Партизанова опција је - Никола Мараш!

Тражи се још један штопер после одласка Марковића.

Фудбал 10.07.2019 | 11:48
Партизанова опција је - Никола Мараш!
Отишао је Светозар Марковић у Олимпијакос, остало је једно упражњено штоперско место у одбрани Партизана, а кандидат да га попуни је - Никола Мараш.

Првотимац португалског Шавеса је опција која се од свих, у овом тренутку, највише допада стручном штабу на челу са Савом Милошевићем и, према расположивим информацијама, контакти су успостављени. Наравно, то је само почетни корак, али ће руководство српског освајача купа морати да покаже изузетне преговарачке способности и велико стрпљење да би дошло до потписа.

Први разлог је тај што Шавес захтева чак 1.000.000 на име обештећења, што је, у овим околностима, далеко ван домашаја црно-белих. Други ограничавајући фактор је интересовање турског Трабзона, који већ месецима облеће око Мараша, али никако да га улови. 

Незванично, Партизан иде на то да убеди играча да је за његов развој најбоље да сарађује са Милошевићем, који обожава младе фудбалере. А, што се тиче понуде, планира да Шавесу предложи сарадњу која подразумева проценте од даље продаје. И да чека чак до краја лета кад би цена бившег капитена Рада била прихватљивија.

Углавном, у Хумској су принуђени да чекају, а дотле за штоперски тандем конкуришу староседеоци Бојан Остојић и Страхиња Павловић, новајлије Доминик Динга и Игор Вујачић, док је у Београду, ван конкуренције за први тим, Марк Валијенте.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар