Вујадин Савић иде на позајмицу у АПОЕЛ!

Али вечерас не сме да игра!

Фудбал 09.07.2019 | 17:30
Вујадин Савић иде на позајмицу у АПОЕЛ!
Одавно је провејавало да се Црвена звезда и Вујадин Савић налазе на прагу растанка, а сада је то постало реална опција.

Према писању бројних кипарских медија од јутрос, Звездин штопер је на прагу преласка у кипарски АПОЕЛ. Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје, у питању је позајмица у редове кипарског шампиона. 

Под условом да не игра у вечерашњем мечу против Судуве. Јер, Кипрани желе да га лиценцирају за друго коло квалификација за Лигу шампиона где их очекује бољи из дуела Слована и Сутјеске. То неће бити могуће ако Савић вечерас заигра за Звезду у истом такмичењу против Судуве. Међутим, како је на припремама постало јасно да Савић више није први Милојевићев избор у штоперском тандему, за очекивати је да српски штопер не игра вечерас у Литванији. 

Доскорашњи командант Звездине одбране је од ове сезоне изгубио капитенску траку, а потом и статус стартера у тиму Владана Милојевића. Из клуба су јасно неколико пута рекли да је Савић на продају и да се чека права понуда. У Звезди су на почетку прелазног рока одредили цену од 1.200.000 евра за продају Савића, али како до сада није било конкретних понуда, најбоља опција за клуб и играча је прелазак у АПОЕЛ на позајмицу који је изашао са конкретним предлогом. 

Савић је зимус са Звездом потписао продужетак уговора до 2022. године уз повишицу плате на 300.000 евра по сзепони. То значи да ће Кипрани морати да се после одређеног времена изјасне и о откупу јер Звезда је и даље власника права на Савићев уговор. Иначе, АПОЕЛ је овог лета већ довео двојицу српски фудбалера. На позајмицу из бечког Рапида је стигао Андрија Павловић, а на позајмицу из Копенхагена је стигао везиста Урош Матић. Савић би требало да компелтира трилинг српских фудбалера у Никозији. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар