"Меси, а не смета ти кад судије гурају Барсу?"

Дигла се велика фама око изјаве Лионела Месија коме због помињања "намештања утакмица" и "корупције" вероватно следује и суспензија. "Пецкају" га и Бразилци. . .

Фудбал 08.07.2019 | 17:30
"Меси, а не смета ти кад судије гурају Барсу?"
Бразилци су прославили трофеј Копа Америка, а онда се "обрушили" на Месија.

Најбољи фудбалер света био је и те како нервозан током претходне недеље када је с две изјаве "запалио" медије; директно је оптужио ЦОНМЕБОЛ и Бразил да је турнир намештен, а потом је одбио и да прими бронзану медаљу да не би био "саучесник у корупцији".

Због свега тога прети му суспензија до чак две године, како су јуче саопштили шпански медији, а за сада ће морати само да "истрпи" стрелице које су упутили Бразилци.

Задовољни освојеним пехаром после 12 година, коментарисали су "лузере".

"Толико пута се десило да судије погурају Месија у Барселони или Аргентини, али га тад никад нисам видео да се жали. Изгубио је, мора то да прихвати", казао је бразилски штопер Маркињос који се сигурно присетио и чувеног пораза са Пари сен Жерменом на Ноу Кампу.

И селектор "кариока" Тите био је незадовољан што су коментари Аргентинца "бацили сенку" на издања његове селекције, посебно га боли део о корупцији...

"Меси мора да има више поштовања када је поражен. И нама су судије одмогне у неколико мечева...".

"Прави притисак јер има такву репутацију, само знам да смо играли поштено против Аргентине", нагласио је Тите који је фантастично водио Бразил упркос изостанку Нејмара, па је на турниру заблистао Евертон.

Месијеву страну није држао ни његов земљак Рикардо Гарека.

Овај тренер је водио Перу до финала Копа Америке и потом казао да фудбал у Јужној Америци може да се поправи, али да "треба бити опрезан кад се прича о корпуцији".

"За такве ствари морате да имате доказе! Меси је ауторитет, али то не значи да би такве ствари требало да говори... Поштујем га као играча и човека", казао је Гарека који је додао и да се понекад у Јужној Америци превише труде да "имитирају" Европљане.

Истовремено, Гарека је одбацио тврдње да ће бити нови селектор Аргентине.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар