ЛШ: Милојевића брине само реализација!

Нисам незадовољан, биће боље у реваншу. . .  Тренер Звезде жали за пропуштеним шансама.

Фудбал 10.07.2019 | 09:54
ЛШ: Милојевића брине само реализација!
Дупло голо Црвене звезде у Литванији, ни игре, ни резултата (0:0). Али, тренер црвено-белих Владан Милојевићне одлази разочаран из Маријампола. Напротив, стратег српског првака забринут је само због лоше реализације, мада ни те прилике које су његови пулени створили нису биле баш оне идеалне.

Звезда ће морати да јури победу на Маракани у реваншу, а гости, који су код куће играли са петорицом у последњој линији, направиће у Београду још жешћи „бункер“.

„Нисам незадовољан, доста тога је функционисало. Било је јако тешко пробити одбрану са петорицом противничких играча. Оно на чему морамо да порадимо је реализација. Стварамо доста шанси, као на припремама, што је позитивна ствар“, истакао је Милојевић на конференцији после утакмице.

Шеф струке Звезде истиче да нема разлога за незадовољство, јер је у питању тек прва утакмица у новој сезони.

„Била је права такмичарска утакмица. Видело се да је Судува у ритму и у сезони, док је нама први меч. Нисам очекивао тако дефанзивну Судуву, с обзиром на то да је лидер у првенству. Имали смо много шанси, морали смо да их реализујемо, али шта је ту је", рекао је Милојевић.

Звездино ништа, мораће да се вади на Маракани

Тренер Судуве Владимир Чебурин био је задовољнији од Владана Милојевића и изразио је наду да ће његова екипа пружити сличан отпор и у Београду.

"Ово је био празник, почела је борба за Лигу шампиона. Знали смо колико велика одговорност је испред нас, играли смо прошле године са Звездом, која је нема сумње добар тим, али је овај меч показао да на овом нивоу свако може са сваким да игра егал", закључио је Чебурин.

Реванш на стадиону Рајко Митић играће се за седам дана.

Извор: моззартспорт

Фото: ФК Црвена звезда

Коментари / 0

Оставите коментар