Црнадак угостио министре СЕЕЦП-а

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак приредио је вечерас у Источном Сарајеву вечеру добродошлице за учеснике састанка министара иностраних послова Процеса за сарадњу у Југоисточној Европи (Соутх-Еаст Еуропеан Цооператион Процесс - СЕЕЦП), који ће се сутра одржати у Конгресној дворани Хотела „Холидаy“ у Сарајеву са почетком у 10:30 сати.

Босна и Херцеговина 07.07.2019 | 20:50
Црнадак угостио министре СЕЕЦП-а
На састанку министара иностраних послова Процеса за сарадњу у Југоисточној Еуропи у Сарајеву, на којем ће учествовати висока изасланства судионица СЕЕЦП-а, представници Еуропске уније и Савјета за регионалну сарадњу (РЦЦ), разговараће се о актуалном замаху интеграција у ЕУ, активностима на повезивању у регији СЕЕЦП-а и шире као предуслову за одрживи развој те регионалним и европским интеграцијским процесима.

Састанак ће бити одржан у склопу босанскохерцеговачког предсједања СЕЕЦП-ом и претходи Самиту СЕЕЦП-а на ниову предсједника 9. јула на Јахорини, којим ће се окончати предсједање Босне и Херцеговине овом регионалном иницијативом под мотом „Боља повезаност за бољи живот“.

Регионална иницијатива Процес сарадње у Југоисточној Еуропи (СЕЕЦП) покренута је 1996. године у Софији у циљу јачања регионалне сарадње,  безбједности и стабилности.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цирцус Цолорадо

07.07.2019 21:44

Немојте заборавити тразити фискалне рацуне.

ОДГОВОРИТЕ