Sramota! Radnik bez pomoći Bijeljine! Krstajić sve mora sam!

Doskorašnji selektor Srbije i prvi čovjek bijeljinskog Radnika Mladen Krstajić nalazi se pod velikim pritiskom zbog organizovanja dvomeča sa Spartakom iz Trnave.

Fudbal 07.07.2019 | 23:30
Sramota! Radnik bez pomoći Bijeljine! Krstajić sve mora sam!
Prema tvrdnjama "Sportskog žurnala", Radnik od gradske adfministracije u Bijeljini ove godine nije dobio nijednu jedinu marku, pa je Krstajić iz svog džepa platio pripreme na Zlatiboru, a kako sada stvari stoje, moraće da finansira i susret na Gradskom stadionu u Banjaluci, kao i putovanje u Slovačku.

S obzirom da je Radnik najuspješniji klub u Semberiji i sigurno najveći ambasador Bijeljine u inostranstvu zbog drugog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope, onda pomalo i čudi zašto su gradski oci na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem "zavrnuli slavinu" izabranicima Mladena Žižovića.

"Da li će se nešto promijeniti do prve utakmice Radnika sa Spartakom iz Trnave 11. jula u Banjaluci ostaje da se vidi. Ako se ne promijeni, Radnik je unaprijed osuđen na poraz i eliminaciju", piše "Sportski žurnal".

Podsjetimo, gradonačelnik Bijeljine je na prijemu povodom Radnikovog osvajanja Kupa Republike Srpske javno obećao premije od 20.000 KM, istakavši da su fudbaleri ponos grada, ali do danas administracija nije ispunila obećanje.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SMOTO

08.07.2019 06:31

samo ga pratite, taj stvarno nista ne zna. Dokazano vec, kada je trenirao Srbiju !!!

ODGOVORITE