Nova saradnja Lučića i Bajerna - do 2022. godine!

Srpski košarkaš Vladimir Lučić produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do 2022. godine.

Košarka 09.07.2019 | 19:05
Nova saradnja Lučića i Bajerna - do 2022. godine!
Bavarci su izuzetno zadovoljni partijama koje je pružao 30-godišnji krilni igrač, te su mu iz tog razloga ponudili produžetak saradnje na još tri godine, što je Lučić prihvatio.

Srpski reprezentativac stigao je u nemački klub 2016. godine i bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju "duple krune" 2018, kao i u odbrani titule u nedavno završenoj sezoni.

Bivši igrač Partizana je prosečno beležio 12,4 poena po utakmici.

"Veoma sam srećan što sam deo Bajerna i što sam produžio ugovor na još tri sezone", rekao je Lučić nakon potpisivanja novog ugovora u kancelariji generalnog direktora Marka Pešića.

"Zajedno smo postigli sjajne rezultate posljednjih godina. Sada je moj cilj da u budućnosti budemo još uspešniji. Pozdrav svim našim navijačima, vidimo se u Audi areni", poručio je Lučić.

Sportski direktor Bajerna Daniele Baiesi je takođe bio vrlo zadovoljan završenim poslom

"Činjenica da Vladimir Lučić ostaje kod nas je važan korak u održavanju jezgra našeg tima i održavanju našeg identiteta. Svi u Muinhenu znamo dobro da on jednostavno objedinjuje sve karakteristike, vrednosti i vrline koje čine dobrog košarkaša. Stoga smo izuzetno srećni što će ključni element našeg uspeha nastaviti putovanje sa Bajernom u budućnost", podvukao je operativac minhenskog kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar