Режим саобраћаја током Беер феста

Током припреме и одржавања манифестације БЕЕР ФЕСТ у Бијељини биће забрањен саобраћај у Улици Јована Дучића и то 12. јула од 7 часова до 15. јула у 6 часова, наведено је у саопштењу Градске управе Бијељине.

Република Српска 10.07.2019 | 14:06
Режим саобраћаја током Беер феста
Фестивал музике и пива, који ће се одржати у Бијељини 12, 13. и 14. јула, на градском паркингу код Саборне цркве на Лединцима, доноси три дана супер забаве, добре музике и одличног пива.

Тај јулски викенд љубитељима добре забаве понудиће одличан провод уз многобројне пивске брендове и концерте музичких извођача из региона. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Нема смисла

10.07.2019 12:44

Ово је ружно дешавање уз Саборну цркву, јер се виде разне пијандуре, накарадна и неприкладња понашања по црквеном дворишту. Питам се да ли су ови из Градске управе нормални, да баш овдје доводе сав овај Бн беер еxит, зар се није могла наћи нека ливада, стадион или сл за оваква дешавања? Ово је крајње непоштовање, непримјерена уз вјерски објекат, док одговорни из цркве шуте и аминују, није ми јасно зашто???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урбана Бн

10.07.2019 16:05

А несмета вам кад у црквено двористе за васаре поставе саторе,пеку прасице,лоцу уз завијање полуголе певаљке,кад попови дилују,кад су као кацавенда,немсета вам капија од 60000 км итд да ненабрајам,па немоземо сви да волимо гуслање,баје,гоције,бодљавине,има нас који смо родјени и одрасли на асфалту,цији је појам забаве другацији од васег.... П.С. за овог сто кука за крстом,то питај прво попа па оног сто га је постављао....да се нису талили неби отпао....

Name

куку нама са нама

10.07.2019 13:26

Славе србенде Св.Петра..цуј уз цркву,ваљда се Кацавендина раја окупила...Од некадасњих радних акција остало јавно промовисање дроге и свега сто изазива бијес и љутњу Свевишњег и његових угодника..И сад се цуди неко сто је крст и то бас крст одваљен са цркве у Српцу..

ОДГОВОРИТЕ