Zemljotres u Parizu: Nejmar se nije pojavio!

PSŽ osuđuje i najavljuje kazne! Brazilac očigledno pokušava da izdejstvuje transfer.

Fudbal 08.07.2019 | 20:02
Zemljotres u Parizu: Nejmar se nije pojavio!
Katalonski mediji mesecima već tvrde da se Nejmar pokajao, da se ne oseća dobro u Parizu, da želi po svaku cenu da se vrati u Barselonu, da je zbog toga već organizovao sastanke sa ljudima iz španskog prvaka Španije kako bi zakopali “ratne sekire” izvađene kada ih je pre dva leta “izdao” i za 222.000.000 evra prešao na Park prinčeva.

U Parizu su ćutali, pravili se blesavi, uzdali se u čvrst ugovor i godišnju platu od 36.000.000 evra koju neće dobiti nigde u Evropi.

Sve do danas…

Pari Sen Žermen je šokirao fudbalski svet saopštenjem u kojem je bez pardona udario po prvoj zvezdi tima zbog toga što se nije pojavio na prvoj prozivci Tomasa Tuhela. U kratkom, ali vrlo jasnom saopštenju PSŽ je naveo…

“Ovog ponedeljka, 8. jula, Nejmar da Silva Santos Žunio je pozvan da se priključi aktivnostima seniorskog tima Pari Sen Žermena. U dogovoreno vreme, na dogovorenom mestu, igrač se jednostavno nije pojavio, iako nije unapred dobio dozvolu kluba za tako nešto. Pari Sen Žermen osuđuje ovakav postupak i povući će odgovarajuće korake”, kategorički će Sveci.

Neuobičajen potez kad su ovako veliki asovi u pitanju, posebno ako se zna da su svi francuski mediji bili uvereni da se Nejmar najavio upravi, pa je i ugledni Ekip, koji se nekoliko puta do sada zamerao upravi Pari Sen Žermena, informaciju o nedolasku Brazilca samo protnuo u tekst uz napomenu da će se on kasnije priključiti ekipi.

Posebno neuobičajenim ovakav potez se smatra u situacijama kada klub želi da zadrži igrača. U takvim okolnostima obično se ovakva varničenja drže daleko od očiju javnosti. Međutim, PSŽ ništa nije krio. PSŽ je ljut. A sigurno nije ljut bez razloga.

Nejmar nema problem da uradi šta treba da bi dobio ono što želi. Pokazao je to kad je odlazio iz Barselone. I sada izgleda ponovio. Jer iako ćemo u narednih danima sasvim moguće čitati izjave fudbalera i klupska saopštenja u kojima se tvrdi da ovaj “prenaglašeni sukob” nije ni u kakvoj vezi sa spekulacijama o njegovom odlasku u Barselonu apsolutno je jasno da je ama baš sve u ovom postupku Nejmara u vezi sa željom da se vrati na stadion Kamp Nou.

Biće ovo još jedno vrelo leto.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar