СНСД 'раскида' са Радојичићем?!

Кандидат СНСД за градоначелника Бањалуке на предстојећим изборима биће народни посланик и директор Клиничког центра Владо Ђајић, сазнаје магазин Фактор из извора блиског СНСД.

Република Српска 07.07.2019 | 14:38
СНСД 'раскида' са Радојичићем?!
Прескакање градоначелника Игора Радојичића, према сазнању листа, финални је обрачун са Радојичићем и његовом струјом у СНСД-у.

У тексту се наводи да Додик над Радојичићем нема контролу и стога се коначан обрачун не може избјећи, за који је по Додиковој процјени баш сад погодно вријеме.

Лист наводи да је Додик нашао адекватну замјену Радојичићу и то Ђајића, који је директор Клиничког центра, признат стручњак и човјек од угледа у Бањалуци.

На парламентарним изборима Ђајић је освојио завидан број гласова, који је изненадио скоро све. Иако је био четврти на листи, освојио је највише гласова и био испред Николе Шпирића и Зорана Тегелтије. 

Лист наводи да је Радојичић свјестан расположења у врху СНСД, када је ријеч о њему, па је, како наводе, припремио резервни план.

Прије свега видљиво је то кроз подршку Зорану Талићу и његовом Полиграфу (Политичко грађански фронт) који је недавно формализован као политичка странка, а Радојичић је био један од највиђенијих гостију који им је дао подршку.

Полиграф није толико нов на политичкој сцени, јер постоји од Талићевог напуштања ПДП.а и подршке Радојичићевој скупштинској већини.

Тврди се да та групација није продужена рука СНСД, већ Радојичићев резервни положај - уколико не добије кандидатуру (очекивано је да у градском одбору може добити подршку да буде приједлог, али коначну ријеч при овјери листа има Додик).

Уколико се то деси, Радојичића за градоначелника, према тексту, може предложити Полиграф.

Констатује се да је то само један дио притисака којим Радојичић показује шта је све спреман направити уколико не добије нову кандидатуру СНСД, чиме одвраћа СНСД од те идеје.

Према писању тог листа, није мали број оних који желе видјети пукотине у СНСД, а долазе из кругова иностраних званичника а који су у одличним односима са Радојичићем.

У тексту се подсјећа на ранији сукоб Додика и Радојичића, који је видљив још од 2014. и фамозног 'Игоровог ћутања'. 

Тадашњи пораз Жељке Цвијановић у избору за члана Предсједништва БиХ омогућио је Додику да јој поново да мандат за премијера, што је, како се наводи, био велики удар за Радојичића, који је након тога упадљиво бојкотовао појављивање у јавности и иступе у НСРС.

Даље се наводи да су сви жељно ишчекивали прекид ћутње, а надања су ишла толико далеко да се вјеровало да Радојичић може повући неколико посланика из СНСД и срушити већину владајуће коалиције.

- Ипак, међу првим ријечима којима је Радојичић прекинуо ћутњу, биле су оне о томе да је политика процес у коме нема исхитрених одлука. Сачекао је преслагивање односа у СНСД која су му одговарала да буде кандидован за градоначелника Бањалуке, те убједљиво тријумфује на изборима, тврди се у тескту и додаје да мирољубива коегзистенција није дуго трајала, па је пред парламентарне изборе Радојичић одбио да буде носилац листе СНСД, тачније тражио је да он формира листу, што је Додик одбио.

Додик је формирао листу по свом избору за изборе прошле године и она је тријумфовала, што је био вјетар у његова једра, а пад гласова у Бањалуци испостављен је Радојичићу.

Радојичић је, како стоји у тескту, свјестан да мора направити добре стартне позиције уколико жели повољан исход избора следеће године због чега кампања промовисања његових активности даноноћно траје.

Такође се наводи да је Радојичић притиснут Драшком Станивуковићем (ПДП), који је одавно истакао своју кандидатуру, као и са Миланом Радовићем (ДНС), који увелико врши притисак да ДНС изађе из локалне власти.

Према том извору, Радовић са Станивуковићем прави планове о међусобној подршци на локалним изборима.

"Склапање коцкица подршке биће за многе прилично сложено, јер је Бањалука средина у којој тињају ратови фракција у свим странкама. СНСД је препустио Чавићу да се обрачунава са Радојичићевим људима у Електрокрајини, а сам НДП не зна како му изгледа одбор у том граду. Исто је са ДНС, гдје ствари са Радовићем нису налегле. У Демосу ће ситуација за изборе бити другачија када борба против ДНС, која их сада држи на окупу, буде у другом плану, док се у СДС, по обичају ништа не зна. Једино сигурно јесте да ће Уједињена Српска Ненада Стевандића бити уз кандидата СНСД, ко год он био", закључује се у тексту Фактора

(БН)

Коментари / 173

Оставите коментар
Name

Радмановиц

07.07.2019 12:42

Мој фаворит је био Стевандиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

07.07.2019 12:42

Ко оно бјесе Стевандиц? Колико се сјецам један од папака, зар не?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако ако

07.07.2019 13:07

Тек ако би се одвојио Игор од Додика, могло би се отићи и разговарати са њим јер немогуће је схватити да један човјек попут Игора који без обзира на све, да се утопио у такав охоли и површни тим. Игоре, подржаћемо те. Студирали смо скупа и наше факултете су у то вријеме могли одабрани завршавати, а не свако. Ђајић се бламира изнад сваке мјере и био би сигуран губитник.

Name

Игор

07.07.2019 13:40

Колики је ово муљ од дрзаве говори податак да Талиц било ста представља, цовјек је безлицан и плитак ко плитки тањир. Искрено радујем се такодје пропасти Радоницица који такодје један бескицмењак и опста нула. Зао ми је само овог малог Станивуковица сто це га пдп и Бореновиц потросити и ни од њега ниста.

Name

Снсд

07.07.2019 13:42

Па одавно се зна да Игор шурује са западним амбасадама. А Тегелтија му се са зеном мазио и због тога је љут.

Name

Без

07.07.2019 13:48

Безлицни. Обојица.

Name

БЛ

07.07.2019 13:57

Бањалука заслузује цовјека који је прави Србин, млад перспективан, пун енергија, нетреба му 17 савијетника а то је Драско Станивуковиц!!! Сви који додју од резимлије су пуни корупције ,и раде по његовом налогу!!! Игор је црнигорац, бар се тако изјасњава, Денис из Градиске босњак, а баја неволи ко није Србин!! ПС само у јавности!!!

Name

..

07.07.2019 14:11

Подгузна мува Стевандиц уопсте није вриједам коментара.Људско дно.Дјајиц је некад био ОК, сад је пресао све границе.Измедју њих 2 подрску дајем Игору.А за овај рат бањалуцани одавно знају.А ста бии са Тешановићком,директорицом ДЗ и народним послаником?Заврнуо јој је Иги славину!

Name

Подрска

07.07.2019 14:12

Подрска за Радовица и Становуковица.

Name

Радојчић

07.07.2019 14:47

Да има бар мало политичке мудрости, одвојио би се, (скупа са том "струјом" коју предводи), од СНСД-а - па било да оснује нову, стару партију Социјалиста, која се захваљујући Радмановићу, и утопила у ову секташку странку, или да оснује неку сасвим нову, свеједно! Вјерујем да би доста садашњих чланова СНСД-а кренуло за њим, прије свега бивших социјалиста! Док год је њему Додик претпостављени, Радојчић напредовати неће, јер га Додик не воли, боји га се...и ово је врх његове каријере а "десило" му се случајно, ко ћоравој коки зрно! Ако би основао своју партију, има реалну могућност да, можда већ на следећим изборима, заузме неку од водећих функција у Републици Српској - у најбољим годинама, образован, без мрља, како у животу, тако и у политичкој каријери, један је од наших најозбиљнијих политичара, али без Додика, као шефа! Остане ли уз Додика и СНСД, слиједи му политичко пропадање!

Name

Јелисавета

07.07.2019 15:10

Радојициц је слуга вјеран и покоран, али главна осовина зла; Додик-Лукац-Тегелтија остаје..

Name

Пезионерка

07.07.2019 15:13

Не могу себи опростити што сам насјела пред изборе позиву УКЦа да провјерим бесплатно каротиде.Прво се могло констатовати да тај преглед није био регулараан већ само симулација,друго узимали су нам личне податке.Пензионери похрлили.Пред изборе ду звали два пута телефоном и питали хоћемо ли гласати за Ђајића што смо одбили.И то је било фингирано,Ђајић нам је покрао гласове.Иначе мислим да човјек уопште није популаран у БЛ и да је интелектуално некомпетентан за било какву функцију.

Name

Сулз

07.07.2019 15:29

Како не знас?То је Додикова супозиторија....

Name

Ре Рафојициц

07.07.2019 15:59

Ало јеси ли нормалан? Ало па ти хоцес СНСД послије СНСДа , ниси добар! Сви они треба да иду, вецина у затвор нема висе мјеста СНСДу у РС алоо то су зликовци ни Радојициц нити било ко из њихових редова несмијеи се висе бавити водењем РС ни Радојициц исти је као и рудоња а ти боту СНСДовски мрс у Њемацку па тамо агитуј за добри СНСД.

Name

ТИТО

07.07.2019 16:46

СМЕЦЕ ДОДИК РАДОИЦИЦ ДР ДАЈИЦ КРИМИНАЛАЦ ЗНАЈУ ЈАДНИ ПАЦИЈЕНТИ КОЛКО УЗИМА ПАРА

Name

Ре ре

07.07.2019 17:23

У Њемачку ти иди, из свог града и своје државе, ја не идем никуда! И да су пажљиво прочитао текст, видио би моје мишљење о СНСД-у, али ниси! Ја кажем, да Радојчић, и још неколицина неискварених политичара (које Додик никад није прихватио, јер не може с њима да манипулише и јер нису његови слијепи послушници), таворе у СНСД-у, пропадају, пролази их вријеме...а могли би да нешто позитивно ураде за свој народ и своју земљу! То су углавном политичари, проистекли из некадашње Социјалистичке Партије, и моје мишљење је да они треба да се одвоје и изадју из СНСД-а, наравно без Радмановића! То је моје мишљење! Шта би сад ти, све их побио? Па Игор Радојичић, нигдје није испрљао руке ни образ, није везан ни за једну аферу, био најбољи ђак, најбољи студент, смијеран и частан породични човјек, још релативно млад, ту наш бањалучанин! Шта би ти, довео неког из Мркоњића са купљеним дипломом да буде градоначелник Бањалуке?

Name

Игипоп

07.07.2019 17:56

Ре;БЛ, Сад си се дкеларисао као фасиста, засто мора бити Србин, нека буде католик, Босњак али нека својим радом доказе да вриједи. Колико год сам гледао Игора као папка морам признати да је доста урадио за три године, није имао просли пут мој глас али на следецим изборима ако се кандидује ја цу му дати глас.

Name

Ре

07.07.2019 17:58

Стање на УКЦ Бањалука говори о професионалним компетенцијама др. Дјајица...сви ви који сте задовољни здравством у РС слободно гласајте за њега... Како је унистио УКЦ тако би унистио и град кад би неким цудом постао градонацелник!

Name

Милка

07.07.2019 18:02

САМО РАДОВИЦ И СТАНИВУКОВИЦ

Name

ре снсд

07.07.2019 18:06

Који Тегелтија је мазио Игорову зену је ли онај сто лици на Таска Нацица или потковани Тегелтија?

Name

ре ре ре

07.07.2019 18:20

И да је то све сто казес тацно да он није прихвацен и да је другацији и остале флоскуле, то га опет не амнестира од одговорности да је сауцесник у свим свињаријама Додикове страховладе дугих 12 година, цак је по мени и стетнији, јер је за функционерске привилегијеплате и зивот на високој нози прихватао да буде марионета и кулиса која је требала да прикрије сав примитивизам бакинацког касапа и нкегових кумова који су господати зивота и смрти у овој јадној републици, како би се урбами дио становноства могао са њим поистовијетити и некако гласати за СНСД у смислу ето има и Игор с њима он је градска раја, знаци лицемјер каквог нема и надасве велика кукавица и мис мекињас, који ни као градонацелник није смио повуци ни један самосталан потез, као сто ни ту странку не би смио основати, знаци цовјек не заслузује да му се да било каква друга санса. Крајње је вријеме да се бави послом у струци ипак је он магистар електротехнике иако нема дана стаза ван политике!

Name

РЕ ИГОР

07.07.2019 18:42

СВИ НЕВАЉАЈУ И ПОТРОСЕНИ, ТЕБЕ ЦЕМО ЗА ГРАДОНАЦЕЛНИКА.

Name

Мини

07.07.2019 18:50

Министар је.

Name

Ре Бл

07.07.2019 19:19

Игоров отац је из Црне Горе, а мајка му је из Шушњара код Бањалуке - Српкиња, па ти контај шта је Игор?! И шта су уопште Црногорци? Срби ко и ми, ето шта су - да нису можда, ванземаљци? А што се Драшка тиче, он је супер, али за мјесто Градоначелника је, једноставно премлад! Није још ни факултет завршио, нема никаквог искуства, ни животног, ни било ког другог! Нек он, само настави као и досад, и све ће стићи, за све има времена! А успут нека заврши факултет, нека се ожени и добије које дјетенце, и биће један озбиљан политичар!

Name

Хмм

07.07.2019 19:20

Снсд има више квалитетних кандидата који би могли проћи. Опозиција, на жалост, ни једног.

Name

РЕ ЛУКА

07.07.2019 19:29

УБИЦА ИНСПЕКТОРА ШУШЊИЦЕ У БАЊА ЛУЦИ ,ЗЛАЈЕ РЕСТОРАН БОРАЦ И ЈОС МНОГИХ ДРУГИХ НЕКО ЈЕ СВЕ ВРИЈЕДНО БИЉЕЗИО .

Name

Источно Сарајево

07.07.2019 20:17

Ово је шупља прича да се ослаби позиција Станивуковића.Толико је проблема у Бањалуци који се мултипликују и који се гурају под тепих да их је тешко сакрити.Поготово за годину дана кад ће тај тепих да буде све мањи и мањи.

Name

ре ако ако

07.07.2019 21:05

Видис ти би одмах пригрлио безлицног Радојицица, који је јос гора хуља од Додика, а он је једнако, ако и не висе кривац за све зло које нас је задесило у посљедњих двадесетак година. Управо због таквих ствари - опозиција це поново изгубити изборе јер јој народ висе ниста не вјерује, а онда је заиста све готово!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

РЕЕ

07.07.2019 21:35

Ал сто балканци воле политику , па и фудбал , ма све знају , гогле је за балкан мали уценициц

Name

Источно Сарајево

07.07.2019 21:59

Станивуковић ће их помести!!!

Name

тртмрт

08.07.2019 06:34

град пропао скроз. само јефтина забава за сугаве словенце...нас из града ( мислим прјератних родјених Бањалуцана-Срба , да не буде забуне) ни 5%...

Name

РР

07.07.2019 12:50

ПОЗДРАВ ЗА ДР. ВЛАДУ. ТЕСЛИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

07.07.2019 12:52

тако ће и додо пасти брзи дана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

07.07.2019 13:55

Тако је и Вучић такође поставио доктора за градоначелника, Радојчића.

Name

Ђемиђић

07.07.2019 13:59

Највеци су неоријатељи један другом они који су у истој партији. Није Игору проблем Драско, вец Дјаиц. Јер ови из исте партије се туку око истог колаца. Ми смо пдјељено друство тако да нико из ПДП неце гласати за Игора и обрнуто.

Name

Бобималиса

07.07.2019 16:04

Додо неце пастИ никада а кад видим Радојицица у Трилатералној комисији, да му је сеф онај циго са Дорцола Тарик Хасановиц И да слусају неког Енглеза који би нас спалио у фуруни најрадије одмах ми се повраца од њега,он и огњен тадиц и онај мали адвокат стевановиц из Бијељине су ти нови спијуни у истој групи и примљени су да нас унисте,казу да су вецином геј ти спијунцици, на састанцима морају открити ко их кре.е па их странци дрзе у сацИ.

Name

ртрр

08.07.2019 06:14

ест wест бридге и трилетерала њима је циљ да нас унисте а Радојициц је цлан ових секти а униставање иде добро ,исељавање и бјела куга коју су они произвели пустосе ове просторе.некад је у БиХ било 1,4 милиона Срба данас једва 800 хиљада.Бирајте ви опет ове неце камен на камену остати за 20 или 30 год

Name

Заблуда

10.07.2019 08:32

То је само патка. Па са њима је била слицна ситуација и ста би? Следеца Радојцицева позиција је мјесто амбасадора,зиви били па видјели. Да се цовјек мало одмори.

Name

Јоксим блесави

07.07.2019 12:52

Исто смеце, Дјаја је некултурна сељацина а Игир је барем културан. Али Амидзиц и клика су костали Игора друхог мандата пљацкали су до бесвјесту неки це у затвор надам се Амидзиц а Игор у заборав помесце ис сељобер из Целинца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћирко

07.07.2019 13:06

Ма није несрећа Ђајић из Челинца већ из селендре мало даље од Челинца

Name

Јако

07.07.2019 13:24

Подршка за Игора,добар човјек

Name

Ма да

07.07.2019 13:51

Јаране, амидзиц је јак ко земља. Не мозе му нико ниста. И да не продје дрзи факултет под собом, средио си резервне фирме, за тако кратко вријеме је цовјек слозио сву зивотну прицу за наредних 30 годона

Name

xyз

07.07.2019 13:54

Радојичић је људско смеће, окружио се шљамом од савјетника, без карактера и вријеме је да га Миле оресе. Гњида је за њега људство. Владо Џајић је људина, народни човјек. Ко га није упознао нека ћути.

Name

Бале

07.07.2019 14:17

Једино сто је Амидзиц себи слозио је извјесност 30 година робије и ниста висе...

Name

СУДИЈА ДРЕД

07.07.2019 14:42

Амидзиц робија Игор у три пм а сељобер Дзаја и он у три

Name

За xyз

07.07.2019 14:45

Ма друзе ниси ти упозно фрфљу и јајару Дјају узео је силне паре нист не ради у УКБЦу је радсуо нема материјала за рад одлазе доктори и седтре у иностранство а он се само тали сто за опрему сто за запосљавање сељацина с дна каце ко га незна ...

Name

Српска

07.07.2019 16:21

Ма ста казес? Амидзиц средио резервне фирме и обезбједио се за наредних 30 година? хахахахаха Ало, одлицан посао за полицију и правосудје, наравно не за снсдову полицију и правосудје...

Name

маки

07.07.2019 16:35

та сељачина са дна каце, бавио се увјек преварама, зато је у секти гдје се краде, то вам је ђајић (намјерно малим словом), дно дна, народе размишљај ако имаш с чим????

Name

Дуле

07.07.2019 19:02

Радојциц својом појавом и неуредношћу срамоти град Бањалуку. Да ли је он цуо за денталну и оралну хигијену, фризера, берберина? Прво да поправи зубе прије него сто отвори уста да несто казе, да се ошиша као човјек и да се обрије. Цовјек је ругло за нас град са својом појавом. Могу замислити ста о нама казу странци као народу када нам је градонацелник такав какав јесте. Игоре посјети стоматолога, дентал-хигијеницара, фризера, бербера...не уредан си !!!

Name

Дуле па

08.07.2019 05:24

Требамо бити пљувачи нечијег изгледа, баш си нашао да њега пљујеш, можда би ти као лутка имаш нацртане обрве, дивне умјетне зубе, надограђене косе и канџе. Знај да од свих набројаних... Игор има одличну фигуру, лице и пристојан је говорник за разлику од осталих сељобера,.. Само ми је жао што је припао странци и сељоберима да руководе с њим.

Name

Сибаревиц јр

07.07.2019 12:55

Све сто долази од Снсда за било ста у Рс је клонирани Робот климоглавац,Типа,, Виско 2018,Зекс,улимитед....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2019 14:40

Управо тако. СНСД смеће.

Name

Др. ДЈајиц

07.07.2019 17:53

Напред докторе Дјаиц, доста висе игора и његових брадоња. Дјаиц до побједе!!!

Name

Са стране

07.07.2019 12:56

Са једне стране угледан лекар, са друге студент који је мало отегао са економијом. Не верујем да ће избори бити неизвесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Са Стране

07.07.2019 13:28

нема везе ко је кандидат владајуце секте. Људи који су гласали за Бисерку, Мајкицку, Спирица, Клосарца... ти људи о себи немају високо мисљење. Додик ако постави коња за кандидата, народ це гласати за коња. А да не буде неизвјесно, побринуце се изборне комисије и разни папци који це роварити у властитим странкама.

Name

Ре

07.07.2019 13:41

Све то иде за Београд.

Name

Бањалуцанин

07.07.2019 12:56

Хвала Богу да се СНСД ријесио овог љигавца. Он и екипица харају бањалуком и варају на сваком кораку, поцевси са Еко топланом па надаље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2019 16:26

А инаце је снсд супер??? Само да се ријесе Радојицица и онда нека и даље буде снсд на власти??? Јебем те зивоте...

Name

Реалан

07.07.2019 12:56

Мислим да писете опет кафанске прице!!! И то сигурно. Дајиц јесте добио велики број гласова, није толики струцњак као сто писете, а добар цовијек јесте. Да мозе водити клиницки центар, немозе. Град Бања Луку такоде не мозе, само зато сто не зна тј нема знања за такав посао. Мислим без Радојцица снсд це проци као Ердоган у Истамбулу. Зиви били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре реалан

07.07.2019 13:23

Ниси реалан , шта је Радојичић у Бл , нико и ништа , шта је радио и по чему је познат , ништа и ни по чему, једино по корупцији и по некретнинама које је накупова по Црној гори за вријеме откад је у мандату , он је без Снсд и Додика обични нико за разлику од др Џајић који перфектан као доктор , одличан директор клиничког центра , воли га Бањалучани за разлику од Радојицица који би без Додика и Снсд не би добио гласове ни шире породице , тако Бањалука коментарише и зна , то је реално а не ове глупости што си их ти написао

Name

Др11

07.07.2019 13:27

Ово Миле само испитује јавно мијење

Name

Ре Реалан

07.07.2019 13:30

кад је могао масиноводја Кузмановиц и наставница Бисерка, кад мозе диспецер Виско, засто не би могао Дјајиц. Он је бар заврсио прави фаултет.

Name

Мис Шарма

08.07.2019 16:34

Слазем се за Дзајића! Ове будале сто лупетају, а цовјека не познају, нека иду на лијечење!

Name

Ре

08.07.2019 17:16

Дјајиц се бар доказао у струци, а Радојициц је потпуно занемарио. Стета таквог факултета.

Name

Реал

07.07.2019 12:58

Надам се да није истина. Лицно ми је најбољи Игор, надам се да це он опет бити градонацелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2019 13:23

Хахахаха. Мислиш бивши Игор

Name

Директ

07.07.2019 13:39

Кога год да ставе, готово је за СНСД у Бања Луци!

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

07.07.2019 12:59

ИГОР ПРЕЛАЗИ У ПДП . ПОВУЦЕ СА СОБОМ ЗНАТАН БРОЈ ГЛАСАЦА КАО И МИАЉИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

07.07.2019 13:17

БРАВО ПОВУКАО БИХ СВУ СТАРЦЕВИЦУ ПРЕДЈИ ИГОРЕ СВИЦЕМО ЗА ТОБОМ..У ОПОЗИЦИЈУ

Name

Ре

08.07.2019 17:18

Ста је цекао до сада? Годинама је у СНСД-у. А с ким си онакав си.

Name

Марко

07.07.2019 12:59

Сад тек има да задузе јос пар десетина милиома будзет града па да га одувају.Да се осигурају ста год да буде !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕТОВКОКТЕЛ

07.07.2019 13:00

Игор Радојициц је главни кривац сто је народ у Бања Луци против СНСД-а! Нека су га ставили напоље, неце се он играти за насим краљем Додиком и краљицом Зељком. А народ који не слуса ста нас водја казе, треба га бицовати и све их ставити на ломацу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наркодилер

07.07.2019 13:04

У акцији клуб 2 ухапсен Огњен Савиц који Дјајицев интимус и савјетник на КБЦ, а о томе сви цуте. Игоре главу горе и недај наркодилерима да те скидају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не

07.07.2019 14:03

Није тацно.

Name

Снсд Бл

07.07.2019 13:06

И логично је да др Џајић буде кандидат , ново лице и добар избор за разлику од Радојичића који је тотално потрошен и постао је и омржен међу грађанима Бањалуке , мислим да га се Бањалука одрекла и бојим се да би изгубио од младог Станивуковица што су показали избори прошле године , за разлику од др. Џајић које је веома добар и познат и цијењен у Бл а Радојичић је изгубио кредибилитет јер се пуно прича о његовим некретнинама у Црној гори и у Опатији у Хрватској ..... испливаће тог пуно а поготово талови у Бањалуци , Џајић без мрље и пун погодак за Снсд .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2019 14:30

Мало се суздрзи од коментара,ко је ко!!!Зна се добро,у црвеној секти -нема постених,мозда...цовјек,два.Цитам образован,цовјек из народа,факултет,струцан,све ставити под упитник.Људи прицају и другу страну,а УКЦ тоне,нема висе помоци.Могло би се прицати о кандидату,нека само неко надје говор на отварању сјеверног крила,нека послуса говор тог послусника и куцног пријатеља.

Name

дусанцули

07.07.2019 13:10

Каква струју представља Радојичић у снсд-у? Кога ви заје'авате? Радојичић, дјевојчица наша, да представља некакав фактор у странци. Јесте ли нормални?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кренуло је

07.07.2019 13:11

У страху су велике очи. Мислим да је кренуо распад система.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

07.07.2019 14:07

Да и тако ево 15 година

Name

ИМТ Имал Мене ТУ

07.07.2019 13:13

Тако је, Бањалука Гламочу и Бакинцима, а Бањалучани срећан пут у WИЕН и Мунцхен. Завршите ту КРКАНИЗАЦИЈУ од овога што је остало од некадашњег града.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

07.07.2019 13:14

У СНСД сам годинама и ТА СТРУЈА РАДОЈЦИЦ ЈЕ НАЈ ПОСТЕНИЈИ СНСД.ПРВИ НЕЦУ ГЛАСАТИ ЗА ДЈАИЦА ИАКО СМО ОДРАСЛИ ЗАЈЕДНО ЛИЦНО МИСЛИМ ПОЗИТИВНО О ЊЕМУ КАО ЉЕКАРУ И ЦОВЈЕКУ АЛ НЕМА КАПАЦИТЕТ,ГЛАСАЦУ ЗА СТАНИВУКОВИЦА ИМА СВЕ ПРЕДОСПИЗИЦИЈЕ ИАКО САМ У СНСД.РАДОЈЦИЦЕВА СТРУЈА ЈЕ ЈАКА И ПОСТЕНА ЗАТО МИЛИ И ЛОПОВИМА НЕ ПАСУ.ТОЈЕ СВА СТАРЦЕВИЦА ЗАПИТАЈТЕ СЕ..ГЛАСАМ ЗА ДРАСКА А ВЛАДИ ЗЕЛИМ СВЕ НАЈБОЉЕ.ЛОПОВСКИ СНСД РАСЦЈЕПИО ЈЕ МНОГЕ СТРАКЕ А ДОСАО ЈЕ НА РЕД И ОН ДА СЕ ЦИЈЕПА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Хм

08.07.2019 17:22

Када су тако постени, ста јос увијек раде ту? Тај назови раскол траје 5 година. Ста цекају? Да зараде пензију.

Name

Вупер

07.07.2019 13:23

Од свега што написасте најгоре је кад Ђајица упоредиште са Шпирицем. То је најниже што сте га спустили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

07.07.2019 13:27

Лично желим да СНСД више непостоји

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

07.07.2019 15:30

Многи исто желимо... У Бањалуци су завршили, искрено се надам.

Name

Бл

07.07.2019 18:43

Сви се надамо...

Name

Директ

07.07.2019 13:37

Иги "пук'о".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господја

07.07.2019 14:05

А хоце ли га онда и годподја и формално оставити?

Name

модрицанин

07.07.2019 15:18

Немојте да ми прозивате суградјанку, наравно да це др добит ногу.

Name

Сердар

07.07.2019 13:53

Серо*а само завада народ,увјек исту те исту прицу прица.До це и њему крај једног дана.СНСД-Србски Народ Се*е Додика.Сетела се Риба испод моста хој Додику и твога це једног дана бкти дост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2019 17:25

Тацно, увијек иста прица, врти исте реценице, наравно увијек хвалоспијеви. Цутање и игнорисање лосих ствари и догадјања.

Name

Све гори од горега

07.07.2019 13:55

Све је то иста багра, деценије на сцени, који су урусили РС. Све криминалци и нељуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

07.07.2019 14:01

Убиство Давида под један вам нецу опростити ...а друге ствари су : топлана , цистоца , вода , струја ....неке градјане сте ударили по зивоту а друге по дзепу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

07.07.2019 14:03

Гаме овер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

07.07.2019 14:32

Игор је екстра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ви

07.07.2019 17:25

За параду поноса...бас је еxтра

Name

Исток

07.07.2019 18:40

Сваста се прица, да ли јw то истина!

Name

БЛ

07.07.2019 14:40

И треба да се ријеше дјевојчице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.07.2019 14:53

Вецу будалу и ретарда нису могли наци, криминалац највеци !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО

07.07.2019 14:53

Читам ботове и оне који пишу навијачки. Нека нико не очекује разлаз Додика и Радојичића. Не зато што се воле, него зато што обојица имају јадан другог у шаху. Ради се о Милу и игору милим, а украденим милионима.Зато ако Ђајић буде кандидат за градоначелника, Игор ће добити неко супер јако мјесто у влади, или............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.07.2019 14:57

Игор радојициц је сколован И културан, он је требао бити премијер а не бисерка, паметан је за ове сељаке Али је у погресној странци, треба основати своју странку И напустити секту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2019 16:19

Паметно збориш. Соло може више.

Name

Ре

08.07.2019 17:29

То говори најбоље о њему. Добар политицар мора бити одвазан, храбар, предвидјати унапријед, показати зубе ако треба, а не сједити на двије столице.

Name

Сима

07.07.2019 15:15

Игора за председника јебес Зељку и Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоксим

07.07.2019 15:17

добро познајем политику и људе на овим просторим,а од деведесетих, мислим да снсд-е губи Б.луку без обзира ко буде њихов кандидат. Игор је лош човјек , врло љигав и подмукло покварен. мислим да је без странке подпуно небитан лик. ђаја је добар! има од Раша чин поручника, добар Србин.Мислим да је Станивуковић неозбиљан против-кандидат. треба те кандидовати Бореновића или Неша Личанина и сигуран пролаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

07.07.2019 15:30

Ајмо Драшко! Ти си наш градоначелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха

07.07.2019 15:41

Дјајиц цовјек од угледа. Обицни сеоски дјимпил. Али има оваца у БЛ тако да ме не изненадјује да буде изабран!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

07.07.2019 16:05

Ко год буде кандидат побједит це Драска. Опозиција ако је мислила узети Бања Луку требали су кандидовати Младена Иваница. Све остало је унапријед изгубљено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марчело кум

07.07.2019 16:13

Подршка Игору!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцани

07.07.2019 16:15

Љекари ,струцњаци за дату област за коју су се сколовали,имају промисљене приступе ,процедуре,провјерене методе,систематицни су и настоје да дају највреднију помоц особи која је обољела. Један свијетал примјере и за похвалу за др Дјаица ,неоптерецен је везано за завист.Примио је најбољег стундента у УКЦ и ево ста му је рекао: " Бирај спецјализацију и гдје зелис да радис"? Врло коректно и постено од њега ,цовјек цијени труд и надпросјецно образовање .Док рецимо у другим јавним предузецима у Бања Луци примљени сте на посао као најбољи и прворангирани кандидат( јер је у закону стајала одредба да се трази надпросјецно образовсни за дату област,оцјењени сте и одабрани на разговору као најбољи кандидат од стране својих универезитерских професора .Неефикасна и некомпентетна Управа вам јефтином демагогијом и лазима заутавља тотално напредовање у послу: 'забрана семинара ,едукација ,сајмова све сто је везано за напредовање из струцне области Порука је на овакав фрагмантан,безобзиран и безобразан нацин растјерују најобразованије људе који знају дати стратеско рјесење за предузеце .Да упоредимо ова два примјера ,колико је др Дјаиц неоптетецен везано за завист, призна и зели да награди рад и труд заслузан на најпостенији нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

07.07.2019 18:47

Дзајиц вири Доди из дупета....зао ми га било на отворењу УКЦ а

Name

маса

07.07.2019 20:08

Али тог најбољег студента је послао Скрбиц,који је и даље тама мата у здравству,није Дјајиц досао својом памецу на ту функцију,он само јако добро слуса,кад га истросе као и све друге бице па па,а он јадан умислио да је неко и несто

Name

Бањалуцанин

07.07.2019 16:16

Дзајиц угледан хахаххахаха ма дајтеееее идиот фрфљави искомплексирани покрао све зиво у клиницком центру купио љубавници Соњи Томас цетверособан стан у Бања луци и нови ауди дзип од народних пара наравно и он угледан бандо нецете ви доцекати избора похапсице вас ускоро доле багра

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

07.07.2019 17:11

ма нек се људи воле. цовјек је популаран, познат, згодан, нормално је да је и зенама привлацан

Name

Исто то

07.07.2019 17:41

Купио и себи куцу у Земуну а приде јос и пентхаус нови у Бањалуци код граве зграде

Name

круд

07.07.2019 16:29

хахаха цуј Дзајиц кандидат за градонацелника, па тек се сад види да је СНСД пуко ко тиква

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упуцени

07.07.2019 16:48

Хахах како вас Бурле навлаци са оваквим цланцима... Завадја монтенегрина Игора и јајару Дјају, а прави пут за свој избор а то је Рајцевиц!!! Зиви били па видјели, ако не га не закаци премијерско мјесто прије избора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

07.07.2019 17:06

А резервни положај додику је вјероватно и станивуковић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

07.07.2019 17:41

Хрвати уједињују редове, А Срби се цесљају---

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.07.2019 17:48

Ко год да буде опет СНСД побједјује. Не мозе нам нико ниста јаци смо од судбине, могу само да нас мрзе они сто нас не воле!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али никада!

07.07.2019 18:42

Нилада ви висе побиједити нецете!

Name

Ре

07.07.2019 20:07

Па да. Не требају избори .... Штампа фино и одмах резултате објавите. Можете и одштампати са заокруженим именима.. да се народ не малтретира безвезе као до сада.

Name

Ре Милан

08.07.2019 08:15

Побједјује ако поново успијете покрасти изборе.У то на сумњам,једино за крадју и криминал сте и способни.

Name

Дивна

07.07.2019 18:00

Па засто он је добро слусао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

07.07.2019 18:10

Криминалац Додик раскида са сваком ко се супростави криминалцима и њему за сваког градјанина је добро да раскине са криминалцима пре њиховог хапсења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванга

07.07.2019 18:13

Па то је све описао господин Васковиц до у детаља прије последњих избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

07.07.2019 18:23

У црвеној секти (СНСД) не постоје добри и поштени људи! У секти важи правило чопора хијена који се отимају око леша(власт+држава) Мислим да Радојичић не може да напредује док је баја господар црвене секте! Снсд је изгубио опште изборе у Бања Луци и то је чињеница,рачун за пораз баја је испоставио Радојичићу! Биће занимљиво и понашање остатка ДНС након што им је баја растурио странку! Локални избори ће бити прилика за остатак ДНС да се освете баји за све што им је урадио! Мислим да комби странке УС,НДП и ДЕМОС не могу да направе никакав резултат и те квази странке очекује даље пропадање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

07.07.2019 18:23

Мислим да ће Ђајић побиједити сви кои завире у болницу мораће гласати за њега лакше им дати глас него плаћати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд вам манипулисање мафијо

07.07.2019 18:27

СДС це побиједити са опозицијом. Цасни и вријwдни градјани це побијwдити. Нема имунитwта. Вријеме је за зивот достпјан људског бица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Градишка

07.07.2019 18:38

Ако Додик кандидује Адзића за нацелника ГРАДИШКЕ поново изгубиће изборе 100% јер нема коме се цовјек није замјерио,,ДУЊИЋ се кандидује за нацелника, подрзава га сдс-днс-сда а преговара се и са пдп-ом и побједјује сигурно а Адзић се посвадјао и са Малесевићом Даном...а висе од пола Снсд га не воли...сад нек Додик размисли???

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПАД

07.07.2019 19:29

ОВО ЈЕ РАСПАД МАРВО СА ФАЛСИФИКОВАНИМ ДИПЛОМАМА. ДОДИК ЈЕ ЗА ЖИВОТА НАПИСАО КЊИГЕ У ПРВОМ ЛИЦУ, КАО ШТО ЈЕ ДУШАН МИХАЈЛОВИЋ У ВАЉЕВУ ЗА ЖИВОТА ПОДИГАО БИСТУ ДЕСАНКИ МАКСИМОВИЋ. ДОДИК ЈЕ САХРАНИО СРБЕ, А НЕКО ЋЕ ПРОИНТЕР. ОН НЕЗНА ШТА ЋЕ ВИШЕ И САДА СЈЕЦИ ГЛАВЕ. ДОДИК НИЈЕ СВЈЕСТАН ШТА ЈЕ СВЕ ПОТИСАО И СВЕ НАС ПРОДАО КАО МАРВУ. ДОВОДИ БРЕНУ ДА ФЕШТУ ПРАВИ ШТО МРТАВ ДАВИД ДРАГИЧЕВИЋ НЕ МОЖЕ МРТАВ БИТИ У Б. ЛУЦИ. МРШ ТИ И ТВОЈЕ СРПСТВО, ВЛАДИКЕ, ПОПОВИ, ПОПАДИЈЕ. ИЗВЕШТАЈ О БАХАНАЛИЈАМА СА ИРБ. БАТОГАН ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС.

Name

Ре Снсд Градишка

08.07.2019 05:59

Адзиц је највећи промашај то је истина , њему више ни Додик не може помоћи , ем што је уништио све уништио је Снсд у Градишци , бојим се да ће Градишка због адзица препустити власт другима , то висе нико не може промјенити , грађани су превише згрожени на Адзица

Name

Истина

07.07.2019 19:14

Е сто волим сад це тек попуцати са Дјајицем! Онај цовјек је зиви блам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

07.07.2019 19:23

Радојицица у ДНС који је сада вец оцисцен од олоса и који тренутно има најквалитетније кадрове. Фалио би само Драско. То би и био крај владавине СНСДа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор варос

07.07.2019 19:27

Стевандиц треба да одговара за убиства по Бања луци за ратни злоцин против цивилног становниства у Котор варосу заједно са својим Црвеним Береткама злоцинци стице вас казна ратни злоцин незастаријева .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борик

07.07.2019 19:28

Ако Игор није добар, шта би тек могли рећи за Давидовића и Гаврановића !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БорацВРС

09.07.2019 10:53

Оба боља била 100 пута

Name

Бушач

07.07.2019 19:31

Неће Бањалучани са образом гласати за кандидата Снесде секте! Ко ријеши Давидово убиство имаће подршку! А и тај Џајић ко бива неки Директор УКЦ а приватно послије подне код АрАра ради!???? Каква је то лакрдија од система!? Нема овде људи,овде живи безосјећајна безобразна багра која се слизала са мафијом из снесдеа! Нема нам помоћи осим да се међусобно не потру!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2019 20:10

Кажу, добро им иде

Name

Ре Бушач

08.07.2019 14:22

Та ординација се само зове АрАр. Газда је Дјајиц лично! Нека неко испита како је то од Енергомонта смотао себи тај простор

Name

Маки

07.07.2019 20:25

СНСД једе своју дјецу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цурла

07.07.2019 20:59

Владо Дјајиц, од кад је досао на чело Укц Р.С та установа уредно уплацује доприносе, уредно исплацује плате, нико од доктора није напустио Укц према томе не знате о каквом се цовјеку ради, помогао је ко год му се за помоц обратио спасао 1000 зивота итд!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшо

08.07.2019 06:56

Подршка Станивуковићу до неба !

Name

Мило

07.07.2019 22:50

Радојициц је природни господин,веома образован,мр.електротехнике.Могао је и да докторира колики је капацитет.Додик је ортодоксни примитивац,месар,сверцер и ратни профитер,познат као "Миле Ронхил".До када це тај необразовани профитер дрзати овај народ у блокади?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

07.07.2019 23:30

Подрска за господина Игора Радојицица,природног господина.Паметан,образован,прави господин за разлику од лактаског ратног профитера и природног примитивца.Игор це побједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перзефона

08.07.2019 03:19

Дебилно сељацко размисљање да је Драско премлад. Уопсте не мора да заврси факултет да б био градонацелник, нити мора да се озени нити да има дјецу. Све то нема никакве везе са врсењем функције градонацелника. Ето колико политицара је озењено и има дјецу и факултет А СТА СУ ДОБРО УРАДИЛИ ?!? НИСТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пернар

08.07.2019 15:36

Самозаљубљени Лицемјер. Све це се то показати кад додје на власт

Name

Драго

08.07.2019 03:33

Неодговара игор зато сто је постен и сколован, руке су му завезане Јер је у секти, игор је требао бити предсједник или премијер, И он сам види са којим лоповима Има посла, треба да оснује своју странку и Има мој глас, погледајте само бисерку или премијера узас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахах

08.07.2019 04:57

Па људи јел’ ви вјерујете у ту прицу? Владо Дзајиц је сада управо оно сто је Стевандиц био у трци за градонацелника, да би разводнио гласове Цавица..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕСА

08.07.2019 04:59

ИГОРЕ ЦУВАЈ БУДИ ПАМЕТАН ЦУВАЈ ГЛАВУ СВОЈУ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвико

08.07.2019 06:28

Ову игру с Радојчићем организује Лукач.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

08.07.2019 06:38

Драско и Милан су побједници на овим изборима а Игор хитно мора напустити СНСД АКО ХОЦЕ ДА ПОБЈЕДИ И МОРА БИТИ УЗ НАРОД НА СВИМ МИТИНЦИМА ПРОТРСТИМА ДА ВИДИ КАО ГРАДОНАЦЕЛНИК СТА ТО МУЦИ БАЊАЛУЦАНЕ И ДА ВИДИ ГДЈЕ СЕ НЕСТО МОЗЕ ПОМОЦИ ПРОМЈЕНИТИ КАО СТО ТО РАДИ ДТАСКО И ОМЛАДИНА ПДП СВАКА ИМ ВАСЗ НАРОД ЈЕ ПРЕПОЗНАО КО СР БОРИ ЗА ЊИХ А ИГОТЕ ПИАРУЛЕН ЦЕ ТЕ УНИСЗОТИ РЈЕСYВАЈ БРЗО ДА СЕ СВИ НЕРАЗБОЛИМО Н3ЗНАМ ЗАСТО СО ЦИТАО ПА И ТЕБЕ И ТВОЈУ ПОРОДОЦУ ТРУЈЕ СВАКА ЦАСТ СТАНИВУКОВИЦУ ВУКАНУ ЈЕЛЕНИ БОРЦИ ЗА НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШТА ЈЕ ТУ ЧУДО

08.07.2019 09:01

СТЕВАНДИЋ АКО ИЗГУБИ СНСД ПРЕЛЕТИ ОН У ДРУГУ СТРАНКУ ПО ОБИЧАЈУ КАО ШТО ЈЕ И ДО САДА РАДИО. ПРЕМА ТОМЕ НИШТА ТО ЧУДО НИЈЕ. БИЋЕ СТАНИВУКОВИЋ МОЖЕТЕ РАДИТИ ШТА ХОЋЕТЕ ДОШЛО ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА ПОШТЕЊЕ И ПОШТЕНИ НАРОД ПОБЈЕЂУЈЕ. ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ИГОРА

08.07.2019 09:17

КАСНО ЈЕ, НАЛАЗИШ СЕ НА ПОГРЕШНОМ МЈЕСТУ И У ПОГРЕШНО ВРИЈЕМЕ. ДАВНО МИ КАО ЛАИЦИ СМО ЗНАЛИ ДА ЋЕШ ТАКО ПРОЋИ У ТОЈ СТРАНЦИ. СТАЛНО СИ МЕЂУ ЊИМА ТРЕБАО СИ ТО ДАВНО ПРИМЈЕТИТИ И ЗНАТИ ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ. ВЕЛИКУ ГРЕШКУ СИ НАПРАВИО И ПРИХВАТИО ЊИХОВУ МУТЉАЖУ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА Б. ЛУКЕ. И ЛАИК ЈЕ ЗНАО ДА ТО РАДЕ САМО ДА ИХ НЕ ОМЕТАШ ДОК ПРОЂУ ИЗБОРИ И ДА ЋЕ ТИ СЕ ТО ДЕСИТИ И ДА ЋЕШ ОСТАТИ КОД ЊИХ ДА ВИСИШ У ВАЗДУХУ. ЊИМА МОГУ ВЈЕРОВАТИ САМО ОНАКВИ КАО ШТО СУ КАО СТЕВАНДИЋ И ОНАКВИ КАО ОН. ТИ НЕ СПАДАШ У ТУ ГРУПУ, МИСЛИМ ДА И САМ ТО ЗНАШ, И ДА ИМАШ И МАЛО ПОЛИТИЧКЕ МУДРОСТИ ДАВНО БИХ ИХ НАПУСТИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

08.07.2019 10:07

ПОД ХИТНО ЗАБРАНИТИ СВЕ И ЈЕДНОМ ЉЕКАРУ ДА СЕ БАВИ ПОЛИТИКОМ.УЧИО ЈЕ ШКОЛУ ДА ЛИЈЕЧИ НАРОД .ОНИ СУ ОТУЂЕНИ .ЊИМА ЈЕ НОВАЦ ПОПИО МОЗАК.НИКАД ИМ ДОСТА.КАД СУ ОДГОВАРАЛИ ЗА ОНО ШТО РАДЕ УЛАЗЕ У ПАРЛАМЕНТ, У СКУПШТИНУ КАО ОДБОРНИЦИ.АНГАЖОВАНИ СУ НА ДЕСЕТ МЈЕСТА ОНИ СУ ПУНИ КАО БРОДОВИ.СВИ ТО ЗНАЈУ АЛИ МОЖЕ ИМ СЕ.СВЕ ЈЕ ОВО ПОСТАЛО ОДВРАТНО.КОГА БРИГА ШТО НАМ ЈЕ НАЦИЈА БОЛЕСНА И ШТО УМИРЕ.НИЈЕ ВАЉДА СВЕ ОД БОМБАРДОВАЊА ИМА ЛИ И БЕЗОБРАЗЛУКА КОЈЕМ НЕМА КРАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

08.07.2019 15:20

Радојичић, мозда се отима контроли додика, а можда је то неки од црногорских кланова. У сваком случају непостени су играчи и додик и радојичић, све је то иста багра. Треба изабрати неког из садашње опозиције и ако небуде добро радио следеће изборе опет мијењати. Сваки пут мијењати, да они виде да нису Богом дани

ОДГОВОРИТЕ
Name

војник

08.07.2019 16:02

Људи који гласају за милионера (или милијардера?) Додика који је стекао богатство на рацун крадје напаценог српског народа, Лукаца који видно лазе за убиства људи и опет добија мандат министра унутрасњих послова, паметну Бисерку итд. немају ни трунке самопостовања, тако да це они гласати за било кога коме водја политицке мафије у РС дадне дозволу да се кандидује. Видјели сте у Добоју кад је највеци криминалац те регије који не зна да прица буквално, нози једну козну јакну 10 година и увијек масну косу, пресао у СНСД, народ је као овце пресао за њим, иако је тај трансфер добра ствар, јер је Обрен Петровиц био рак рана СДС-а, поразавајуце је то сто људи не знају да мисле, зато нас сад има 800.000, а не 1.400.000 као некада, зато је сад циљ сваког младица да напусти земљу, али нека је Баја унио заставу РС у Сарајеву (осим кад Амери долазе, тад бас не смије јер је на црној листи због финансијских малверзација), зивио Проинтер, зивио Баја, не мозе нам нико ниста, јаци смо од судбине. Поздрав од особе која је ратовала за РС, па је напустила, јер не зели јој дијете јуре по ноци криминалци МУП-а, нити да мора у странци некоме лизати дупе да би са просјеком 9.0 добила посао, моје све колеге саборци се преврцу по гробовима кад виде да дрзаву воде они који су тад били највеци сверцери, али бас их брига за стање у дрзави, њихова дјеца се лијеце по Цириху, сколују по Италији и Француској, зимују на Алпама, а новац износе у Русију као и свако ко опљацка српски народ, тамо увијек бољсевици могу да побјегну, као велика породица Милосевиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против

08.07.2019 18:32

радојцица нисам имао никад ниста једини цовјек који несто вриједи у снсд јер га неби одбацили цовјек има мало карактера радио је само сто је морао никада није давао неке радикалне изјаве! Он је требао бити премијер али додик га се бојао јер је паметнији од њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

09.07.2019 08:32

Никада нисам гласао за снсд али ако доктор буде кандидат за ГН сва моја фамилија и они на које могу утицати(има их доста) ће гласати за ВЛАДУ ЂЖАЈИЋА мог зему!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2019 15:11

Доста висе вас сеоских крезавих волова под сатором земара ма море мрс у вукојебине одакле сте шљегли па горе гласајте за букве своје родјаке направили селендру од Бања луке фуј

Name

Бањалука

09.07.2019 10:20

Игор је најбољи градонацелник кога је овај Град имао до сад, ма колико то некима сметало. Само напријед градонацелнице, не обазири се на гомилу гњевних критицара...бас ме занима ста су то у својим зивотима остварили и постигли да им даје за право да пљују и критикују све и сваког. Залосно је да поједини људи за све зивотне неуспјехе криве само друге, ваљда им је тако лаксе него признати да су неспособни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРО

09.07.2019 13:44

Тај љиго ни кавеза у животу није направио а камо ли град да води! САМО ДОКТИР ВЛАДО ЏАЈИЋ МОЖЕ ПОБИЈЕДИТИ СВЕ!

Name

БорацВРС

09.07.2019 10:54

Ђајић градски сељак никад неће бит градоначелник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзајиц

09.07.2019 13:02

никад неце бити градонацелник! Самим тим сто га је додик открио говори све. Унапријед се зна како би владао б. луком! Главни задатак је дрзати градјане у страху А онда би се др. Дзајиц намирио сто до сада није могао. Е па неце моци сви у пензију вријеме вам је. Драско це бити нови градонацелник таква је одлука! и о том не треба висе расправљати узалуд!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојцицу

09.07.2019 13:07

прикљуци се опозицији ти си једини од снсд функцинера који си успио сацувати образ зато им сметас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

09.07.2019 13:52

Небрините он ће Мили пофлаутати и ОПЕТ БИТИ КАНДИДАТ! Такав је КАРАКТЕР ИГОР РАДОИЧИЋ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

09.07.2019 14:28

Ако днс схвати да их додик растура ко мале дјецаке те и они откаце снсд и прикључе се ПДП и СДС у уз Радовица има шансе да се нешто промијени. Марко Павић, превазидјен је лик, сто га додик више понижава он њега више подржава. Милане подузимај нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

09.07.2019 17:36

Да скоро сваки дан не прочитам садашњег градоначелника да хвали Еко Топлану која је уз поплаве 2014. највећа послијератна катастрофа Бања Луке још би и повјеровао у неку његову алтернативу још увијек премладом Драшку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

09.07.2019 18:13

"Из васих извора"стално обмањујете народ лазним информацијама,морацете да прогутате кнедлу,само се надам да цете се овај пут удавити,снсд побједјује у бл као никад до сад!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

09.07.2019 19:09

којим слуцајем побједи додик јер он има и резервну варијанту крадју избора дакле у том слуцају поруцијем оним родитељима којих има много сто су послали своју дјецу у иностранство а подрзавају снсд. Само нека се запитају дали су нормални?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

09.07.2019 21:34

ИГОР је дудук и нема везе са животом а Др.Владо Ђајић је способан у свему и Миле је ипак мајстор за владање народом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

10.07.2019 12:52

Хахаххахха тај вас “извор” би требао знати да би потенцијални кандидат прво буде изабран за предсједика градаког одбора Бања Лука(обицно је тако у свим озбиљнијим странкама). Тај избор у СНСД се десио прије 4-5 мјесеци и изабран је Игор. Ста ту даље баљезгати треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.07.2019 07:27

Мој народе,како смо подјељени,а како тек знамо да критикујемо и друге пљујемо. Боље би било да се слозимо,па коју производњу покренемо,неком се приклонимо,вец сто једно друге критикујемо и нападамо а сами ниста нерадимо. Народ пркосан и за пљување вјечито спреман,нико нам неваља запад нам непријатељ а сви западу лете мјесто да се окренемо сами себи и свом раду.. да сједне 50људи моцних па почисте смеце ал да се направи ред и рад да овај народ почне да зиви у земљи својој,да је изградјује и да се дичи земљом својом.

ОДГОВОРИТЕ