LŠ: Zvezdin spisak putnika za Litvaniju...

Iznenađenje: Zvezda u Litvaniju vodi i Tomanea! Tu je i Milan Pavkov. . .

Fudbal 08.07.2019 | 14:58
LŠ: Zvezdin spisak putnika za Litvaniju...
Zvezda je spremna za prvi izazov ove sezone!

Fudbaleri šampiona Srbije otputovali su jutros u 10 časova za Litvaniju gde ih u Marijampolu očekuje duel u 1. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona - protiv dobro poznatog rivala iz prethodne takmičarske godine, ekipe Suduve.

Od ranije je poznato koje igrače ekipa nije "prijavila" za takmičenje, a sa nestrpljenjem se čekao drugi "filter" - spisak za prvo gostovanje.

Očekivano, na spisku nema povređenih Radovana Pankova i Milana Jevtovića, dok je uprkos najavama većine medija u avionu i poslednje pojačanje - portugalski napadač Tomane - koji ipak i dalje nije "fit" za utakmice.

Na spisku je i Milan Pavkov, koji je bio na korak od transfera u Kinu, dok je među putnicima i novajlija Hoze Alberto Kanjas.

Vladan Milojević je na put poveo 21 fudbalera..

Crvena zvezda danas kreće put Litvanije na otvaranje sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv tamošnjeg prvaka Suduve, a poznato je i sa kojim snagama će Vladan Milojević krenuti u još jednu evropsku odiseju.

Trener Crvene zvezde je odredio spisak putnika za meč u Litvaniji i nije pravio velika iznenađenja. Zbog povreda zarađenih tokom letnjih priprema u Austriji, na spisku putnika za Litvaniju nema novajlije Radovana Pankova koji ima rupturu prednje lože i džokera Milana Jevtovića koji je na pripremama ostavio jako dobar utisak.

Podsetimo, za prvo kolo nisu ni licencirani Lorenco Ebesilio čija prodaja se očekuje uskoro, poslednje pojačanje Žander i Milan Gajić koji zbog obaveza u mladoj reprezentaciji nije prošao pripreme.

Na spisku se nalaze Milan Pavkov za kojeg postoji mogućnost da svakog trenutka realizuje transfer, ali i novajlija Tomane koji se tek nedvano priključio ekipi.

Kompletan spisak putnika za Litavniju izgleda ovako:

GOLMANI: Milan Borjan i Zoran Popović.

ODBRANA:Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić i Milan Rodić.

VEZNI RED: Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, El Fardu Ben, Marko Marin i Veljko Simić. 

NAPAD: Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Tomane i Milan Pavkov.

Meč u Marijampolu igra se u utorak od 20 časova.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar