Neko pokušava da mi uništi život!

Ne možete da zamislite šta sve radi! Nemački teniser Aleksander Zverev opširno je govorio o problemima sa kojima se suočava.

Tenis 09.07.2019 | 12:07
Neko pokušava da mi uništi život!
Zverev iza sebe ima prosečnu sezonu, u kojoj je uspeo da osvoji samo jednu titulu – na turniru u Ženevi, iz kategorije 250.

On je na Vimbldon došao sa većim očekivanjima od rezultata koji je uspeo da ostvari – poraz u prvom kolu od Čeha Jiržija Veselog.

Tokom jedne pres konferencije u Londonu Nemac se osvrnuo na pravne probleme koje mu pravi njegov bivši agent Patrisio Apej.

"Neko pokušava da mi uništi život. Neko ko mi je bio veoma blizak. Ne znam kako to može da mi radi. Suludo je. Veoma sam ljut zbog svega, pogotovo jer je u pitanju osoba sa kojom sam bio veoma blizak i koja sada pokušava da mi život učini što je težim moguće", izjavio je Zverev, pa potom pojasnio situaciju:

"On to namerno radi, pred početak velikih turnira kao što je ovaj. Zašto? Ne znam šta se dešava, ovo je apsurdno. Ne smem da kažem ništa opširnije, ali sve je ovo apsurdno i izuzetno utiče na mene. Mislio sam da smo prijatelji, da smo bliski, da to nije samo posao... On to sve radi sa namerom, tako da ne razumem".

Iako nije potpuno jasno zašto se Saša i Apej nalaze na sudu, ali mnogi mediji spekulišu da je u pitanju pohlepa čileanskog agenta.

"Kako i zašto jedan čovek ovo može da radi drugom ja stvarno ne razumem... Vi ne možete ni da zamislite šta on sve pokušava da mi uradi", istakao je Zverev.

Apej je prethodno sarađivao sa igračima kao što su Fernando Gonsales, Giljermo Korija i Gabrijela Sabatini, a mediji spekulišu da će Zverev uskoro pronaći novu menadžersku kompaniju.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar