SNSD 'raskida' sa Radojičićem?!

Kandidat SNSD za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim izborima biće narodni poslanik i direktor Kliničkog centra Vlado Đajić, saznaje magazin Faktor iz izvora bliskog SNSD.

Republika Srpska 07.07.2019 | 14:38
SNSD 'raskida' sa Radojičićem?!
Preskakanje gradonačelnika Igora Radojičića, prema saznanju lista, finalni je obračun sa Radojičićem i njegovom strujom u SNSD-u.

U tekstu se navodi da Dodik nad Radojičićem nema kontrolu i stoga se konačan obračun ne može izbjeći, za koji je po Dodikovoj procjeni baš sad pogodno vrijeme.

List navodi da je Dodik našao adekvatnu zamjenu Radojičiću i to Đajića, koji je direktor Kliničkog centra, priznat stručnjak i čovjek od ugleda u Banjaluci.

Na parlamentarnim izborima Đajić je osvojio zavidan broj glasova, koji je iznenadio skoro sve. Iako je bio četvrti na listi, osvojio je najviše glasova i bio ispred Nikole Špirića i Zorana Tegeltije. 

List navodi da je Radojičić svjestan raspoloženja u vrhu SNSD, kada je riječ o njemu, pa je, kako navode, pripremio rezervni plan.

Prije svega vidljivo je to kroz podršku Zoranu Taliću i njegovom Poligrafu (Političko građanski front) koji je nedavno formalizovan kao politička stranka, a Radojičić je bio jedan od najviđenijih gostiju koji im je dao podršku.

Poligraf nije toliko nov na političkoj sceni, jer postoji od Talićevog napuštanja PDP.a i podrške Radojičićevoj skupštinskoj većini.

Tvrdi se da ta grupacija nije produžena ruka SNSD, već Radojičićev rezervni položaj - ukoliko ne dobije kandidaturu (očekivano je da u gradskom odboru može dobiti podršku da bude prijedlog, ali konačnu riječ pri ovjeri lista ima Dodik).

Ukoliko se to desi, Radojičića za gradonačelnika, prema tekstu, može predložiti Poligraf.

Konstatuje se da je to samo jedan dio pritisaka kojim Radojičić pokazuje šta je sve spreman napraviti ukoliko ne dobije novu kandidaturu SNSD, čime odvraća SNSD od te ideje.

Prema pisanju tog lista, nije mali broj onih koji žele vidjeti pukotine u SNSD, a dolaze iz krugova inostranih zvaničnika a koji su u odličnim odnosima sa Radojičićem.

U tekstu se podsjeća na raniji sukob Dodika i Radojičića, koji je vidljiv još od 2014. i famoznog 'Igorovog ćutanja'. 

Tadašnji poraz Željke Cvijanović u izboru za člana Predsjedništva BiH omogućio je Dodiku da joj ponovo da mandat za premijera, što je, kako se navodi, bio veliki udar za Radojičića, koji je nakon toga upadljivo bojkotovao pojavljivanje u javnosti i istupe u NSRS.

Dalje se navodi da su svi željno iščekivali prekid ćutnje, a nadanja su išla toliko daleko da se vjerovalo da Radojičić može povući nekoliko poslanika iz SNSD i srušiti većinu vladajuće koalicije.

- Ipak, među prvim riječima kojima je Radojičić prekinuo ćutnju, bile su one o tome da je politika proces u kome nema ishitrenih odluka. Sačekao je preslagivanje odnosa u SNSD koja su mu odgovarala da bude kandidovan za gradonačelnika Banjaluke, te ubjedljivo trijumfuje na izborima, tvrdi se u tesktu i dodaje da miroljubiva koegzistencija nije dugo trajala, pa je pred parlamentarne izbore Radojičić odbio da bude nosilac liste SNSD, tačnije tražio je da on formira listu, što je Dodik odbio.

Dodik je formirao listu po svom izboru za izbore prošle godine i ona je trijumfovala, što je bio vjetar u njegova jedra, a pad glasova u Banjaluci ispostavljen je Radojičiću.

Radojičić je, kako stoji u tesktu, svjestan da mora napraviti dobre startne pozicije ukoliko želi povoljan ishod izbora sledeće godine zbog čega kampanja promovisanja njegovih aktivnosti danonoćno traje.

Takođe se navodi da je Radojičić pritisnut Draškom Stanivukovićem (PDP), koji je odavno istakao svoju kandidaturu, kao i sa Milanom Radovićem (DNS), koji uveliko vrši pritisak da DNS izađe iz lokalne vlasti.

Prema tom izvoru, Radović sa Stanivukovićem pravi planove o međusobnoj podršci na lokalnim izborima.

"Sklapanje kockica podrške biće za mnoge prilično složeno, jer je Banjaluka sredina u kojoj tinjaju ratovi frakcija u svim strankama. SNSD je prepustio Čaviću da se obračunava sa Radojičićevim ljudima u Elektrokrajini, a sam NDP ne zna kako mu izgleda odbor u tom gradu. Isto je sa DNS, gdje stvari sa Radovićem nisu nalegle. U Demosu će situacija za izbore biti drugačija kada borba protiv DNS, koja ih sada drži na okupu, bude u drugom planu, dok se u SDS, po običaju ništa ne zna. Jedino sigurno jeste da će Ujedinjena Srpska Nenada Stevandića biti uz kandidata SNSD, ko god on bio", zaključuje se u tekstu Faktora

(BN)

Komentari / 173

Ostavite komentar
Name

Radmanovic

07.07.2019 12:42

Moj favorit je bio Stevandic

ODGOVORITE
Name

Лука

07.07.2019 12:42

Ko ono bjese Stevandic? Koliko se sjecam jedan od papaka, zar ne?!

ODGOVORITE
Name

Ako ako

07.07.2019 13:07

Tek ako bi se odvojio Igor od Dodika, moglo bi se otići i razgovarati sa njim jer nemoguće je shvatiti da jedan čovjek poput Igora koji bez obzira na sve, da se utopio u takav oholi i površni tim. Igore, podržaćemo te. Studirali smo skupa i naše fakultete su u to vrijeme mogli odabrani završavati, a ne svako. Đajić se blamira iznad svake mjere i bio bi siguran gubitnik.

Name

Igor

07.07.2019 13:40

Koliki je ovo mulj od drzave govori podatak da Talic bilo sta predstavlja, covjek je bezlican i plitak ko plitki tanjir. Iskreno radujem se takodje propasti Radonicica koji takodje jedan beskicmenjak i opsta nula. Zao mi je samo ovog malog Stanivukovica sto ce ga pdp i Borenovic potrositi i ni od njega nista.

Name

Snsd

07.07.2019 13:42

Pa odavno se zna da Igor šuruje sa zapadnim ambasadama. A Tegeltija mu se sa zenom mazio i zbog toga je ljut.

Name

Bez

07.07.2019 13:48

Bezlicni. Obojica.

Name

BL

07.07.2019 13:57

Banjaluka zasluzuje covjeka koji je pravi Srbin, mlad perspektivan, pun energija, netreba mu 17 savijetnika a to je Drasko Stanivukovic!!! Svi koji dodju od rezimlije su puni korupcije ,i rade po njegovom nalogu!!! Igor je crnigorac, bar se tako izjasnjava, Denis iz Gradiske bosnjak, a baja nevoli ko nije Srbin!! PS samo u javnosti!!!

Name

..

07.07.2019 14:11

Podguzna muva Stevandic uopste nije vrijedam komentara.Ljudsko dno.Djajic je nekad bio OK, sad je presao sve granice.Izmedju njih 2 podrsku dajem Igoru.A za ovaj rat banjalucani odavno znaju.A sta bii sa Tešanovićkom,direktoricom DZ i narodnim poslanikom?Zavrnuo joj je Igi slavinu!

Name

Podrska

07.07.2019 14:12

Podrska za Radovica i Stanovukovica.

Name

Radojčić

07.07.2019 14:47

Da ima bar malo političke mudrosti, odvojio bi se, (skupa sa tom "strujom" koju predvodi), od SNSD-a - pa bilo da osnuje novu, staru partiju Socijalista, koja se zahvaljujući Radmanoviću, i utopila u ovu sektašku stranku, ili da osnuje neku sasvim novu, svejedno! Vjerujem da bi dosta sadašnjih članova SNSD-a krenulo za njim, prije svega bivših socijalista! Dok god je njemu Dodik pretpostavljeni, Radojčić napredovati neće, jer ga Dodik ne voli, boji ga se...i ovo je vrh njegove karijere a "desilo" mu se slučajno, ko ćoravoj koki zrno! Ako bi osnovao svoju partiju, ima realnu mogućnost da, možda već na sledećim izborima, zauzme neku od vodećih funkcija u Republici Srpskoj - u najboljim godinama, obrazovan, bez mrlja, kako u životu, tako i u političkoj karijeri, jedan je od naših najozbiljnijih političara, ali bez Dodika, kao šefa! Ostane li uz Dodika i SNSD, slijedi mu političko propadanje!

Name

Jelisaveta

07.07.2019 15:10

Radojicic je sluga vjeran i pokoran, ali glavna osovina zla; Dodik-Lukac-Tegeltija ostaje..

Name

Пезионерка

07.07.2019 15:13

Не могу себи опростити што сам насјела пред изборе позиву УКЦа да провјерим бесплатно каротиде.Прво се могло констатовати да тај преглед није био регулараан већ само симулација,друго узимали су нам личне податке.Пензионери похрлили.Пред изборе ду звали два пута телефоном и питали хоћемо ли гласати за Ђајића што смо одбили.И то је било фингирано,Ђајић нам је покрао гласове.Иначе мислим да човјек уопште није популаран у БЛ и да је интелектуално некомпетентан за било какву функцију.

Name

Sulz

07.07.2019 15:29

Kako ne znas?To je Dodikova supozitorija....

Name

Re Rafojicic

07.07.2019 15:59

Alo jesi li normalan? Alo pa ti hoces SNSD poslije SNSDa , nisi dobar! Svi oni treba da idu, vecina u zatvor nema vise mjesta SNSDu u RS aloo to su zlikovci ni Radojicic niti bilo ko iz njihovih redova nesmijei se vise baviti vodenjem RS ni Radojicic isti je kao i rudonja a ti botu SNSDovski mrs u Njemacku pa tamo agituj za dobri SNSD.

Name

TITO

07.07.2019 16:46

SMECE DODIK RADOICIC DR DAJIC KRIMINALAC ZNAJU JADNI PACIJENTI KOLKO UZIMA PARA

Name

Re re

07.07.2019 17:23

U Njemačku ti idi, iz svog grada i svoje države, ja ne idem nikuda! I da su pažljivo pročitao tekst, vidio bi moje mišljenje o SNSD-u, ali nisi! Ja kažem, da Radojčić, i još nekolicina neiskvarenih političara (koje Dodik nikad nije prihvatio, jer ne može s njima da manipuliše i jer nisu njegovi slijepi poslušnici), tavore u SNSD-u, propadaju, prolazi ih vrijeme...a mogli bi da nešto pozitivno urade za svoj narod i svoju zemlju! To su uglavnom političari, proistekli iz nekadašnje Socijalističke Partije, i moje mišljenje je da oni treba da se odvoje i izadju iz SNSD-a, naravno bez Radmanovića! To je moje mišljenje! Šta bi sad ti, sve ih pobio? Pa Igor Radojičić, nigdje nije isprljao ruke ni obraz, nije vezan ni za jednu aferu, bio najbolji đak, najbolji student, smijeran i častan porodični čovjek, još relativno mlad, tu naš banjalučanin! Šta bi ti, doveo nekog iz Mrkonjića sa kupljenim diplomom da bude gradonačelnik Banjaluke?

Name

Igipop

07.07.2019 17:56

Re;BL, Sad si se dkelarisao kao fasista, zasto mora biti Srbin, neka bude katolik, Bosnjak ali neka svojim radom dokaze da vrijedi. Koliko god sam gledao Igora kao papka moram priznati da je dosta uradio za tri godine, nije imao prosli put moj glas ali na sledecim izborima ako se kandiduje ja cu mu dati glas.

Name

Re

07.07.2019 17:58

Stanje na UKC Banjaluka govori o profesionalnim kompetencijama dr. Djajica...svi vi koji ste zadovoljni zdravstvom u RS slobodno glasajte za njega... Kako je unistio UKC tako bi unistio i grad kad bi nekim cudom postao gradonacelnik!

Name

Milka

07.07.2019 18:02

SAMO RADOVIC I STANIVUKOVIC

Name

re snsd

07.07.2019 18:06

Koji Tegeltija je mazio Igorovu zenu je li onaj sto lici na Taska Nacica ili potkovani Tegeltija?

Name

re re re

07.07.2019 18:20

I da je to sve sto kazes tacno da on nije prihvacen i da je drugaciji i ostale floskule, to ga opet ne amnestira od odgovornosti da je saucesnik u svim svinjarijama Dodikove strahovlade dugih 12 godina, cak je po meni i stetniji, jer je za funkcionerske privilegijeplate i zivot na visokoj nozi prihvatao da bude marioneta i kulisa koja je trebala da prikrije sav primitivizam bakinackog kasapa i nkegovih kumova koji su gospodati zivota i smrti u ovoj jadnoj republici, kako bi se urbami dio stanovnostva mogao sa njim poistovijetiti i nekako glasati za SNSD u smislu eto ima i Igor s njima on je gradska raja, znaci licemjer kakvog nema i nadasve velika kukavica i mis mekinjas, koji ni kao gradonacelnik nije smio povuci ni jedan samostalan potez, kao sto ni tu stranku ne bi smio osnovati, znaci covjek ne zasluzuje da mu se da bilo kakva druga sansa. Krajnje je vrijeme da se bavi poslom u struci ipak je on magistar elektrotehnike iako nema dana staza van politike!

Name

RE IGOR

07.07.2019 18:42

SVI NEVALJAJU I POTROSENI, TEBE CEMO ZA GRADONACELNIKA.

Name

Mini

07.07.2019 18:50

Ministar je.

Name

Re Bl

07.07.2019 19:19

Igorov otac je iz Crne Gore, a majka mu je iz Šušnjara kod Banjaluke - Srpkinja, pa ti kontaj šta je Igor?! I šta su uopšte Crnogorci? Srbi ko i mi, eto šta su - da nisu možda, vanzemaljci? A što se Draška tiče, on je super, ali za mjesto Gradonačelnika je, jednostavno premlad! Nije još ni fakultet završio, nema nikakvog iskustva, ni životnog, ni bilo kog drugog! Nek on, samo nastavi kao i dosad, i sve će stići, za sve ima vremena! A usput neka završi fakultet, neka se oženi i dobije koje djetence, i biće jedan ozbiljan političar!

Name

Hmm

07.07.2019 19:20

Snsd ima više kvalitetnih kandidata koji bi mogli proći. Opozicija, na žalost, ni jednog.

Name

RE LUKA

07.07.2019 19:29

UBICA INSPEKTORA ŠUŠNJICE U BANJA LUCI ,ZLAJE RESTORAN BORAC I JOS MNOGIH DRUGIH NEKO JE SVE VRIJEDNO BILJEZIO .

Name

Istočno Sarajevo

07.07.2019 20:17

Ovo je šuplja priča da se oslabi pozicija Stanivukovića.Toliko je problema u Banjaluci koji se multiplikuju i koji se guraju pod tepih da ih je teško sakriti.Pogotovo za godinu dana kad će taj tepih da bude sve manji i manji.

Name

re ako ako

07.07.2019 21:05

Vidis ti bi odmah prigrlio bezlicnog Radojicica, koji je jos gora hulja od Dodika, a on je jednako, ako i ne vise krivac za sve zlo koje nas je zadesilo u posljednjih dvadesetak godina. Upravo zbog takvih stvari - opozicija ce ponovo izgubiti izbore jer joj narod vise nista ne vjeruje, a onda je zaista sve gotovo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

REE

07.07.2019 21:35

Al sto balkanci vole politiku , pa i fudbal , ma sve znaju , gogle je za balkan mali ucenicic

Name

Istočno Sarajevo

07.07.2019 21:59

Stanivuković će ih pomesti!!!

Name

trtmrt

08.07.2019 06:34

grad propao skroz. samo jeftina zabava za sugave slovence...nas iz grada ( mislim prjeratnih rodjenih Banjalucana-Srba , da ne bude zabune) ni 5%...

Name

RR

07.07.2019 12:50

POZDRAV ZA DR. VLADU. TESLIC

ODGOVORITE
Name

Xxx

07.07.2019 12:52

tako će i dodo pasti brzi dana

ODGOVORITE
Name

Skeptik

07.07.2019 13:55

Tako je i Vučić takođe postavio doktora za gradonačelnika, Radojčića.

Name

Đemiđić

07.07.2019 13:59

Najveci su neorijatelji jedan drugom oni koji su u istoj partiji. Nije Igoru problem Drasko, vec Djaic. Jer ovi iz iste partije se tuku oko istog kolaca. Mi smo pdjeljeno drustvo tako da niko iz PDP nece glasati za Igora i obrnuto.

Name

Bobimalisa

07.07.2019 16:04

Dodo nece pastI nikada a kad vidim Radojicica u Trilateralnoj komisiji, da mu je sef onaj cigo sa Dorcola Tarik Hasanovic I da slusaju nekog Engleza koji bi nas spalio u furuni najradije odmah mi se povraca od njega,on i ognjen tadic i onaj mali advokat stevanovic iz Bijeljine su ti novi spijuni u istoj grupi i primljeni su da nas uniste,kazu da su vecinom gej ti spijuncici, na sastancima moraju otkriti ko ih kre.e pa ih stranci drze u sacI.

Name

rtrr

08.07.2019 06:14

est west bridge i trileterala njima je cilj da nas uniste a Radojicic je clan ovih sekti a unistavanje ide dobro ,iseljavanje i bjela kuga koju su oni proizveli pustose ove prostore.nekad je u BiH bilo 1,4 miliona Srba danas jedva 800 hiljada.Birajte vi opet ove nece kamen na kamenu ostati za 20 ili 30 god

Name

Zabluda

10.07.2019 08:32

To je samo patka. Pa sa njima je bila slicna situacija i sta bi? Sledeca Radojciceva pozicija je mjesto ambasadora,zivi bili pa vidjeli. Da se covjek malo odmori.

Name

Joksim blesavi

07.07.2019 12:52

Isto smece, Djaja je nekulturna seljacina a Igir je barem kulturan. Ali Amidzic i klika su kostali Igora druhog mandata pljackali su do besvjestu neki ce u zatvor nadam se Amidzic a Igor u zaborav pomesce is seljober iz Celinca.

ODGOVORITE
Name

Ćirko

07.07.2019 13:06

Ma nije nesreća Đajić iz Čelinca već iz selendre malo dalje od Čelinca

Name

Jako

07.07.2019 13:24

Podrška za Igora,dobar čovjek

Name

Ma da

07.07.2019 13:51

Jarane, amidzic je jak ko zemlja. Ne moze mu niko nista. I da ne prodje drzi fakultet pod sobom, sredio si rezervne firme, za tako kratko vrijeme je covjek slozio svu zivotnu pricu za narednih 30 godona

Name

xyz

07.07.2019 13:54

Radojičić je ljudsko smeće, okružio se šljamom od savjetnika, bez karaktera i vrijeme je da ga Mile orese. Gnjida je za njega ljudstvo. Vlado Džajić je ljudina, narodni čovjek. Ko ga nije upoznao neka ćuti.

Name

Bale

07.07.2019 14:17

Jedino sto je Amidzic sebi slozio je izvjesnost 30 godina robije i nista vise...

Name

SUDIJA DRED

07.07.2019 14:42

Amidzic robija Igor u tri pm a seljober Dzaja i on u tri

Name

Za xyz

07.07.2019 14:45

Ma druze nisi ti upozno frflju i jajaru Djaju uzeo je silne pare nist ne radi u UKBCu je radsuo nema materijala za rad odlaze doktori i sedtre u inostranstvo a on se samo tali sto za opremu sto za zaposljavanje seljacina s dna kace ko ga nezna ...

Name

Srpska

07.07.2019 16:21

Ma sta kazes? Amidzic sredio rezervne firme i obezbjedio se za narednih 30 godina? hahahahaha Alo, odlican posao za policiju i pravosudje, naravno ne za snsdovu policiju i pravosudje...

Name

maki

07.07.2019 16:35

ta seljačina sa dna kace, bavio se uvjek prevarama, zato je u sekti gdje se krade, to vam je đajić (namjerno malim slovom), dno dna, narode razmišljaj ako imaš s čim????

Name

Dule

07.07.2019 19:02

Radojcic svojom pojavom i neurednošću sramoti grad Banjaluku. Da li je on cuo za dentalnu i oralnu higijenu, frizera, berberina? Prvo da popravi zube prije nego sto otvori usta da nesto kaze, da se ošiša kao čovjek i da se obrije. Covjek je ruglo za nas grad sa svojom pojavom. Mogu zamisliti sta o nama kazu stranci kao narodu kada nam je gradonacelnik takav kakav jeste. Igore posjeti stomatologa, dental-higijenicara, frizera, berbera...ne uredan si !!!

Name

Dule pa

08.07.2019 05:24

Trebamo biti pljuvači nečijeg izgleda, baš si našao da njega pljuješ, možda bi ti kao lutka imaš nacrtane obrve, divne umjetne zube, nadograđene kose i kandže. Znaj da od svih nabrojanih... Igor ima odličnu figuru, lice i pristojan je govornik za razliku od ostalih seljobera,.. Samo mi je žao što je pripao stranci i seljoberima da rukovode s njim.

Name

Sibarevic jr

07.07.2019 12:55

Sve sto dolazi od Snsda za bilo sta u Rs je klonirani Robot klimoglavac,Tipa,, Visko 2018,Zeks,ulimited....

ODGOVORITE
Name

Re

07.07.2019 14:40

Upravo tako. SNSD smeće.

Name

Dr. DJajic

07.07.2019 17:53

Napred doktore Djaic, dosta vise igora i njegovih bradonja. Djaic do pobjede!!!

Name

Sa strane

07.07.2019 12:56

Sa jedne strane ugledan lekar, sa druge student koji je malo otegao sa ekonomijom. Ne verujem da će izbori biti neizvesni.

ODGOVORITE
Name

Re Sa Strane

07.07.2019 13:28

nema veze ko je kandidat vladajuce sekte. Ljudi koji su glasali za Biserku, Majkicku, Spirica, Klosarca... ti ljudi o sebi nemaju visoko misljenje. Dodik ako postavi konja za kandidata, narod ce glasati za konja. A da ne bude neizvjesno, pobrinuce se izborne komisije i razni papci koji ce rovariti u vlastitim strankama.

Name

Ре

07.07.2019 13:41

Све то иде за Београд.

Name

Banjalucanin

07.07.2019 12:56

Hvala Bogu da se SNSD rijesio ovog ljigavca. On i ekipica haraju banjalukom i varaju na svakom koraku, pocevsi sa Eko toplanom pa nadalje...

ODGOVORITE
Name

Re

07.07.2019 16:26

A inace je snsd super??? Samo da se rijese Radojicica i onda neka i dalje bude snsd na vlasti??? Jebem te zivote...

Name

Realan

07.07.2019 12:56

Mislim da pisete opet kafanske price!!! I to sigurno. Dajic jeste dobio veliki broj glasova, nije toliki strucnjak kao sto pisete, a dobar covijek jeste. Da moze voditi klinicki centar, nemoze. Grad Banja Luku takode ne moze, samo zato sto ne zna tj nema znanja za takav posao. Mislim bez Radojcica snsd ce proci kao Erdogan u Istambulu. Zivi bili pa vidjeli.

ODGOVORITE
Name

Re realan

07.07.2019 13:23

Nisi realan , šta je Radojičić u Bl , niko i ništa , šta je radio i po čemu je poznat , ništa i ni po čemu, jedino po korupciji i po nekretninama koje je nakupova po Crnoj gori za vrijeme otkad je u mandatu , on je bez Snsd i Dodika obični niko za razliku od dr Džajić koji perfektan kao doktor , odličan direktor kliničkog centra , voli ga Banjalučani za razliku od Radojicica koji bi bez Dodika i Snsd ne bi dobio glasove ni šire porodice , tako Banjaluka komentariše i zna , to je realno a ne ove gluposti što si ih ti napisao

Name

Dr11

07.07.2019 13:27

Ovo Mile samo ispituje javno mijenje

Name

Re Realan

07.07.2019 13:30

kad je mogao masinovodja Kuzmanovic i nastavnica Biserka, kad moze dispecer Visko, zasto ne bi mogao Djajic. On je bar zavrsio pravi faultet.

Name

Mis Šarma

08.07.2019 16:34

Slazem se za Dzajića! Ove budale sto lupetaju, a covjeka ne poznaju, neka idu na liječenje!

Name

Re

08.07.2019 17:16

Djajic se bar dokazao u struci, a Radojicic je potpuno zanemario. Steta takvog fakulteta.

Name

Real

07.07.2019 12:58

Nadam se da nije istina. Licno mi je najbolji Igor, nadam se da ce on opet biti gradonacelnik.

ODGOVORITE
Name

Re

07.07.2019 13:23

Hahahaha. Misliš bivši Igor

Name

Direkt

07.07.2019 13:39

Koga god da stave, gotovo je za SNSD u Banja Luci!

Name

SALE SLOVENAC

07.07.2019 12:59

IGOR PRELAZI U PDP . POVUCE SA SOBOM ZNATAN BROJ GLASACA KAO I MIALJICA

ODGOVORITE
Name

Da

07.07.2019 13:17

BRAVO POVUKAO BIH SVU STARCEVICU PREDJI IGORE SVICEMO ZA TOBOM..U OPOZICIJU

Name

Re

08.07.2019 17:18

Sta je cekao do sada? Godinama je u SNSD-u. A s kim si onakav si.

Name

Marko

07.07.2019 12:59

Sad tek ima da zaduze jos par desetina milioma budzet grada pa da ga oduvaju.Da se osiguraju sta god da bude !

ODGOVORITE
Name

MILETOVKOKTEL

07.07.2019 13:00

Igor Radojicic je glavni krivac sto je narod u Banja Luci protiv SNSD-a! Neka su ga stavili napolje, nece se on igrati za nasim kraljem Dodikom i kraljicom Zeljkom. A narod koji ne slusa sta nas vodja kaze, treba ga bicovati i sve ih staviti na lomacu !

ODGOVORITE
Name

Narkodiler

07.07.2019 13:04

U akciji klub 2 uhapsen Ognjen Savic koji Djajicev intimus i savjetnik na KBC, a o tome svi cute. Igore glavu gore i nedaj narkodilerima da te skidaju.

ODGOVORITE
Name

Ne

07.07.2019 14:03

Nije tacno.

Name

Snsd Bl

07.07.2019 13:06

I logično je da dr Džajić bude kandidat , novo lice i dobar izbor za razliku od Radojičića koji je totalno potrošen i postao je i omržen među građanima Banjaluke , mislim da ga se Banjaluka odrekla i bojim se da bi izgubio od mladog Stanivukovica što su pokazali izbori prošle godine , za razliku od dr. Džajić koje je veoma dobar i poznat i cijenjen u Bl a Radojičić je izgubio kredibilitet jer se puno priča o njegovim nekretninama u Crnoj gori i u Opatiji u Hrvatskoj ..... isplivaće tog puno a pogotovo talovi u Banjaluci , Džajić bez mrlje i pun pogodak za Snsd .

ODGOVORITE
Name

Re

07.07.2019 14:30

Malo se suzdrzi od komentara,ko je ko!!!Zna se dobro,u crvenoj sekti -nema postenih,mozda...covjek,dva.Citam obrazovan,covjek iz naroda,fakultet,strucan,sve staviti pod upitnik.Ljudi pricaju i drugu stranu,a UKC tone,nema vise pomoci.Moglo bi se pricati o kandidatu,neka samo neko nadje govor na otvaranju sjevernog krila,neka poslusa govor tog poslusnika i kucnog prijatelja.

Name

dusanculi

07.07.2019 13:10

Kakva struju predstavlja Radojičić u snsd-u? Koga vi zaje'avate? Radojičić, djevojčica naša, da predstavlja nekakav faktor u stranci. Jeste li normalni?

ODGOVORITE
Name

Krenulo je

07.07.2019 13:11

U strahu su velike oči. Mislim da je krenuo raspad sistema.

ODGOVORITE
Name

А

07.07.2019 14:07

Да и тако ево 15 година

Name

IMT Imal Mene TU

07.07.2019 13:13

Tako je, Banjaluka Glamoču i Bakincima, a Banjalučani srećan put u WIEN i Munchen. Završite tu KRKANIZACIJU od ovoga što je ostalo od nekadašnjeg grada.

ODGOVORITE
Name

Hm

07.07.2019 13:14

U SNSD sam godinama i TA STRUJA RADOJCIC JE NAJ POSTENIJI SNSD.PRVI NECU GLASATI ZA DJAICA IAKO SMO ODRASLI ZAJEDNO LICNO MISLIM POZITIVNO O NJEMU KAO LJEKARU I COVJEKU AL NEMA KAPACITET,GLASACU ZA STANIVUKOVICA IMA SVE PREDOSPIZICIJE IAKO SAM U SNSD.RADOJCICEVA STRUJA JE JAKA I POSTENA ZATO MILI I LOPOVIMA NE PASU.TOJE SVA STARCEVICA ZAPITAJTE SE..GLASAM ZA DRASKA A VLADI ZELIM SVE NAJBOLJE.LOPOVSKI SNSD RASCJEPIO JE MNOGE STRAKE A DOSAO JE NA RED I ON DA SE CIJEPA

ODGOVORITE
Name

Re Hm

08.07.2019 17:22

Kada su tako posteni, sta jos uvijek rade tu? Taj nazovi raskol traje 5 godina. Sta cekaju? Da zarade penziju.

Name

Vuper

07.07.2019 13:23

Od svega što napisaste najgore je kad Đajica uporedište sa Špiricem. To je najniže što ste ga spustili

ODGOVORITE
Name

Ja

07.07.2019 13:27

Lično želim da SNSD više nepostoji

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

07.07.2019 15:30

Mnogi isto želimo... U Banjaluci su završili, iskreno se nadam.

Name

Bl

07.07.2019 18:43

Svi se nadamo...

Name

Direkt

07.07.2019 13:37

Igi "puk'o".

ODGOVORITE
Name

Gospodja

07.07.2019 14:05

A hoce li ga onda i godpodja i formalno ostaviti?

Name

modricanin

07.07.2019 15:18

Nemojte da mi prozivate sugradjanku, naravno da ce dr dobit nogu.

Name

Serdar

07.07.2019 13:53

Sero*a samo zavada narod,uvjek istu te istu pricu prica.Do ce i njemu kraj jednog dana.SNSD-Srbski Narod Se*e Dodika.Setela se Riba ispod mosta hoj Dodiku i tvoga ce jednog dana bkti dost.

ODGOVORITE
Name

Re

08.07.2019 17:25

Tacno, uvijek ista prica, vrti iste recenice, naravno uvijek hvalospijevi. Cutanje i ignorisanje losih stvari i dogadjanja.

Name

Sve gori od gorega

07.07.2019 13:55

Sve je to ista bagra, decenije na sceni, koji su urusili RS. Sve kriminalci i neljudi.

ODGOVORITE
Name

milos

07.07.2019 14:01

Ubistvo Davida pod jedan vam necu oprostiti ...a druge stvari su : toplana , cistoca , voda , struja ....neke gradjane ste udarili po zivotu a druge po dzepu .

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

07.07.2019 14:03

Game over

ODGOVORITE
Name

Mi

07.07.2019 14:32

Igor je ekstra

ODGOVORITE
Name

Vi

07.07.2019 17:25

Za paradu ponosa...bas je extra

Name

Istok

07.07.2019 18:40

Svasta se prica, da li jw to istina!

Name

BL

07.07.2019 14:40

I treba da se riješe djevojčice.

ODGOVORITE
Name

Goran

07.07.2019 14:53

Vecu budalu i retarda nisu mogli naci, kriminalac najveci !

ODGOVORITE
Name

JEDNO JE SIGURNO

07.07.2019 14:53

Čitam botove i one koji pišu navijački. Neka niko ne očekuje razlaz Dodika i Radojičića. Ne zato što se vole, nego zato što obojica imaju jadan drugog u šahu. Radi se o Milu i igoru milim, a ukradenim milionima.Zato ako Đajić bude kandidat za gradonačelnika, Igor će dobiti neko super jako mjesto u vladi, ili............

ODGOVORITE
Name

Milan

07.07.2019 14:57

Igor radojicic je skolovan I kulturan, on je trebao biti premijer a ne biserka, pametan je za ove seljake Ali je u pogresnoj stranci, treba osnovati svoju stranku I napustiti sektu

ODGOVORITE
Name

Re

07.07.2019 16:19

Pametno zboriš. Solo može više.

Name

Re

08.07.2019 17:29

To govori najbolje o njemu. Dobar politicar mora biti odvazan, hrabar, predvidjati unaprijed, pokazati zube ako treba, a ne sjediti na dvije stolice.

Name

Sima

07.07.2019 15:15

Igora za predsednika jebes Zeljku i Dodika

ODGOVORITE
Name

јоксим

07.07.2019 15:17

добро познајем политику и људе на овим просторим,а од деведесетих, мислим да снсд-е губи Б.луку без обзира ко буде њихов кандидат. Игор је лош човјек , врло љигав и подмукло покварен. мислим да је без странке подпуно небитан лик. ђаја је добар! има од Раша чин поручника, добар Србин.Мислим да је Станивуковић неозбиљан против-кандидат. треба те кандидовати Бореновића или Неша Личанина и сигуран пролаз.

ODGOVORITE
Name

Marko

07.07.2019 15:30

Ajmo Draško! Ti si naš gradonačelnik.

ODGOVORITE
Name

Ha ha ha

07.07.2019 15:41

Djajic covjek od ugleda. Obicni seoski djimpil. Ali ima ovaca u BL tako da me ne iznenadjuje da bude izabran!

ODGOVORITE
Name

Dado

07.07.2019 16:05

Ko god bude kandidat pobjedit ce Draska. Opozicija ako je mislila uzeti Banja Luku trebali su kandidovati Mladena Ivanica. Sve ostalo je unaprijed izgubljeno.

ODGOVORITE
Name

Marčelo kum

07.07.2019 16:13

Podrška Igoru!!!

ODGOVORITE
Name

Banjalucani

07.07.2019 16:15

Ljekari ,strucnjaci za datu oblast za koju su se skolovali,imaju promisljene pristupe ,procedure,provjerene metode,sistematicni su i nastoje da daju najvredniju pomoc osobi koja je oboljela. Jedan svijetal primjere i za pohvalu za dr Djaica ,neopterecen je vezano za zavist.Primio je najboljeg stundenta u UKC i evo sta mu je rekao: " Biraj specjalizaciju i gdje zelis da radis"? Vrlo korektno i posteno od njega ,covjek cijeni trud i nadprosjecno obrazovanje .Dok recimo u drugim javnim preduzecima u Banja Luci primljeni ste na posao kao najbolji i prvorangirani kandidat( jer je u zakonu stajala odredba da se trazi nadprosjecno obrazovsni za datu oblast,ocjenjeni ste i odabrani na razgovoru kao najbolji kandidat od strane svojih univereziterskih profesora .Neefikasna i nekompentetna Uprava vam jeftinom demagogijom i lazima zautavlja totalno napredovanje u poslu: 'zabrana seminara ,edukacija ,sajmova sve sto je vezano za napredovanje iz strucne oblasti Poruka je na ovakav fragmantan,bezobziran i bezobrazan nacin rastjeruju najobrazovanije ljude koji znaju dati stratesko rjesenje za preduzece .Da uporedimo ova dva primjera ,koliko je dr Djaic neoptetecen vezano za zavist, prizna i zeli da nagradi rad i trud zasluzan na najposteniji nacin.

ODGOVORITE
Name

Bl

07.07.2019 18:47

Dzajic viri Dodi iz dupeta....zao mi ga bilo na otvorenju UKC a

Name

masa

07.07.2019 20:08

Ali tog najboljeg studenta je poslao Skrbic,koji je i dalje tama mata u zdravstvu,nije Djajic dosao svojom pamecu na tu funkciju,on samo jako dobro slusa,kad ga istrose kao i sve druge bice pa pa,a on jadan umislio da je neko i nesto

Name

Banjalucanin

07.07.2019 16:16

Dzajic ugledan hahahhahaha ma dajteeeee idiot frfljavi iskompleksirani pokrao sve zivo u klinickom centru kupio ljubavnici Sonji Tomas cetverosoban stan u Banja luci i novi audi dzip od narodnih para naravno i on ugledan bando necete vi docekati izbora pohapsice vas uskoro dole bagra

ODGOVORITE
Name

?

07.07.2019 17:11

ma nek se ljudi vole. covjek je popularan, poznat, zgodan, normalno je da je i zenama privlacan

Name

Isto to

07.07.2019 17:41

Kupio i sebi kucu u Zemunu a pride jos i penthaus novi u Banjaluci kod grave zgrade

Name

krud

07.07.2019 16:29

hahaha cuj Dzajic kandidat za gradonacelnika, pa tek se sad vidi da je SNSD puko ko tikva

ODGOVORITE
Name

Upuceni

07.07.2019 16:48

Hahah kako vas Burle navlaci sa ovakvim clancima... Zavadja montenegrina Igora i jajaru Djaju, a pravi put za svoj izbor a to je Rajcevic!!! Zivi bili pa vidjeli, ako ne ga ne zakaci premijersko mjesto prije izbora!

ODGOVORITE
Name

Bl

07.07.2019 17:06

A rezervni položaj dodiku je vjerovatno i stanivuković.

ODGOVORITE
Name

Ja

07.07.2019 17:41

Hrvati ujedinjuju redove, A Srbi se cesljaju---

ODGOVORITE
Name

Milan

07.07.2019 17:48

Ko god da bude opet SNSD pobjedjuje. Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Ali nikada!

07.07.2019 18:42

Nilada vi vise pobijediti necete!

Name

Re

07.07.2019 20:07

Pa da. Ne trebaju izbori .... Štampa fino i odmah rezultate objavite. Možete i odštampati sa zaokruženim imenima.. da se narod ne maltretira bezveze kao do sada.

Name

Re Milan

08.07.2019 08:15

Pobjedjuje ako ponovo uspijete pokrasti izbore.U to na sumnjam,jedino za kradju i kriminal ste i sposobni.

Name

Divna

07.07.2019 18:00

Pa zasto on je dobro slusao

ODGOVORITE
Name

Galeb

07.07.2019 18:10

Kriminalac Dodik raskida sa svakom ko se suprostavi kriminalcima i njemu za svakog gradjanina je dobro da raskine sa kriminalcima pre njihovog hapsenja

ODGOVORITE
Name

Vanga

07.07.2019 18:13

Pa to je sve opisao gospodin Vaskovic do u detalja prije poslednjih izbora.

ODGOVORITE
Name

Pop jovica

07.07.2019 18:23

U crvenoj sekti (SNSD) ne postoje dobri i pošteni ljudi! U sekti važi pravilo čopora hijena koji se otimaju oko leša(vlast+država) Mislim da Radojičić ne može da napreduje dok je baja gospodar crvene sekte! Snsd je izgubio opšte izbore u Banja Luci i to je činjenica,račun za poraz baja je ispostavio Radojičiću! Biće zanimljivo i ponašanje ostatka DNS nakon što im je baja rasturio stranku! Lokalni izbori će biti prilika za ostatak DNS da se osvete baji za sve što im je uradio! Mislim da kombi stranke US,NDP i DEMOS ne mogu da naprave nikakav rezultat i te kvazi stranke očekuje dalje propadanje!

ODGOVORITE
Name

Ja

07.07.2019 18:23

Mislim da će Đajić pobijediti svi koi zavire u bolnicu moraće glasati za njega lakše im dati glas nego plaćati

ODGOVORITE
Name

Uzalud vam manipulisanje mafijo

07.07.2019 18:27

SDS ce pobijediti sa opozicijom. Casni i vrijwdni gradjani ce pobijwditi. Nema imunitwta. Vrijeme je za zivot dostpjan ljudskog bica.

ODGOVORITE
Name

SNSD Gradiška

07.07.2019 18:38

Ako Dodik kandiduje Adzića za nacelnika GRADIŠKE ponovo izgubiće izbore 100% jer nema kome se covjek nije zamjerio,,DUNJIĆ se kandiduje za nacelnika, podrzava ga sds-dns-sda a pregovara se i sa pdp-om i pobjedjuje sigurno a Adzić se posvadjao i sa Malesevićom Danom...a vise od pola Snsd ga ne voli...sad nek Dodik razmisli???

ODGOVORITE
Name

RASPAD

07.07.2019 19:29

OVO JE RASPAD MARVO SA FALSIFIKOVANIM DIPLOMAMA. DODIK JE ZA ŽIVOTA NAPISAO KNJIGE U PRVOM LICU, KAO ŠTO JE DUŠAN MIHAJLOVIĆ U VALJEVU ZA ŽIVOTA PODIGAO BISTU DESANKI MAKSIMOVIĆ. DODIK JE SAHRANIO SRBE, A NEKO ĆE PROINTER. ON NEZNA ŠTA ĆE VIŠE I SADA SJECI GLAVE. DODIK NIJE SVJESTAN ŠTA JE SVE POTISAO I SVE NAS PRODAO KAO MARVU. DOVODI BRENU DA FEŠTU PRAVI ŠTO MRTAV DAVID DRAGIČEVIĆ NE MOŽE MRTAV BITI U B. LUCI. MRŠ TI I TVOJE SRPSTVO, VLADIKE, POPOVI, POPADIJE. IZVEŠTAJ O BAHANALIJAMA SA IRB. BATOGAN PUTUJUĆI CIRKUS.

Name

Re Snsd Gradiška

08.07.2019 05:59

Adzic je najveći promašaj to je istina , njemu više ni Dodik ne može pomoći , em što je uništio sve uništio je Snsd u Gradišci , bojim se da će Gradiška zbog adzica prepustiti vlast drugima , to vise niko ne može promjeniti , građani su previše zgroženi na Adzica

Name

Istina

07.07.2019 19:14

E sto volim sad ce tek popucati sa Djajicem! Onaj covjek je zivi blam.

ODGOVORITE
Name

Zv

07.07.2019 19:23

Radojicica u DNS koji je sada vec ociscen od olosa i koji trenutno ima najkvalitetnije kadrove. Falio bi samo Drasko. To bi i bio kraj vladavine SNSDa

ODGOVORITE
Name

Kotor varos

07.07.2019 19:27

Stevandic treba da odgovara za ubistva po Banja luci za ratni zlocin protiv civilnog stanovnistva u Kotor varosu zajedno sa svojim Crvenim Beretkama zlocinci stice vas kazna ratni zlocin nezastarijeva .

ODGOVORITE
Name

Borik

07.07.2019 19:28

Ako Igor nije dobar, šta bi tek mogli reći za Davidovića i Gavranovića !?

ODGOVORITE
Name

BoracVRS

09.07.2019 10:53

Oba bolja bila 100 puta

Name

Bušač

07.07.2019 19:31

Neće Banjalučani sa obrazom glasati za kandidata Snesde sekte! Ko riješi Davidovo ubistvo imaće podršku! A i taj Džajić ko biva neki Direktor UKC a privatno poslije podne kod ArAra radi!???? Kakva je to lakrdija od sistema!? Nema ovde ljudi,ovde živi bezosjećajna bezobrazna bagra koja se slizala sa mafijom iz snesdea! Nema nam pomoći osim da se međusobno ne potru!!

ODGOVORITE
Name

Re

07.07.2019 20:10

Kažu, dobro im ide

Name

Re Bušač

08.07.2019 14:22

Ta ordinacija se samo zove ArAr. Gazda je Djajic lično! Neka neko ispita kako je to od Energomonta smotao sebi taj prostor

Name

Maki

07.07.2019 20:25

SNSD jede svoju djecu !

ODGOVORITE
Name

Curla

07.07.2019 20:59

Vlado Djajic, od kad je dosao na čelo Ukc R.S ta ustanova uredno uplacuje doprinose, uredno isplacuje plate, niko od doktora nije napustio Ukc prema tome ne znate o kakvom se covjeku radi, pomogao je ko god mu se za pomoc obratio spasao 1000 zivota itd!

ODGOVORITE
Name

Komšo

08.07.2019 06:56

Podrška Stanivukoviću do neba !

Name

Milo

07.07.2019 22:50

Radojicic je prirodni gospodin,veoma obrazovan,mr.elektrotehnike.Mogao je i da doktorira koliki je kapacitet.Dodik je ortodoksni primitivac,mesar,svercer i ratni profiter,poznat kao "Mile Ronhil".Do kada ce taj neobrazovani profiter drzati ovaj narod u blokadi?

ODGOVORITE
Name

Rade

07.07.2019 23:30

Podrska za gospodina Igora Radojicica,prirodnog gospodina.Pametan,obrazovan,pravi gospodin za razliku od laktaskog ratnog profitera i prirodnog primitivca.Igor ce pobjediti.

ODGOVORITE
Name

Perzefona

08.07.2019 03:19

Debilno seljacko razmisljanje da je Drasko premlad. Uopste ne mora da zavrsi fakultet da b bio gradonacelnik, niti mora da se ozeni niti da ima djecu. Sve to nema nikakve veze sa vrsenjem funkcije gradonacelnika. Eto koliko politicara je ozenjeno i ima djecu i fakultet A STA SU DOBRO URADILI ?!? NISTA!

ODGOVORITE
Name

Pernar

08.07.2019 15:36

Samozaljubljeni Licemjer. Sve ce se to pokazati kad dodje na vlast

Name

Drago

08.07.2019 03:33

Neodgovara igor zato sto je posten i skolovan, ruke su mu zavezane Jer je u sekti, igor je trebao biti predsjednik ili premijer, I on sam vidi sa kojim lopovima Ima posla, treba da osnuje svoju stranku i Ima moj glas, pogledajte samo biserku ili premijera uzas

ODGOVORITE
Name

Hahahahah

08.07.2019 04:57

Pa ljudi jel’ vi vjerujete u tu pricu? Vlado Dzajic je sada upravo ono sto je Stevandic bio u trci za gradonacelnika, da bi razvodnio glasove Cavica..

ODGOVORITE
Name

MESA

08.07.2019 04:59

IGORE CUVAJ BUDI PAMETAN CUVAJ GLAVU SVOJU,

ODGOVORITE
Name

Cviko

08.07.2019 06:28

Ову игру с Радојчићем организује Лукач.

ODGOVORITE
Name

Ogorcena

08.07.2019 06:38

Drasko i Milan su pobjednici na ovim izborima a Igor hitno mora napustiti SNSD AKO HOCE DA POBJEDI I MORA BITI UZ NAROD NA SVIM MITINCIMA PROTRSTIMA DA VIDI KAO GRADONACELNIK STA TO MUCI BANJALUCANE I DA VIDI GDJE SE NESTO MOZE POMOCI PROMJENITI KAO STO TO RADI DTASKO I OMLADINA PDP SVAKA IM VASZ NAROD JE PREPOZNAO KO SR BORI ZA NJIH A IGOTE PIARULEN CE TE UNISZOTI RJESYVAJ BRZO DA SE SVI NERAZBOLIMO N3ZNAM ZASTO SO CITAO PA I TEBE I TVOJU PORODOCU TRUJE SVAKA CAST STANIVUKOVICU VUKANU JELENI BORCI ZA NAROD

ODGOVORITE
Name

ŠTA JE TU ČUDO

08.07.2019 09:01

STEVANDIĆ AKO IZGUBI SNSD PRELETI ON U DRUGU STRANKU PO OBIČAJU KAO ŠTO JE I DO SADA RADIO. PREMA TOME NIŠTA TO ČUDO NIJE. BIĆE STANIVUKOVIĆ MOŽETE RADITI ŠTA HOĆETE DOŠLO JE VRIJEME DA POŠTENJE I POŠTENI NAROD POBJEĐUJE. ŽIVI BILI PA VIDJELI.

ODGOVORITE
Name

ZA IGORA

08.07.2019 09:17

KASNO JE, NALAZIŠ SE NA POGREŠNOM MJESTU I U POGREŠNO VRIJEME. DAVNO MI KAO LAICI SMO ZNALI DA ĆEŠ TAKO PROĆI U TOJ STRANCI. STALNO SI MEĐU NJIMA TREBAO SI TO DAVNO PRIMJETITI I ZNATI ŠTA ĆE SE DESITI. VELIKU GREŠKU SI NAPRAVIO I PRIHVATIO NJIHOVU MUTLJAŽU ZA GRADONAČELNIKA B. LUKE. I LAIK JE ZNAO DA TO RADE SAMO DA IH NE OMETAŠ DOK PROĐU IZBORI I DA ĆE TI SE TO DESITI I DA ĆEŠ OSTATI KOD NJIH DA VISIŠ U VAZDUHU. NJIMA MOGU VJEROVATI SAMO ONAKVI KAO ŠTO SU KAO STEVANDIĆ I ONAKVI KAO ON. TI NE SPADAŠ U TU GRUPU, MISLIM DA I SAM TO ZNAŠ, I DA IMAŠ I MALO POLITIČKE MUDROSTI DAVNO BIH IH NAPUSTIO.

ODGOVORITE
Name

BOBA

08.07.2019 10:07

POD HITNO ZABRANITI SVE I JEDNOM LJEKARU DA SE BAVI POLITIKOM.UČIO JE ŠKOLU DA LIJEČI NAROD .ONI SU OTUĐENI .NJIMA JE NOVAC POPIO MOZAK.NIKAD IM DOSTA.KAD SU ODGOVARALI ZA ONO ŠTO RADE ULAZE U PARLAMENT, U SKUPŠTINU KAO ODBORNICI.ANGAŽOVANI SU NA DESET MJESTA ONI SU PUNI KAO BRODOVI.SVI TO ZNAJU ALI MOŽE IM SE.SVE JE OVO POSTALO ODVRATNO.KOGA BRIGA ŠTO NAM JE NACIJA BOLESNA I ŠTO UMIRE.NIJE VALJDA SVE OD BOMBARDOVANJA IMA LI I BEZOBRAZLUKA KOJEM NEMA KRAJA.

ODGOVORITE
Name

Pero

08.07.2019 15:20

Radojičić, mozda se otima kontroli dodika, a možda je to neki od crnogorskih klanova. U svakom slučaju neposteni su igrači i dodik i radojičić, sve je to ista bagra. Treba izabrati nekog iz sadašnje opozicije i ako nebude dobro radio sledeće izbore opet mijenjati. Svaki put mijenjati, da oni vide da nisu Bogom dani

ODGOVORITE
Name

vojnik

08.07.2019 16:02

Ljudi koji glasaju za milionera (ili milijardera?) Dodika koji je stekao bogatstvo na racun kradje napacenog srpskog naroda, Lukaca koji vidno laze za ubistva ljudi i opet dobija mandat ministra unutrasnjih poslova, pametnu Biserku itd. nemaju ni trunke samopostovanja, tako da ce oni glasati za bilo koga kome vodja politicke mafije u RS dadne dozvolu da se kandiduje. Vidjeli ste u Doboju kad je najveci kriminalac te regije koji ne zna da prica bukvalno, nozi jednu koznu jaknu 10 godina i uvijek masnu kosu, presao u SNSD, narod je kao ovce presao za njim, iako je taj transfer dobra stvar, jer je Obren Petrovic bio rak rana SDS-a, porazavajuce je to sto ljudi ne znaju da misle, zato nas sad ima 800.000, a ne 1.400.000 kao nekada, zato je sad cilj svakog mladica da napusti zemlju, ali neka je Baja unio zastavu RS u Sarajevu (osim kad Ameri dolaze, tad bas ne smije jer je na crnoj listi zbog finansijskih malverzacija), zivio Prointer, zivio Baja, ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine. Pozdrav od osobe koja je ratovala za RS, pa je napustila, jer ne zeli joj dijete jure po noci kriminalci MUP-a, niti da mora u stranci nekome lizati dupe da bi sa prosjekom 9.0 dobila posao, moje sve kolege saborci se prevrcu po grobovima kad vide da drzavu vode oni koji su tad bili najveci sverceri, ali bas ih briga za stanje u drzavi, njihova djeca se lijece po Cirihu, skoluju po Italiji i Francuskoj, zimuju na Alpama, a novac iznose u Rusiju kao i svako ko opljacka srpski narod, tamo uvijek boljsevici mogu da pobjegnu, kao velika porodica Milosevic.

ODGOVORITE
Name

Protiv

08.07.2019 18:32

radojcica nisam imao nikad nista jedini covjek koji nesto vrijedi u snsd jer ga nebi odbacili covjek ima malo karaktera radio je samo sto je morao nikada nije davao neke radikalne izjave! On je trebao biti premijer ali dodik ga se bojao jer je pametniji od njega!

ODGOVORITE
Name

MIRKO

09.07.2019 08:32

Nikada nisam glasao za snsd ali ako doktor bude kandidat za GN sva moja familija i oni na koje mogu uticati(ima ih dosta) će glasati za VLADU ĐŽAJIĆA mog zemu!!

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2019 15:11

Dosta vise vas seoskih krezavih volova pod satorom zemara ma more mrs u vukojebine odakle ste šljegli pa gore glasajte za bukve svoje rodjake napravili selendru od Banja luke fuj

Name

Banjaluka

09.07.2019 10:20

Igor je najbolji gradonacelnik koga je ovaj Grad imao do sad, ma koliko to nekima smetalo. Samo naprijed gradonacelnice, ne obaziri se na gomilu gnjevnih kriticara...bas me zanima sta su to u svojim zivotima ostvarili i postigli da im daje za pravo da pljuju i kritikuju sve i svakog. Zalosno je da pojedini ljudi za sve zivotne neuspjehe krive samo druge, valjda im je tako lakse nego priznati da su nesposobni.

ODGOVORITE
Name

MIRO

09.07.2019 13:44

Taj ljigo ni kaveza u životu nije napravio a kamo li grad da vodi! SAMO DOKTIR VLADO DŽAJIĆ MOŽE POBIJEDITI SVE!

Name

BoracVRS

09.07.2019 10:54

Đajić gradski seljak nikad neće bit gradonačelnik

ODGOVORITE
Name

Dzajic

09.07.2019 13:02

nikad nece biti gradonacelnik! Samim tim sto ga je dodik otkrio govori sve. Unaprijed se zna kako bi vladao b. lukom! Glavni zadatak je drzati gradjane u strahu A onda bi se dr. Dzajic namirio sto do sada nije mogao. E pa nece moci svi u penziju vrijeme vam je. Drasko ce biti novi gradonacelnik takva je odluka! i o tom ne treba vise raspravljati uzalud!

ODGOVORITE
Name

Radojcicu

09.07.2019 13:07

prikljuci se opoziciji ti si jedini od snsd funkcinera koji si uspio sacuvati obraz zato im smetas!

ODGOVORITE
Name

JOVAN

09.07.2019 13:52

Nebrinite on će Mili poflautati i OPET BITI KANDIDAT! Takav je KARAKTER IGOR RADOIČIĆ!

ODGOVORITE
Name

Pero

09.07.2019 14:28

Ako dns shvati da ih dodik rastura ko male djecake te i oni otkace snsd i priključe se PDP i SDS u uz Radovica ima šanse da se nešto promijeni. Marko Pavić, prevazidjen je lik, sto ga dodik više ponižava on njega više podržava. Milane poduzimaj nešto.

ODGOVORITE
Name

Bole

09.07.2019 17:36

Da skoro svaki dan ne pročitam sadašnjeg gradonačelnika da hvali Eko Toplanu koja je uz poplave 2014. najveća poslijeratna katastrofa Banja Luke još bi i povjerovao u neku njegovu alternativu još uvijek premladom Drašku.

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

09.07.2019 18:13

"Iz vasih izvora"stalno obmanjujete narod laznim informacijama,moracete da progutate knedlu,samo se nadam da cete se ovaj put udaviti,snsd pobjedjuje u bl kao nikad do sad!!!!

ODGOVORITE
Name

Ako

09.07.2019 19:09

kojim slucajem pobjedi dodik jer on ima i rezervnu varijantu kradju izbora dakle u tom slucaju porucijem onim roditeljima kojih ima mnogo sto su poslali svoju djecu u inostranstvo a podrzavaju snsd. Samo neka se zapitaju dali su normalni?

ODGOVORITE
Name

MIRKO

09.07.2019 21:34

IGOR je duduk i nema veze sa životom a Dr.Vlado Đajić je sposoban u svemu i Mile je ipak majstor za vladanje narodom!

ODGOVORITE
Name

Vladimir

10.07.2019 12:52

Hahahhahha taj vas “izvor” bi trebao znati da bi potencijalni kandidat prvo bude izabran za predsjedika gradakog odbora Banja Luka(obicno je tako u svim ozbiljnijim strankama). Taj izbor u SNSD se desio prije 4-5 mjeseci i izabran je Igor. Sta tu dalje baljezgati treba

ODGOVORITE
Name

Bole

12.07.2019 07:27

Moj narode,kako smo podjeljeni,a kako tek znamo da kritikujemo i druge pljujemo. Bolje bi bilo da se slozimo,pa koju proizvodnju pokrenemo,nekom se priklonimo,vec sto jedno druge kritikujemo i napadamo a sami nista neradimo. Narod prkosan i za pljuvanje vječito spreman,niko nam nevalja zapad nam neprijatelj a svi zapadu lete mjesto da se okrenemo sami sebi i svom radu.. da sjedne 50ljudi mocnih pa počiste smece al da se napravi red i rad da ovaj narod počne da zivi u zemlji svojoj,da je izgradjuje i da se diči zemljom svojom.

ODGOVORITE