Žena otkrila gdje Teodosić nastavlja karijeru!

Supruzi Miloša Teodosića se tokom predstave "omaklo" gde će on nastaviti karijeru i ovo će se dopasti zvezdašima.

Košarka 10.07.2019 | 16:33
Žena otkrila gdje Teodosić nastavlja karijeru!
Navijači KK Crvena zvezda su već nekoliko dana u euforiji. Priča se da bi sjajni srpski plejmejker konačno mogao da obuče dres Crvene zvezde, kluba za koji navija, a nezvanično klub mu nudi ogroman novac - navodno čak 1,2 miliona evra po sezoni, kako su preneli pojedini mediji.

Iako predsednik Zvezde Nebojša Čović kaže da klub "ne može da parira bogatijima" što se tiče novca za Teodosića, možda će on, ipak, obući dres ovog kluba.

A tako nešto je nagovestila njegova spruga, glumica Jelisaveta Orašanin tokom predstave "Hotel 88".

U improvizaciji tokom predstave Jelisaveta i njen partner na sceni Vlada Aleksić indirektno su se dotakli su i života bračnog para Teodosić-Orašanin.

"Neka naša glumica glumila po hotelima, serijama nekim dibidus karijera nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa dva, tri meseca, pa svadba, otišla sa njim u Los Anđeles... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela, pa se porodila... Američko državljanstvo! Živ nisam da saznam gde će dalje?!", rekao je Aleksić

Usledio je Jelisavetin dgovor koji je dočekan ovacijama publike:

"Pa u Zvezdu, gde će!"

Naravno, treba uzeti u obzir da je ovo humoristička predstava, daje reč o improvizaciji, ali možda Jelisaveta nije rekla neistinu...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar