Kakva trka u Njemačkoj!

Dupla pobeda Leopard Rejsinga! Lorenco Dala Porta vozač Leopard Rejsinga pobedio je na trci za Veliku nagradu Nemačke ispred timskog kolege Markosa Ramiresa i junaka Arona Kanea.

Ostali sportovi 07.07.2019 | 14:01
Kakva trka u Njemačkoj!
Sjajan start, bez većih grešaka vodeći počinju trku u Nemačkoj, a posle prve krivine Romano Fenati preuzima prvu poziciju, da bi na izlasku iz krivine broj tri Lopes i Rodrigo padaju sa motocikla i završavaju trku pre vremena. Isto je prošao i Tom But Ejmos u narednom krugu.

Markos Ramires je u pravom momentu izvršio napad i obišao Romana Fenatija, da bi istu stvar uradio i Lorenco Dala Porta nekoliko krugova kasnije, pa je Leopard Rejsing bio u fantastičnoj situaciji.

Velika borba za poziciju na 12 krugova pre kraja, Kaito Toba je "nastradao" kada ga je Albert Arenas "pokupio" i napravio katastrofu od dana za oba vozača.

U međuvremenu, Dala Porta obilazi Mekfija i Ramiresa, pošto je Ramires napravio dve velike greške i sišao sa puta.

Aron Kane se polako, ali sigurno probijao na pisti, tražeći svoje mesto pod suncem. Tako je uspeo na samo tri kruga pre kraja da dođe do borbe za poziciju broj jedan zajedno sa momcima iz Leopard Rejsinga.

Kao i obično u Moto3 kategoriji, gledali smo sjajnu trku, veoma uzbudljivu i sa velikim brojem obilaženja, pa smo tako videli prvu pobedu Lorenca Dala Porte, dok je iza sebe ostavio timskog kolegu Markosa Ramiresa i Arona Kanea.

Aron Kane iako nije pobedio možemo da ga smatramo najvećim današnjim junakom, pošto je trku počeo kao 22. vozač, a završio je na pobedničkom postolju i to je umalo pobedio.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar