Režim saobraćaja tokom Beer festa

Tokom pripreme i održavanja manifestacije BEER FEST u Bijeljini biće zabranjen saobraćaj u Ulici Jovana Dučića i to 12. jula od 7 časova do 15. jula u 6 časova, navedeno je u saopštenju Gradske uprave Bijeljine.

Republika Srpska 10.07.2019 | 14:06
Režim saobraćaja tokom Beer festa
Festival muzike i piva, koji će se održati u Bijeljini 12, 13. i 14. jula, na gradskom parkingu kod Saborne crkve na Ledincima, donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva.

Taj julski vikend ljubiteljima dobre zabave ponudiće odličan provod uz mnogobrojne pivske brendove i koncerte muzičkih izvođača iz regiona. 

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nema smisla

10.07.2019 12:44

Ovo je ružno dešavanje uz Sabornu crkvu, jer se vide razne pijandure, nakaradna i neprikladnja ponašanja po crkvenom dvorištu. Pitam se da li su ovi iz Gradske uprave normalni, da baš ovdje dovode sav ovaj Bn beer exit, zar se nije mogla naći neka livada, stadion ili sl za ovakva dešavanja? Ovo je krajnje nepoštovanje, neprimjerena uz vjerski objekat, dok odgovorni iz crkve šute i aminuju, nije mi jasno zašto???

ODGOVORITE
Name

Urbana Bn

10.07.2019 16:05

A nesmeta vam kad u crkveno dvoriste za vasare postave satore,peku prasice,locu uz zavijanje polugole pevaljke,kad popovi diluju,kad su kao kacavenda,nemseta vam kapija od 60000 km itd da nenabrajam,pa nemozemo svi da volimo guslanje,baje,gocije,bodljavine,ima nas koji smo rodjeni i odrasli na asfaltu,ciji je pojam zabave drugaciji od vaseg.... P.S. za ovog sto kuka za krstom,to pitaj prvo popa pa onog sto ga je postavljao....da se nisu talili nebi otpao....

Name

kuku nama sa nama

10.07.2019 13:26

Slave srbende Sv.Petra..cuj uz crkvu,valjda se Kacavendina raja okupila...Od nekadasnjih radnih akcija ostalo javno promovisanje droge i svega sto izaziva bijes i ljutnju Svevišnjeg i njegovih ugodnika..I sad se cudi neko sto je krst i to bas krst odvaljen sa crkve u Srpcu..

ODGOVORITE