Neće čovjek da ide iz Juventusa!

Gonzalo Iguain postaje glavobolja uprave Stare dame!

Fudbal 09.07.2019 | 18:52
Neće čovjek da ide iz Juventusa!
Argenitnski napadač Gonazalo Iguain uporno odbija ideju da se preseli u Romu, a ne razmišlja ni o ostalim ponudama iz Serije A jer je ubeđen da će uveriti Mauricija Sarija da ima kvalitet da ostane u Torinu.

Pipita se vratio u matični klub ovog leta nakon očigledno neuspešnih pozajmica u Milanu i Čelsiju, a iako deluje da nema mesta za njega u timu Juventusa, italijanski Skaj javlja da Argentinac nema nameru da pređe u redove Vučice koja ga želi makar na pozajmicu.

Iguain je čak ovog leta unajmio i ličnog trenera da ga pripremi kako bi impresionirao Sarija. S druge strane, ponašanje Argentinca iritira upravu Juventusa koja pokušava na sve načine da ga proda kako bi obezbedila novac i prostor za dovođenje Maura Ikardija iz Intera.

Italijanski Skaj objavio je sinoć i da Stara dama želi i Belgijanca Romelua Lukakua iz Mančester Junajteda koji je takođe na listi želja Neroazura kao novi vođa napada upravo umesto Ikardijasledeće sezone. Očigledno je da se prelazni rok na Apaninima tek zahuktava i da nas čeka vrelo leto. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar