ЛШ - Мусемић: Да није ушао онај једини шут...

"Прво полувријеме смо се квалитетно супротставили сјајној екипи која нам осим једног шута из којег смо примили гол, није направила ништа“, рекао је тренер Сарајева и похвалио игру и залагање своје екипе против Селтика.

Фудбал 10.07.2019 | 11:10
ЛШ - Мусемић: Да није ушао онај једини шут...
Шампион БиХ, Сарајево, поражен је од Селтика 3:1 у првом мечу првог кола квалификација за Лигу шампиона и јасно је да ће му требати чудо у Шкотској за пролаз у наредни круг.

Упркос томе, тренер Сарајева Хусреф Мусемић задовољан је игром своје екипе, која је у првих 45 минута била достојан ривал фаворизованом Селтику. 

"Резултатом нисам задовољан, али сам задовољан игром и залагањем мојих играча, поготово у првом полувремену. Оног тренутка кад смо пали физички све је изгледало другачије, пала нам је концентрација, али мислим да смо се прво полувријеме квалитетно супроставили сјајној екипи, која нам осим једног шута из којег смо примили гол, није направила ништа. Шта би било да се то није десило, то је питање, али немам замјерке и не могу бити незадовољан јер је противник квалитетан", рекао је Мусемић послије утакмице.

Он је истакао да је његова екипа још увијек у припремном периоду и додао да не може бити незадовољан игром својих играча.

"Нисмо у такмичарској форми, као ни Селтик, па не могу знати да ли је ово наш максимум. Нисам незадовољан оним што су играчи показали, а ја сам и раније рекао, Селтик је екипа која сваку грешку кажњава и то се и видјело вечерас", рекао је Мусемић.

Додао је да би био задовољан ако би његов тим у реваншу поновио игру из првог полувремена.

"У реваншу очекујемо да покушамо одиграти на нивоу првог полувремена и да на располагању имамо још неке играче. Након тога, почиње наше првенство, очекује нас пуно утакмица у кратком периоду. Што се тиче поука, онда је јасно да против овакве екипе морате бити боље физички спремни", рекао је Мусемић.

Реванш меч на Селтику парку у Глазгову игра се 17. јула у 20:45 часова.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

типицно

10.07.2019 16:49

Били смо добри али нисмо имали среце.

ОДГОВОРИТЕ