Фотографија из Хитне топи срца

Фотографију на којој су приказани двоје људи, мушкарац који лежи на болничком кревету и жена која брижно стоји поред њега, објавила је радница Градског завода за хитну медицинску помоћ, а прича која се крије иза слике оставља без даха.

Србија 09.07.2019 | 09:51
Фотографија из Хитне топи срца
"Заједно су 50 година. Ословљавају се са 'јубави' као и првог дана. Забринутост и сузе због његове дијагнозе које се плаши… Нестрпљиво ишчекује и ошлушкује све шта се дешава иза затворених врата амбуланте Хитне помоћи", ријечи су које прате објаву и буде стрепњу од спознаје шта ће се догодити са паром.

Док кнедла стоји у грлу, очи прелећу ка наредној реченици чији почетак буди наду.



"Њеној срећи нема краја када смо јој дозволили да уђе и буде поред њега док га опсервирамо након терапије – а након тога су услиједиле и најљепше вијести: Сузе радоснице јер се послије терапије он осјећа много боље… Грли га и љуби”.

Времешни пар прво је улепшао дан запосленима у Хитној помоћи, а потом и свима који су видјели објаву на Фејсбуку јер је тешко да права, искрена љубав не измами осмјех, нарочито у времену када се чини као да њену вриједност многи занемарују.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар