Неко покушава да ми уништи живот!

Не можете да замислите шта све ради! Немачки тенисер Александер Зверев опширно је говорио о проблемима са којима се суочава.

Тенис 09.07.2019 | 12:07
Неко покушава да ми уништи живот!
Зверев иза себе има просечну сезону, у којој је успео да освоји само једну титулу – на турниру у Женеви, из категорије 250.

Он је на Вимблдон дошао са већим очекивањима од резултата који је успео да оствари – пораз у првом колу од Чеха Јиржија Веселог.

Током једне прес конференције у Лондону Немац се осврнуо на правне проблеме које му прави његов бивши агент Патрисио Апеј.

"Неко покушава да ми уништи живот. Неко ко ми је био веома близак. Не знам како то може да ми ради. Сулудо је. Веома сам љут због свега, поготово јер је у питању особа са којом сам био веома близак и која сада покушава да ми живот учини што је тежим могуће", изјавио је Зверев, па потом појаснио ситуацију:

"Он то намерно ради, пред почетак великих турнира као што је овај. Зашто? Не знам шта се дешава, ово је апсурдно. Не смем да кажем ништа опширније, али све је ово апсурдно и изузетно утиче на мене. Мислио сам да смо пријатељи, да смо блиски, да то није само посао... Он то све ради са намером, тако да не разумем".

Иако није потпуно јасно зашто се Саша и Апеј налазе на суду, али многи медији спекулишу да је у питању похлепа чилеанског агента.

"Како и зашто један човек ово може да ради другом ја стварно не разумем... Ви не можете ни да замислите шта он све покушава да ми уради", истакао је Зверев.

Апеј је претходно сарађивао са играчима као што су Фернандо Гонсалес, Гиљермо Корија и Габријела Сабатини, а медији спекулишу да ће Зверев ускоро пронаћи нову менаџерску компанију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар