ЛШ - Црвено-бијели у глас: Није било добро!

У табору Звезде ипак уверени да ће на стадиону “Рајко Митић” изборити пласман у другу рунду.

Фудбал 10.07.2019 | 10:32
ЛШ - Црвено-бијели у глас: Није било добро!
Као и прошле сезоне против Спартакса. Мучење на старту европских квалификација. Свесни су тога и у Црвеној звезди, али су свесни и да је лани успели да тај тежак почетак претворе у историјску годину. Па и после мршаве игре у ремију без голова на гостовању код Судуве признају да нису одиграли на нивоу, али и да прави изазови тек следе. Први баш на реваншу против Литванаца.

“Сваки почетак је тежак. Имали смо своје шансе, које смо морали боље даискористимо. У сваком колу играју се по две утакмице, чека нас реванш на ‘Маракани’ и мислим да ћемо исправити грешке”, били су први утисци Бранка Јовичића, може бити и понајбољег играча српског шампиона.

Срђан Бабић је, као и сви који су гледали меч уосталом, приметио још један проблем у Звездиној игри.

“Дошли смо овде да победимо, али нисмо успели да постигнемо погодак. У првом делу смо контролисали утакмицу, а у другом смо им дозволили неколико шанси. Надам се да ћемо у реваншу победити”.

Самокритика није фалила ни Марку Гобељићу, који се овог лета изборио за место у Звездиних стартних 11.

“Знали смо да нас очекује јак темпо, али нисмо одиграли како треба. Не можемо бити задовољни, али имамо и реванш на ‘Маракани’. Мораћемо добро да анализирамо ову утакмицу”.

Марин: Био је чист пенал за нас! Звездин креативац верује да су црвено-бели оштећени.

Враћа се Звезда из Литваније без предности за реванш (0:0). Судува је грчевито бранила и одбранила свој гол, често играјући и са осморицом-деветорицом фудбалера иза лопте.

Све би било другачије да је у другом полувремену, како сматра Марко Марин, досуђен пенал за Црвену звезду. У том нападу креативац игре црвено-белих је упутио шут ка голу Судуве, а лопта је погодила у руку једног играча литванског тима.

Судијска пиштаљка се није огласила...

„Био је чист пенал за нас! Видело се по кретању лопте после његовог играња руком“, нагласио је Марин после утакмице.

Осим тога, ипак, мршаво издање српског првака. Звезда ће у реваншу првог кола квалификација за Лигу шампиона морати да јури победу на свом стадиону.

„Очекивано тешка утакмица. Највећи је проблем што нисмо постигли гол. Борјан је одлично одбранио њихову шансу. Чека нас, ипак, другачији меч пред нашим навијачима. Мораћемо да будемо бољи у последњој трећини терена, да више желимо гол“, истакао је Марко Марин.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јок

10.07.2019 12:59

јок

ОДГОВОРИТЕ