Неће човјек да иде из Јувентуса!

Гонзало Игуаин постаје главобоља управе Старе даме!

Фудбал 09.07.2019 | 18:52
Неће човјек да иде из Јувентуса!
Аргенитнски нападач Гоназало Игуаин упорно одбија идеју да се пресели у Рому, а не размишља ни о осталим понудама из Серије А јер је убеђен да ће уверити Мауриција Сарија да има квалитет да остане у Торину.

Пипита се вратио у матични клуб овог лета након очигледно неуспешних позајмица у Милану и Челсију, а иако делује да нема места за њега у тиму Јувентуса, италијански Скај јавља да Аргентинац нема намеру да пређе у редове Вучице која га жели макар на позајмицу.

Игуаин је чак овог лета унајмио и личног тренера да га припреми како би импресионирао Сарија. С друге стране, понашање Аргентинца иритира управу Јувентуса која покушава на све начине да га прода како би обезбедила новац и простор за довођење Маура Икардија из Интера.

Италијански Скај објавио је синоћ и да Стара дама жели и Белгијанца Ромелуа Лукакуа из Манчестер Јунајтеда који је такође на листи жеља Нероазура као нови вођа напада управо уместо Икардијаследеће сезоне. Очигледно је да се прелазни рок на Апанинима тек захуктава и да нас чека врело лето. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар