Tri predsjednika zajedno u Brčkom

Tri predsjednika Srpske demokratske stranke dva bivša, Mladen Bosić i Vukota Govedarica, i sadašnji Mirko Šarović prisustvovali su večeras Petrovdanskoj akademiji, koju tradicionalno organzuje Opštinski odbor SDS u distirktu Brčko.

Republika Srpska 09.07.2019 | 20:58
Tri predsjednika zajedno u Brčkom
Obraćajući se prisustnima, domaćin Petrovdanske akademije Mladen Bosić, rekao je da je ovo već postala tradicija i da Srbi ukoliko žele da opstanu kao narod, moraju se vratiti moralnim normama koje je još prije 2000.g. postavilo hrišćanstvo.



"A to je uvažavanje nematerijalnih vrijednosti kao što je znanje, ideali, poštenje, dobročinstvo... Moraju napustiti sadašnji sistem u kojem novcem možete kupiti sve: od izabranih političara do fakulltetskih diploma", kazao je, između ostalog, Bosić.



On je rekao da je taj "nakaradni"sistem u kome je materijalno važnije od svega doveo dotle da narodom vladaju polupismeni ratni i poratni profiteri čijji je jedini motiv punjenje sopstvenog džepa narodnim parama.



"Oni dolaze na vlast ili kupovinom poslanika, ili kupovinom glasača. To je siguran put u kriminalno društvo koje nema budućnost", naglasio je Bosić.



O petrovdanskim vrijednostima govorio je i Šarović, koji je kazao da je Petrovdan posebno važan za Srpsku demokratsku stranku, koja je nastala baš na taj dan 1990.godine. On je i ovom prilikom naglasio da će sve učiniti kako bi Srpska demokratska stranka bila broj jedan na poliitčkoj sceni u Republici Srpskoj i BiH.



Petrovdanskoj akademiji prisustvovali su i predstavnici SPC, sveštenstvo iz distritka Brčko.

Na večerašnjoj Petrovdanskoj akademiji nastupali su srpski hor "Sveti Serafim Sarovski", vokalni umjetnik Danka Stojiljković, dramski umjetnik Biljana Đurović i recitator Milica Panić.



BN TV

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Sima

09.07.2019 19:08

Pravi lideri i ljudi. SDS sa ovim funkcionerima će opet biti najjača stranka.

ODGOVORITE
Name

Da

09.07.2019 19:53

ali sad ocistiti stranku i vratiti povjerenje naroda !! bice to tesko duboko korijenje jos od rata!!!! odblokirati institucije zakon za svr jednak pravnu drzavu da funkcionise e teskooo je tooo!!!!!!!!!

Name

Nostradamus

09.07.2019 20:03

Jedino sto znam da smo kao narod duboko podijeljeni zahvaljujuci najvise Snsd i Dodiku.Ovi su to prihvatili

Name

Pepermint

09.07.2019 20:30

Ista prica godinama. I to je to, prica. Izrazavate zabrinutost, povremeno negodujete, obecavate sarene laze i otimate se za fotelje. Sram vas bilo, primate pozamasne plate zahvaljujuci nasim glasovima, Vasi biraci su sve siromasniji, oocajniji, u nemilosti crvene bande, i zato primorani da emigriraju. Ne presli cenzus na iducim izborima licimeri,

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

10.07.2019 04:56

Prvo treba narod da se bori da mu bude bolje.Znaci na izbore pa podrzite opoziciju ili kada pozovu na proteste kao neki dan da se masovno odazovete.Ovako vi ocekujete da se oni biju sa bandom Snsd i vi onda navijate za tkz.crvene tako nam nikada nece biti bolje.Kada ovi koriste nacionalizam vi odmah kritikujete i uplasite se rata,a kada Dodik i crveni upotrebe nacionalizam onda ih podrzavate i Srbujete i ove druge proglasavate izdajnicima.

Name

Pepermint

10.07.2019 08:24

Ti nista ne znas o meni da bi tako generalizovao. Ni za koga glasam, ni da li sam se odazivao na pozive za proteste. Biraci moraju da imaju i poverenje u onoga koji ih poziva na proteste. Dobijali su glasove i nista nisu uradili, osim sto su se obogatili i svadjali za fotelje. Niko nije trazio od svilenih vodja opozicije da se tuku sa SNSD bandom, bilo je drugih koji bi u vatru skocili da je zatrebalo. Kazem bilo, jer ovo sto su radili i nastavljaju da rade (bezvezno frfljanje za medije, konstatovanje stanja i lazni pozivi na proteste bez stvarne zelje da nesto promene) je sramotno i predstavlja izdaju sopstvenog birackog tela. I dalje cu tvrditi da su licimeri dok me ne ubede u suprotno.

Name

TAMAN

09.07.2019 20:46

POSLIJE SVECANOSTI PORAZGOVARATI O TOME KO JE KUKOLJ I KAKO IH SE POD HITNO RIJESITI I NAPOKON POCETI DJELOVATI SA PRAVIM LJUDIMA KOJI NISU OPTERECENI STICANJEM BOGATSTVA, KOJI NEMAJU KOMPLEKS VISE VRIJEDNOSTI I STRAH OD PAMETNIH SKOLOVANIH I SPOSOBNIH KOJI BI RADILI U INTERESU NARODA RS... ISKORISTITE GOSPODO VECERASNJI SUSRET U PAMETNE SVRHE.

ODGOVORITE
Name

CABO

09.07.2019 20:47

Тако и треба, а не да сваки бивши оснива себи нову странку... свака им част, под једним условом да су искрено заједно.

ODGOVORITE
Name

Direkt

09.07.2019 21:23

Bosica za kandidata za gradonacelnika Brckog!

ODGOVORITE
Name

!!!

10.07.2019 09:33

To je ta nova koheziona snaga! To je ta prava jacina SDS-a!

ODGOVORITE