Нова сарадња Лучића и Бајерна - до 2022. године!

Српски кошаркаш Владимир Лучић продужио је уговор са минхенским Бајерном до 2022. године.

Кошарка 09.07.2019 | 19:05
Нова сарадња Лучића и Бајерна - до 2022. године!
Баварци су изузетно задовољни партијама које је пружао 30-годишњи крилни играч, те су му из тог разлога понудили продужетак сарадње на још три године, што је Лучић прихватио.

Српски репрезентативац стигао је у немачки клуб 2016. године и био је један од кључних играча у освајању "дупле круне" 2018, као и у одбрани титуле у недавно завршеној сезони.

Бивши играч Партизана је просечно бележио 12,4 поена по утакмици.

"Веома сам срец́ан што сам део Бајерна и што сам продужио уговор на још три сезоне", рекао је Лучић након потписивања новог уговора у канцеларији генералног директора Марка Пешиц́а.

"Заједно смо постигли сјајне резултате посљедњих година. Сада је мој циљ да у будуц́ности будемо још успешнији. Поздрав свим нашим навијачима, видимо се у Ауди арени", поручио је Лучић.

Спортски директор Бајерна Даниеле Баиеси је такође био врло задовољан завршеним послом

"Чињеница да Владимир Лучиц́ остаје код нас је важан корак у одржавању језгра нашег тима и одржавању нашег идентитета. Сви у Муинхену знамо добро да он једноставно обједињује све карактеристике, вредности и врлине које чине доброг кошаркаша. Стога смо изузетно срец́ни што ц́е кључни елемент нашег успеха наставити путовање са Бајерном у будуц́ност", подвукао је оперативац минхенског клуба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар