Šaponjić potpisao, poznati detalji...

Radiću sa najboljim trenerom na svetu! Srbin prošao lekarske preglede i postao šesto pojačanje Jorgandžija.

Fudbal 08.07.2019 | 21:37
Šaponjić potpisao, poznati detalji...
Nisu prošla ni dva dana otkako je vest o transferu Ivana Šaponjića u Atletiko ugledala svetlost dana, a mladi srpski napadač je već potvrđen kao pojačanje Jorgandžija.

Šaponjić je danas u Madridu prošao lekarske preglede i stavio paraf na ugovor sa Atletikom. Madridski As otkriva i detalje transfera. Benfika je na ime obeštećenja dobila oko pola miliona evra i zadržala 50 odsto od naredne prodaje Šaponjića.

Zlatni srpski Orlić sa Novog Zelanda je sa oduševljenjem prokomentarisao prelazak u Atletiko posle uspešno obavljenih lekarskih prgleda.

„Veoma sam srećan što sam ovde, u jednom od najvećih svetskih klubova kao što je Atletiko. Srećan sam što sam dobio priliku da radim sa najboljim trenerom na svetu i vrhunskim igračima. Atletiko je top klub. Nisam još razgovarao sa Simeoneom, ali nadam se da ću to učiniti na treninzima. Razgovarao sam sa Janom Oblakom, koji mi je rekao da je u klubu sve savršeno“, rekao je Šaponjić španskim novinarima.

Posle formlanost koje ga očekuju oko potpisivanja ugovora, Šaponjić će se priključiti novim saigračima koji su danas počeli pripreme za novu sezonu u mestu Los Anheles de San Rafael. Srpski napadač je šesto pojačanje Atletika ovog leta. Pre njega su došli Žoao Feliks (Benfika, 127.200.000 evra), Markos Ljorente (Real Madrid, 30.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse), Felipe (Porto, 20.000.000 evra), Renan Lodi (Ateltiko Paranense, 20.000.000 evra) i Ektor Erera (Porto, bez obeštećenja). Sledeće mete su Hames Rodrigez iz Reala i Mario Ermoso iz Espanjola. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar