LŠ - Crveno-bijeli u glas: Nije bilo dobro!

U taboru Zvezde ipak uvereni da će na stadionu “Rajko Mitić” izboriti plasman u drugu rundu.

Fudbal 10.07.2019 | 10:32
LŠ - Crveno-bijeli u glas: Nije bilo dobro!
Kao i prošle sezone protiv Spartaksa. Mučenje na startu evropskih kvalifikacija. Svesni su toga i u Crvenoj zvezdi, ali su svesni i da je lani uspeli da taj težak početak pretvore u istorijsku godinu. Pa i posle mršave igre u remiju bez golova na gostovanju kod Suduve priznaju da nisu odigrali na nivou, ali i da pravi izazovi tek slede. Prvi baš na revanšu protiv Litvanaca.

“Svaki početak je težak. Imali smo svoje šanse, koje smo morali bolje daiskoristimo. U svakom kolu igraju se po dve utakmice, čeka nas revanš na ‘Marakani’ i mislim da ćemo ispraviti greške”, bili su prvi utisci Branka Jovičića, može biti i ponajboljeg igrača srpskog šampiona.

Srđan Babić je, kao i svi koji su gledali meč uostalom, primetio još jedan problem u Zvezdinoj igri.

“Došli smo ovde da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo pogodak. U prvom delu smo kontrolisali utakmicu, a u drugom smo im dozvolili nekoliko šansi. Nadam se da ćemo u revanšu pobediti”.

Samokritika nije falila ni Marku Gobeljiću, koji se ovog leta izborio za mesto u Zvezdinih startnih 11.

“Znali smo da nas očekuje jak tempo, ali nismo odigrali kako treba. Ne možemo biti zadovoljni, ali imamo i revanš na ‘Marakani’. Moraćemo dobro da analiziramo ovu utakmicu”.

Marin: Bio je čist penal za nas! Zvezdin kreativac veruje da su crveno-beli oštećeni.

Vraća se Zvezda iz Litvanije bez prednosti za revanš (0:0). Suduva je grčevito branila i odbranila svoj gol, često igrajući i sa osmoricom-devetoricom fudbalera iza lopte.

Sve bi bilo drugačije da je u drugom poluvremenu, kako smatra Marko Marin, dosuđen penal za Crvenu zvezdu. U tom napadu kreativac igre crveno-belih je uputio šut ka golu Suduve, a lopta je pogodila u ruku jednog igrača litvanskog tima.

Sudijska pištaljka se nije oglasila...

„Bio je čist penal za nas! Videlo se po kretanju lopte posle njegovog igranja rukom“, naglasio je Marin posle utakmice.

Osim toga, ipak, mršavo izdanje srpskog prvaka. Zvezda će u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona morati da juri pobedu na svom stadionu.

„Očekivano teška utakmica. Najveći je problem što nismo postigli gol. Borjan je odlično odbranio njihovu šansu. Čeka nas, ipak, drugačiji meč pred našim navijačima. Moraćemo da budemo bolji u poslednjoj trećini terena, da više želimo gol“, istakao je Marko Marin.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jok

10.07.2019 12:59

jok

ODGOVORITE