У Партизан долазе Јапанац и Бразилац?!

Црно-бели финиширају прелазни рок по жељи Саве Милошевића. На мети Јапанац из лондонског Арсенала и Бразилац са богатим искуством.

Фудбал 08.07.2019 | 20:40
У Партизан долазе Јапанац и Бразилац?!
Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је пре неколико дана да би до 10. јула волео да има заокружен списак играча на које може да рачуна у новој сезони. Под тим подразумева и да добије још неколико нових играча, додајући да је реч о странцима.

До сада је Патизан довео шесторицу нових фудбалера - десног бека Перишу Пешукића, левог бека Рајка Брежанчића, двојицу штопера, Доминика Дингу и Игора Вујачића, офанзивца Александра Лутовца, као и младог нападача Умара Садика, који је дошао на позајмицу из Роме. Са позајмица су се вратили голман Немања Стевановић, офанзивни везиста Сејдуба Сума, нападач Огњен Ожеговић...

Медији пишу да би у Партизан могли да дођу Јапанац и(ли) Бразилац.

Портал Телеграф.рс пише да је крилни нападач, 24-годишњи Јапанац Такума Асано врло близу Партизана. Реч је о фудбалеру Арсенала који није добио шансу, а у Партизан би дошао као позајмљен играч.

Откако је дошао у Арсенал 2016. године он је константно на позајмицама. Био је у Штутгарту, па у Хановеру. У Хановеру је у 13 утакмица забележио један гол и једну асистенцију.

Ако овај трансфер буде реализован то ће бити први јапански фудбалер у историји Партизана дугој 74 године. У Партизану си играли Кинези - Ђиа и Лију, као и многи фудбалери из других земаља, највише афричких, као и из Бразила.

Управо би још један из те јужноамеричке земље можда могао да постане нови играч Партизана.

"Спортски журнал" пише да је офанзивни везиста, 31-годишњи Карлос Едуардо, жеља црно-белих. Он је играч Паране, а у каријери је већ играо у Европи - у немачком Хофенхајму, и у руском Рубину. Каријеру је почео у Гремију, играо је и за Фламенго, Атлетико Минеиру, Виторију... Забележио је и 6 наступа за бразилску репрезентацију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар