Rene kao Garland

Biografski film o jednoj od najvećih zvezda Holivuda, Džudi Garland u bioskope širom planete stiže na jesen. Sudeći prema onome što se može videti u upravo objavljenom trejleru, „Džudi“ zajedno sa Rene Zelveger u naslovnoj ulozi stići će u pravom momentu – na početku sezone filmskih nagrada.

 

Zabava 09.07.2019 | 11:30
Rene kao Garland
Drama koju je režirao britanski pozorišni reditelj Rupert Guld pružila je glumici Rene Zelveger prvu rolu vrednu nagrade posle više od decenije, piše portal Indi vajer.

Film Džudi, u kojem Rene tumači ulogu velike Džudi Garland, adaptacija je brodvejskog mjuzikla End of the Rainbow Pitera Kviltera.

Predstava je izvođena na Brodveju i Vest Endu i zaradila je više nominacija za nagrade Toni i „Lorens Olivije“.

U fokusu biografskog ostvarenja o Džudi Garland su poslednji meseci čuvene umetnice uoči njene smrti 1969. godine.

Priča se odvija u Londonu dok se ikona filma 20. veka pripremala za pet nedelja dugu seriju koncerata u noćnom klubu "The Talk of the Town". 

Dok sprema spektakl, Džudi se bori sa sopstvenim menadžmentom, šarmira muzičare, sreće sa starim prijateljima i obožavaocima. Započinje i romansu sa Mikijem Dinsom koji će joj uskoro postati peti muž. 

Osim Rene Zelveger, u glumačkoj ekipi su Fin Vitrok kao Dins, Rufus Suel kao Džudin treći muž Sidni Laft, Majkl Gambon, Džema-Li Devero i Bela Ramzi (proslavila se igrajući Lijanu Mormont u Igri prestola) kao Lajza Mineli i Lorna Laft. 

U pohod na svetske bioskope Džudi kreće 27. septembra.  

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar