LŠ: Milojevića brine samo realizacija!

Nisam nezadovoljan, biće bolje u revanšu. . .  Trener Zvezde žali za propuštenim šansama.

Fudbal 10.07.2019 | 09:54
LŠ: Milojevića brine samo realizacija!
Duplo golo Crvene zvezde u Litvaniji, ni igre, ni rezultata (0:0). Ali, trener crveno-belih Vladan Milojevićne odlazi razočaran iz Marijampola. Naprotiv, strateg srpskog prvaka zabrinut je samo zbog loše realizacije, mada ni te prilike koje su njegovi puleni stvorili nisu bile baš one idealne.

Zvezda će morati da juri pobedu na Marakani u revanšu, a gosti, koji su kod kuće igrali sa petoricom u poslednjoj liniji, napraviće u Beogradu još žešći „bunker“.

„Nisam nezadovoljan, dosta toga je funkcionisalo. Bilo je jako teško probiti odbranu sa petoricom protivničkih igrača. Ono na čemu moramo da poradimo je realizacija. Stvaramo dosta šansi, kao na pripremama, što je pozitivna stvar“, istakao je Milojević na konferenciji posle utakmice.

Šef struke Zvezde ističe da nema razloga za nezadovoljstvo, jer je u pitanju tek prva utakmica u novoj sezoni.

„Bila je prava takmičarska utakmica. Videlo se da je Suduva u ritmu i u sezoni, dok je nama prvi meč. Nisam očekivao tako defanzivnu Suduvu, s obzirom na to da je lider u prvenstvu. Imali smo mnogo šansi, morali smo da ih realizujemo, ali šta je tu je", rekao je Milojević.

Zvezdino ništa, moraće da se vadi na Marakani

Trener Suduve Vladimir Čeburin bio je zadovoljniji od Vladana Milojevića i izrazio je nadu da će njegova ekipa pružiti sličan otpor i u Beogradu.

"Ovo je bio praznik, počela je borba za Ligu šampiona. Znali smo koliko velika odgovornost je ispred nas, igrali smo prošle godine sa Zvezdom, koja je nema sumnje dobar tim, ali je ovaj meč pokazao da na ovom nivou svako može sa svakim da igra egal", zaključio je Čeburin.

Revanš na stadionu Rajko Mitić igraće se za sedam dana.

Izvor: mozzartsport

Foto: FK Crvena zvezda

Komentari / 0

Ostavite komentar