Земљотрес у Паризу: Нејмар се није појавио!

ПСЖ осуђује и најављује казне! Бразилац очигледно покушава да издејствује трансфер.

Фудбал 08.07.2019 | 20:02
Земљотрес у Паризу: Нејмар се није појавио!
Каталонски медији месецима већ тврде да се Нејмар покајао, да се не осећа добро у Паризу, да жели по сваку цену да се врати у Барселону, да је због тога већ организовао састанке са људима из шпанског првака Шпаније како би закопали “ратне секире” извађене када их је пре два лета “издао” и за 222.000.000 евра прешао на Парк принчева.

У Паризу су ћутали, правили се блесави, уздали се у чврст уговор и годишњу плату од 36.000.000 евра коју неће добити нигде у Европи.

Све до данас…

Пари Сен Жермен је шокирао фудбалски свет саопштењем у којем је без пардона ударио по првој звезди тима због тога што се није појавио на првој прозивци Томаса Тухела. У кратком, али врло јасном саопштењу ПСЖ је навео…

“Овог понедељка, 8. јула, Нејмар да Силва Сантос Жунио је позван да се прикључи активностима сениорског тима Пари Сен Жермена. У договорено време, на договореном месту, играч се једноставно није појавио, иако није унапред добио дозволу клуба за тако нешто. Пари Сен Жермен осуђује овакав поступак и повући ће одговарајуће кораке”, категорички ће Свеци.

Неуобичајен потез кад су овако велики асови у питању, посебно ако се зна да су сви француски медији били уверени да се Нејмар најавио управи, па је и угледни Екип, који се неколико пута до сада замерао управи Пари Сен Жермена, информацију о недоласку Бразилца само протнуо у текст уз напомену да ће се он касније прикључити екипи.

Посебно неуобичајеним овакав потез се сматра у ситуацијама када клуб жели да задржи играча. У таквим околностима обично се оваква варничења држе далеко од очију јавности. Међутим, ПСЖ ништа није крио. ПСЖ је љут. А сигурно није љут без разлога.

Нејмар нема проблем да уради шта треба да би добио оно што жели. Показао је то кад је одлазио из Барселоне. И сада изгледа поновио. Јер иако ћемо у наредних данима сасвим могуће читати изјаве фудбалера и клупска саопштења у којима се тврди да овај “пренаглашени сукоб” није ни у каквој вези са спекулацијама о његовом одласку у Барселону апсолутно је јасно да је ама баш све у овом поступку Нејмара у вези са жељом да се врати на стадион Камп Ноу.

Биће ово још једно врело лето.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар