Срамота! Радник без помоћи Бијељине! Крстајић све мора сам!

Доскорашњи селектор Србије и први човјек бијељинског Радника Младен Крстајић налази се под великим притиском због организовања двомеча са Спартаком из Трнаве.

Фудбал 07.07.2019 | 23:30
Срамота! Радник без помоћи Бијељине! Крстајић све мора сам!
Према тврдњама "Спортског журнала", Радник од градске адфминистрације у Бијељини ове године није добио ниједну једину марку, па је Крстајић из свог џепа платио припреме на Златибору, а како сада ствари стоје, мораће да финансира и сусрет на Градском стадиону у Бањалуци, као и путовање у Словачку.

С обзиром да је Радник најуспјешнији клуб у Семберији и сигурно највећи амбасадор Бијељине у иностранству због другог учешћа у квалификацијама за Лигу Европе, онда помало и чуди зашто су градски оци на челу са градоначелником Мићом Мићићем "заврнули славину" изабраницима Младена Жижовића.

"Да ли ће се нешто промијенити до прве утакмице Радника са Спартаком из Трнаве 11. јула у Бањалуци остаје да се види. Ако се не промијени, Радник је унапријед осуђен на пораз и елиминацију", пише "Спортски журнал".

Подсјетимо, градоначелник Бијељине је на пријему поводом Радниковог освајања Купа Републике Српске јавно обећао премије од 20.000 КМ, истакавши да су фудбалери понос града, али до данас администрација није испунила обећање.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СМОТО

08.07.2019 06:31

само га пратите, тај стварно ниста не зна. Доказано вец, када је тренирао Србију !!!

ОДГОВОРИТЕ