ЛШ: Звездин списак путника за Литванију...

Изненађење: Звезда у Литванију води и Томанеа! Ту је и Милан Павков. . .

Фудбал 08.07.2019 | 14:58
ЛШ: Звездин списак путника за Литванију...
Звезда је спремна за први изазов ове сезоне!

Фудбалери шампиона Србије отпутовали су јутрос у 10 часова за Литванију где их у Маријамполу очекује дуел у 1. рунди квалификација за Лигу шампиона - против добро познатог ривала из претходне такмичарске године, екипе Судуве.

Од раније је познато које играче екипа није "пријавила" за такмичење, а са нестрпљењем се чекао други "филтер" - списак за прво гостовање.

Очекивано, на списку нема повређених Радована Панкова и Милана Јевтовића, док је упркос најавама већине медија у авиону и последње појачање - португалски нападач Томане - који ипак и даље није "фит" за утакмице.

На списку је и Милан Павков, који је био на корак од трансфера у Кину, док је међу путницима и новајлија Хозе Алберто Кањас.

Владан Милојевић је на пут повео 21 фудбалера..

Црвена звезда данас креће пут Литваније на отварање сезоне у квалификацијама за Лигу шампиона против тамошњег првака Судуве, а познато је и са којим снагама ће Владан Милојевић кренути у још једну европску одисеју.

Тренер Црвене звезде је одредио списак путника за меч у Литванији и није правио велика изненађења. Због повреда зарађених током летњих припрема у Аустрији, на списку путника за Литванију нема новајлије Радована Панкова који има руптуру предње ложе и џокера Милана Јевтовића који је на припремама оставио јако добар утисак.

Подсетимо, за прво коло нису ни лиценцирани Лоренцо Ебесилио чија продаја се очекује ускоро, последње појачање Жандер и Милан Гајић који због обавеза у младој репрезентацији није прошао припреме.

На списку се налазе Милан Павков за којег постоји могућност да сваког тренутка реализује трансфер, али и новајлија Томане који се тек недвано прикључио екипи.

Комплетан списак путника за Литавнију изгледа овако:

ГОЛМАНИ: Милан Борјан и Зоран Поповић.

ОДБРАНА:Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Срђан Бабић и Милан Родић.

ВЕЗНИ РЕД: Мирко Иванић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Милош Вулић, Хозе Алберто Кањас, Ел Фарду Бен, Марко Марин и Вељко Симић. 

НАПАД: Алекса Вукановић, Ричмонд Боаћи, Никола Крстовић, Томане и Милан Павков.

Меч у Маријамполу игра се у уторак од 20 часова.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар