Partizanova opcija je - Nikola Maraš!

Traži se još jedan štoper posle odlaska Markovića.

Fudbal 10.07.2019 | 11:48
Partizanova opcija je - Nikola Maraš!
Otišao je Svetozar Marković u Olimpijakos, ostalo je jedno upražnjeno štopersko mesto u odbrani Partizana, a kandidat da ga popuni je - Nikola Maraš.

Prvotimac portugalskog Šavesa je opcija koja se od svih, u ovom trenutku, najviše dopada stručnom štabu na čelu sa Savom Miloševićem i, prema raspoloživim informacijama, kontakti su uspostavljeni. Naravno, to je samo početni korak, ali će rukovodstvo srpskog osvajača kupa morati da pokaže izuzetne pregovaračke sposobnosti i veliko strpljenje da bi došlo do potpisa.

Prvi razlog je taj što Šaves zahteva čak 1.000.000 na ime obeštećenja, što je, u ovim okolnostima, daleko van domašaja crno-belih. Drugi ograničavajući faktor je interesovanje turskog Trabzona, koji već mesecima obleće oko Maraša, ali nikako da ga ulovi. 

Nezvanično, Partizan ide na to da ubedi igrača da je za njegov razvoj najbolje da sarađuje sa Miloševićem, koji obožava mlade fudbalere. A, što se tiče ponude, planira da Šavesu predloži saradnju koja podrazumeva procente od dalje prodaje. I da čeka čak do kraja leta kad bi cena bivšeg kapitena Rada bila prihvatljivija.

Uglavnom, u Humskoj su prinuđeni da čekaju, a dotle za štoperski tandem konkurišu starosedeoci Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović, novajlije Dominik Dinga i Igor Vujačić, dok je u Beogradu, van konkurencije za prvi tim, Mark Valijente.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar