U Partizan dolaze Japanac i Brazilac?!

Crno-beli finiširaju prelazni rok po želji Save Miloševića. Na meti Japanac iz londonskog Arsenala i Brazilac sa bogatim iskustvom.

Fudbal 08.07.2019 | 20:40
U Partizan dolaze Japanac i Brazilac?!
Trener Partizana Savo Milošević rekao je pre nekoliko dana da bi do 10. jula voleo da ima zaokružen spisak igrača na koje može da računa u novoj sezoni. Pod tim podrazumeva i da dobije još nekoliko novih igrača, dodajući da je reč o strancima.

Do sada je Patizan doveo šestoricu novih fudbalera - desnog beka Perišu Pešukića, levog beka Rajka Brežančića, dvojicu štopera, Dominika Dingu i Igora Vujačića, ofanzivca Aleksandra Lutovca, kao i mladog napadača Umara Sadika, koji je došao na pozajmicu iz Rome. Sa pozajmica su se vratili golman Nemanja Stevanović, ofanzivni vezista Sejduba Suma, napadač Ognjen Ožegović...

Mediji pišu da bi u Partizan mogli da dođu Japanac i(li) Brazilac.

Portal Telegraf.rs piše da je krilni napadač, 24-godišnji Japanac Takuma Asano vrlo blizu Partizana. Reč je o fudbaleru Arsenala koji nije dobio šansu, a u Partizan bi došao kao pozajmljen igrač.

Otkako je došao u Arsenal 2016. godine on je konstantno na pozajmicama. Bio je u Štutgartu, pa u Hanoveru. U Hanoveru je u 13 utakmica zabeležio jedan gol i jednu asistenciju.

Ako ovaj transfer bude realizovan to će biti prvi japanski fudbaler u istoriji Partizana dugoj 74 godine. U Partizanu si igrali Kinezi - Đia i Liju, kao i mnogi fudbaleri iz drugih zemalja, najviše afričkih, kao i iz Brazila.

Upravo bi još jedan iz te južnoameričke zemlje možda mogao da postane novi igrač Partizana.

"Sportski žurnal" piše da je ofanzivni vezista, 31-godišnji Karlos Eduardo, želja crno-belih. On je igrač Parane, a u karijeri je već igrao u Evropi - u nemačkom Hofenhajmu, i u ruskom Rubinu. Karijeru je počeo u Gremiju, igrao je i za Flamengo, Atletiko Mineiru, Vitoriju... Zabeležio je i 6 nastupa za brazilsku reprezentaciju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar