Остин Холинс пред потписом за Партизан!

Трећи Американац који је у једном дану пред доласком у Хумску.

Кошарка 10.07.2019 | 12:07
Остин Холинс пред потписом за Партизан!
Дуго је владао потпуни мир у Хумској 1, а онда земљотрес! Један потврђени потпис, један још званично непотврђени и један који је надомак Партизана!

Док је клуб потврдио да је Рашон Томас потписао уговор са црно-белима, незваничне информације говоре да је једногодишњи уговор парафирао и Вилијам Мозли. Али, ни то није све.

Како је објавио портал Даблдабл, веома близу доласка међу црно-беле је и Остин Холинс, бек шутер који је прошле сезоне играо у Бундеслиги за Раста Вехту. И он је Американац, који је после колеџа отишао у Европу и играо у Француској и Финској, пре него што је прешао у Немачку.

Интересантно је да сва тројица поменутих кошаркаша долазе из Италије и Немачке, из земаља у којима је Андреа Тринкијери годинама радио као тренер. Самим тим је оправдано резоновати да су Томас, Мозли и Холинс играчи које је он скаутирао и изабрао.

Партизан је до сада званично довео још Немању Гордића, а кошаркашким кулоарима се врти прича да би могло и да дође до трампе између црно-белих и Виртуса, у којој би центар Дејан Кравић дошао у Хумску, док би Алексеј Николић отишао у редове италијанског клуба.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар