Fotografija iz Hitne topi srca

Fotografiju na kojoj su prikazani dvoje ljudi, muškarac koji leži na bolničkom krevetu i žena koja brižno stoji pored njega, objavila je radnica Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a priča koja se krije iza slike ostavlja bez daha.

Srbija 09.07.2019 | 09:51
Fotografija iz Hitne topi srca
"Zajedno su 50 godina. Oslovljavaju se sa 'jubavi' kao i prvog dana. Zabrinutost i suze zbog njegove dijagnoze koje se plaši… Nestrpljivo iščekuje i ošluškuje sve šta se dešava iza zatvorenih vrata ambulante Hitne pomoći", riječi su koje prate objavu i bude strepnju od spoznaje šta će se dogoditi sa parom.

Dok knedla stoji u grlu, oči preleću ka narednoj rečenici čiji početak budi nadu.



"Njenoj sreći nema kraja kada smo joj dozvolili da uđe i bude pored njega dok ga opserviramo nakon terapije – a nakon toga su uslijedile i najljepše vijesti: Suze radosnice jer se poslije terapije on osjeća mnogo bolje… Grli ga i ljubi”.

Vremešni par prvo je ulepšao dan zaposlenima u Hitnoj pomoći, a potom i svima koji su vidjeli objavu na Fejsbuku jer je teško da prava, iskrena ljubav ne izmami osmjeh, naročito u vremenu kada se čini kao da njenu vrijednost mnogi zanemaruju.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar