Партизан пронашао нападача у Арсеналу!

Ипак Јапанац! Чека се само дефинитивно да. . .

Фудбал 08.07.2019 | 23:33
Партизан пронашао нападача у Арсеналу!
Опција је био и прослављени, али времешни Карлос Едуардо, али ће по свој прилици Партизан новог нападача довести из Арсенала! И то оног правог, не оног из Туле, јер црно-бели су врло близу договора са Јапанцем Такумом Асаном.

Асано би стигао на једногодишњу позајмицу, мада се Арсенал још нада да би могао да поврати макар део од 4.000.000 евра колико је још 2016. дао за тада најбољег дебитанта јапанске Џеј лиге.

Није наравно ни тада Асано био планиран за први тим Тобџија, али привикавање на европски фудбал није текло онако како су се у Лондону надали. Нешто је играо док је Штутгарт био у Цвајти, али кад су Швабе избориле промоцију у Бундеслигу Асано је идржао полусезону пре но што је изгубио место у тиму. Прошле сезоне се ипак вратио у Бундес, тада као позајмљен играч Хановера, али је сакупио свега 730 минута у првенству.

Ипак, једно је Бундеслига, нешто сасвим друго Суперлига, а како рекосмо Асано улази у последњу годину уговора са Арсеналом што значи да ће имати и те какав мотив да се покаже на српској сцени. У црно-белом клубу само чекају дефинитивно “ДА“ 24-годишњег фудбалера, који је за разлику од Едуарда игра или шпица или полушпица Бразилац се ипак прославио као крилни фудбалер. Опција би дакле била Умар Садик сасвим напред, Асано нешто иза. Ту су наравно и Огњен Ожеговић и Ђорђе Ивановић, али кад се доводи странац ипак се доводи да би играо.

Како било, у Партизану се надају да би посао могли да заврше још док су на припремама на Похорју, мада још постоји могућност да све пропадне, јер би Арсенал наравно најрадије продао Асана за чист кеш. Проблем је само што конкретних понуда које задовољавају обе стране једноставно нема.

Шушка се о интересовању неких неначких клубова, међутим, Партизан је за сада једини. И баш је близу. Оптимисти су у Хумској.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар