Партизан позвао Звездино дијете - чека се одговор!

Кошаркашки клуб Партизан је озбиљно заинтересован за српског играча Војислава Стојановића.  Стојановић жеља Партизана? За сада ништа од трансфера.  Портал "Вести" објавио је да ће некадашња нада "вечитог" ривала појачати црно-беле. . .

Кошарка 08.07.2019 | 12:07
Партизан позвао Звездино дијете - чека се одговор!
Стојановић је бивши члан јуниорског погона Црвене звезде, са којом је 2014. године освојио Евролигу.

Партизан је увелико започео прелазни рок за наредну сезону, па се после потписивања уговора са Немањом Гордићем окренуо ка новим појачањима.

Како Б92 сазнаје, Партизан је пре неколико дана послао понуду Стојановићу, али конкретног одговора и договора још нема.

Стојановић је претходну сезону провео у италијанској Кремони, са којом има још две године уговора и са којом је освојио Куп Италије и дошао до полуфинала плеј-офа.

Српски бек је први део летње паузе провео у Београду, тренирајући индивидуално, а ускоро ће отпутовати у САД.

22-годишњи Стојановић је Звезду напустио 2015. године, када није успео да се договори са црвено-белима око првог професионалног уговора у каријери.

Стојановић се уклапа у више пута апострофирану стратегију црно-белих, да им је "интересантан сваки квалитетан домаћи играч", међутим, тренутно се чини да навијачи Партизана не би требало да се превише надају овом трансферу.

Основна препрека је то што Стојановић има уговор на још две сезоне са Ванолијем из Кремоне, амбициозним клубом, са којим је минуле сезоне освојио Куп Италије и дошао до полуфинала плеј-офа, изгубивши 2:3 од будућег шампиона Венеције.

То значи да би црно-бели морали прво да наговоре Италијане да им продају некадашњег младог репрезентативца Србије, а затим и да изброје новац за обештећење.

Стојановић је први део летње паузе провео у Београду, тренирајући индивидуално, а ускоро ће отпутовати у САД, где ће као и прошлог лета радити на унапређивању шута.

Подсећамо да овај бек-крило игра у Италији од јесени 2015, када је прешао у Орландину, претходно не желећи да са матичним клубом потпише први професионални уговор.

Партизан је за сада ангажовао једно појачање за нову сезону - доскорашњег плејмејкера Будућности Немању Гордића.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар