Ostin Holins pred potpisom za Partizan!

Treći Amerikanac koji je u jednom danu pred dolaskom u Humsku.

Košarka 10.07.2019 | 12:07
Ostin Holins pred potpisom za Partizan!
Dugo je vladao potpuni mir u Humskoj 1, a onda zemljotres! Jedan potvrđeni potpis, jedan još zvanično nepotvrđeni i jedan koji je nadomak Partizana!

Dok je klub potvrdio da je Rašon Tomas potpisao ugovor sa crno-belima, nezvanične informacije govore da je jednogodišnji ugovor parafirao i Vilijam Mozli. Ali, ni to nije sve.

Kako je objavio portal Dabldabl, veoma blizu dolaska među crno-bele je i Ostin Holins, bek šuter koji je prošle sezone igrao u Bundesligi za Rasta Vehtu. I on je Amerikanac, koji je posle koledža otišao u Evropu i igrao u Francuskoj i Finskoj, pre nego što je prešao u Nemačku.

Interesantno je da sva trojica pomenutih košarkaša dolaze iz Italije i Nemačke, iz zemalja u kojima je Andrea Trinkijeri godinama radio kao trener. Samim tim je opravdano rezonovati da su Tomas, Mozli i Holins igrači koje je on skautirao i izabrao.

Partizan je do sada zvanično doveo još Nemanju Gordića, a košarkaškim kuloarima se vrti priča da bi moglo i da dođe do trampe između crno-belih i Virtusa, u kojoj bi centar Dejan Kravić došao u Humsku, dok bi Aleksej Nikolić otišao u redove italijanskog kluba.

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar