Рене као Гарланд

Биографски филм о једној од највећих звезда Холивуда, Џуди Гарланд у биоскопе широм планете стиже на јесен. Судећи према ономе што се може видети у управо објављеном трејлеру, „Џуди“ заједно са Рене Зелвегер у насловној улози стићи ће у правом моменту – на почетку сезоне филмских награда.

 

Забава 09.07.2019 | 11:30
Рене као Гарланд
Драма коју је режирао британски позоришни редитељ Руперт Гулд пружила је глумици Рене Зелвегер прву ролу вредну награде после више од деценије, пише портал Инди вајер.

Филм Џуди, у којем Рене тумачи улогу велике Џуди Гарланд, адаптација је бродвејског мјузикла Енд оф тхе Раинбоw Питера Квилтера.

Представа је извођена на Бродвеју и Вест Енду и зарадила је више номинација за награде Тони и „Лоренс Оливије“.

У фокусу биографског остварења о Џуди Гарланд су последњи месеци чувене уметнице уочи њене смрти 1969. године.

Прича се одвија у Лондону док се икона филма 20. века припремала за пет недеља дугу серију концерата у ноћном клубу "Тхе Талк оф тхе Тоwн". 

Док спрема спектакл, Џуди се бори са сопственим менаџментом, шармира музичаре, среће са старим пријатељима и обожаваоцима. Започиње и романсу са Микијем Динсом који ће јој ускоро постати пети муж. 

Осим Рене Зелвегер, у глумачкој екипи су Фин Витрок као Динс, Руфус Суел као Џудин трећи муж Сидни Лафт, Мајкл Гамбон, Џема-Ли Деверо и Бела Рамзи (прославила се играјући Лијану Мормонт у Игри престола) као Лајза Минели и Лорна Лафт. 

У поход на светске биоскопе Џуди креће 27. септембра.  

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар