Шапоњић потписао, познати детаљи...

Радићу са најбољим тренером на свету! Србин прошао лекарске прегледе и постао шесто појачање Јорганџија.

Фудбал 08.07.2019 | 21:37
Шапоњић потписао, познати детаљи...
Нису прошла ни два дана откако је вест о трансферу Ивана Шапоњића у Атлетико угледала светлост дана, а млади српски нападач је већ потврђен као појачање Јорганџија.

Шапоњић је данас у Мадриду прошао лекарске прегледе и ставио параф на уговор са Атлетиком. Мадридски Ас открива и детаље трансфера. Бенфика је на име обештећења добила око пола милиона евра и задржала 50 одсто од наредне продаје Шапоњића.

Златни српски Орлић са Новог Зеланда је са одушевљењем прокоментарисао прелазак у Атлетико после успешно обављених лекарских пргледа.

„Веома сам срећан што сам овде, у једном од највећих светских клубова као што је Атлетико. Срећан сам што сам добио прилику да радим са најбољим тренером на свету и врхунским играчима. Атлетико је топ клуб. Нисам још разговарао са Симеонеом, али надам се да ћу то учинити на тренинзима. Разговарао сам са Јаном Облаком, који ми је рекао да је у клубу све савршено“, рекао је Шапоњић шпанским новинарима.

После формланост које га очекују око потписивања уговора, Шапоњић ће се прикључити новим саиграчима који су данас почели припреме за нову сезону у месту Лос Анхелес де Сан Рафаел. Српски нападач је шесто појачање Атлетика овог лета. Пре њега су дошли Жоао Феликс (Бенфика, 127.200.000 евра), Маркос Љоренте (Реал Мадрид, 30.000.000 евра плус 5.000.000 кроз бонусе), Фелипе (Порто, 20.000.000 евра), Ренан Лоди (Ателтико Параненсе, 20.000.000 евра) и Ектор Ерера (Порто, без обештећења). Следеће мете су Хамес Родригез из Реала и Марио Ермосо из Еспањола. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар