"Mesi, a ne smeta ti kad sudije guraju Barsu?"

Digla se velika fama oko izjave Lionela Mesija kome zbog pominjanja "nameštanja utakmica" i "korupcije" verovatno sleduje i suspenzija. "Peckaju" ga i Brazilci. . .

Fudbal 08.07.2019 | 17:30
"Mesi, a ne smeta ti kad sudije guraju Barsu?"
Brazilci su proslavili trofej Kopa Amerika, a onda se "obrušili" na Mesija.

Najbolji fudbaler sveta bio je i te kako nervozan tokom prethodne nedelje kada je s dve izjave "zapalio" medije; direktno je optužio CONMEBOL i Brazil da je turnir namešten, a potom je odbio i da primi bronzanu medalju da ne bi bio "saučesnik u korupciji".

Zbog svega toga preti mu suspenzija do čak dve godine, kako su juče saopštili španski mediji, a za sada će morati samo da "istrpi" strelice koje su uputili Brazilci.

Zadovoljni osvojenim peharom posle 12 godina, komentarisali su "luzere".

"Toliko puta se desilo da sudije poguraju Mesija u Barseloni ili Argentini, ali ga tad nikad nisam video da se žali. Izgubio je, mora to da prihvati", kazao je brazilski štoper Markinjos koji se sigurno prisetio i čuvenog poraza sa Pari sen Žermenom na Nou Kampu.

I selektor "karioka" Tite bio je nezadovoljan što su komentari Argentinca "bacili senku" na izdanja njegove selekcije, posebno ga boli deo o korupciji...

"Mesi mora da ima više poštovanja kada je poražen. I nama su sudije odmogne u nekoliko mečeva...".

"Pravi pritisak jer ima takvu reputaciju, samo znam da smo igrali pošteno protiv Argentine", naglasio je Tite koji je fantastično vodio Brazil uprkos izostanku Nejmara, pa je na turniru zablistao Everton.

Mesijevu stranu nije držao ni njegov zemljak Rikardo Gareka.

Ovaj trener je vodio Peru do finala Kopa Amerike i potom kazao da fudbal u Južnoj Americi može da se popravi, ali da "treba biti oprezan kad se priča o korpuciji".

"Za takve stvari morate da imate dokaze! Mesi je autoritet, ali to ne znači da bi takve stvari trebalo da govori... Poštujem ga kao igrača i čoveka", kazao je Gareka koji je dodao i da se ponekad u Južnoj Americi previše trude da "imitiraju" Evropljane.

Istovremeno, Gareka je odbacio tvrdnje da će biti novi selektor Argentine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar