Три предсједника заједно у Брчком

Три предсједника Српске демократске странке два бивша, Младен Босић и Вукота Говедарица, и садашњи Мирко Шаровић присуствовали су вечерас Петровданској академији, коју традиционално органзује Општински одбор СДС у дистиркту Брчко.

Република Српска 09.07.2019 | 20:58
Три предсједника заједно у Брчком
Обраћајући се присустнима, домаћин Петровданске академије Младен Босић, рекао је да је ово већ постала традиција и да Срби уколико желе да опстану као народ, морају се вратити моралним нормама које је још прије 2000.г. поставило хришћанство.



"А то је уважавање нематеријалних вриједности као што је знање, идеали, поштење, доброчинство... Морају напустити садашњи систем у којем новцем можете купити све: од изабраних политичара до факуллтетских диплома", казао је, између осталог, Босић.



Он је рекао да је тај "накарадни"систем у коме је материјално важније од свега довео дотле да народом владају полуписмени ратни и поратни профитери чијји је једини мотив пуњење сопственог џепа народним парама.



"Они долазе на власт или куповином посланика, или куповином гласача. То је сигуран пут у криминално друштво које нема будућност", нагласио је Босић.



О петровданским вриједностима говорио је и Шаровић, који је казао да је Петровдан посебно важан за Српску демократску странку, која је настала баш на тај дан 1990.године. Он је и овом приликом нагласио да ће све учинити како би Српска демократска странка била број један на полиитчкој сцени у Републици Српској и БиХ.



Петровданској академији присуствовали су и представници СПЦ, свештенство из дистритка Брчко.

На вечерашњој Петровданској академији наступали су српски хор "Свети Серафим Саровски", вокални умјетник Данка Стојиљковић, драмски умјетник Биљана Ђуровић и рецитатор Милица Панић.



БН ТВ

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Сима

09.07.2019 19:08

Прави лидери и људи. СДС са овим функционерима ће опет бити најјача странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

09.07.2019 19:53

али сад оцистити странку и вратити повјерење народа !! бице то теско дубоко коријење јос од рата!!!! одблокирати институције закон за свр једнак правну дрзаву да функционисе е тескооо је тооо!!!!!!!!!

Name

Нострадамус

09.07.2019 20:03

Једино сто знам да смо као народ дубоко подијељени захваљујуци највисе Снсд и Додику.Ови су то прихватили

Name

Пеперминт

09.07.2019 20:30

Иста прица годинама. И то је то, прица. Изразавате забринутост, повремено негодујете, обецавате сарене лазе и отимате се за фотеље. Срам вас било, примате позамасне плате захваљујуци насим гласовима, Васи бираци су све сиромаснији, ооцајнији, у немилости црвене банде, и зато приморани да емигрирају. Не пресли цензус на идуцим изборима лицимери,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

10.07.2019 04:56

Прво треба народ да се бори да му буде боље.Знаци на изборе па подрзите опозицију или када позову на протесте као неки дан да се масовно одазовете.Овако ви оцекујете да се они бију са бандом Снсд и ви онда навијате за ткз.црвене тако нам никада неце бити боље.Када ови користе национализам ви одмах критикујете и упласите се рата,а када Додик и црвени употребе национализам онда их подрзавате и Србујете и ове друге прогласавате издајницима.

Name

Пеперминт

10.07.2019 08:24

Ти ниста не знас о мени да би тако генерализовао. Ни за кога гласам, ни да ли сам се одазивао на позиве за протесте. Бираци морају да имају и поверење у онога који их позива на протесте. Добијали су гласове и ниста нису урадили, осим сто су се обогатили и свадјали за фотеље. Нико није тразио од свилених водја опозиције да се туку са СНСД бандом, било је других који би у ватру скоцили да је затребало. Казем било, јер ово сто су радили и настављају да раде (безвезно фрфљање за медије, констатовање стања и лазни позиви на протесте без стварне зеље да несто промене) је срамотно и представља издају сопственог бирацког тела. И даље цу тврдити да су лицимери док ме не убеде у супротно.

Name

ТАМАН

09.07.2019 20:46

ПОСЛИЈЕ СВЕЦАНОСТИ ПОРАЗГОВАРАТИ О ТОМЕ КО ЈЕ КУКОЉ И КАКО ИХ СЕ ПОД ХИТНО РИЈЕСИТИ И НАПОКОН ПОЦЕТИ ДЈЕЛОВАТИ СА ПРАВИМ ЉУДИМА КОЈИ НИСУ ОПТЕРЕЦЕНИ СТИЦАЊЕМ БОГАТСТВА, КОЈИ НЕМАЈУ КОМПЛЕКС ВИСЕ ВРИЈЕДНОСТИ И СТРАХ ОД ПАМЕТНИХ СКОЛОВАНИХ И СПОСОБНИХ КОЈИ БИ РАДИЛИ У ИНТЕРЕСУ НАРОДА РС... ИСКОРИСТИТЕ ГОСПОДО ВЕЦЕРАСЊИ СУСРЕТ У ПАМЕТНЕ СВРХЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАБО

09.07.2019 20:47

Тако и треба, а не да сваки бивши оснива себи нову странку... свака им част, под једним условом да су искрено заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

09.07.2019 21:23

Босица за кандидата за градонацелника Брцког!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

10.07.2019 09:33

То је та нова кохезиона снага! То је та права јацина СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ