Орашанин.

"Нека наша глумица глумила по хотелима, серијама неким дибидус каријера није ни битно! Она мачка упознала тог кошаркаша, не знам ни како се зове, није ни битно. Забављала се са два, три месеца, па свадба, отишла са њим у Лос Анђелес... Шетала тамо мало кучиће по плажи. Онда затруднела, па се породила... Америчко држављанство! Жив нисам да сазнам где ће даље?!", рекао је Алексић

Уследио је Јелисаветин дговор који је дочекан овацијама публике:

"Па у Звезду, где ће!"

Наравно, треба узети у обзир да је ово хумористичка представа, даје реч о импровизацији, али можда Јелисавета није рекла неистину...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар