Каква трка у Њемачкој!

Дупла победа Леопард Рејсинга! Лоренцо Дала Порта возач Леопард Рејсинга победио је на трци за Велику награду Немачке испред тимског колеге Маркоса Рамиреса и јунака Арона Канеа.

Остали спортови 07.07.2019 | 14:01
Каква трка у Њемачкој!
Сјајан старт, без већих грешака водећи почињу трку у Немачкој, а после прве кривине Романо Фенати преузима прву позицију, да би на изласку из кривине број три Лопес и Родриго падају са мотоцикла и завршавају трку пре времена. Исто је прошао и Том Бут Ејмос у наредном кругу.

Маркос Рамирес је у правом моменту извршио напад и обишао Романа Фенатија, да би исту ствар урадио и Лоренцо Дала Порта неколико кругова касније, па је Леопард Рејсинг био у фантастичној ситуацији.

Велика борба за позицију на 12 кругова пре краја, Каито Тоба је "настрадао" када га је Алберт Аренас "покупио" и направио катастрофу од дана за оба возача.

У међувремену, Дала Порта обилази Мекфија и Рамиреса, пошто је Рамирес направио две велике грешке и сишао са пута.

Арон Кане се полако, али сигурно пробијао на писти, тражећи своје место под сунцем. Тако је успео на само три круга пре краја да дође до борбе за позицију број један заједно са момцима из Леопард Рејсинга.

Као и обично у Мото3 категорији, гледали смо сјајну трку, веома узбудљиву и са великим бројем обилажења, па смо тако видели прву победу Лоренца Дала Порте, док је иза себе оставио тимског колегу Маркоса Рамиреса и Арона Канеа.

Арон Кане иако није победио можемо да га сматрамо највећим данашњим јунаком, пошто је трку почео као 22. возач, а завршио је на победничком постољу и то је умало победио.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар