ЛШ: Милан Павков на списку за Литванију!

Сад се чека и Јокановић! У Звезди верују да ће добити понуду Ал Гарафе. . .

Фудбал 07.07.2019 | 16:52
ЛШ: Милан Павков на списку за Литванију!
Ако у току данашњег дана не буде непредвиђених промена (читај конкретне понуде) јунак тријумфа над Ливерпулом Милан Павков наћи ће се на списку играча Црвене звезде за меч против литванске Судуве. План Владана Милојевића да у Маријампољ поведе нападача из Бегеча јасно показује да његов дуго очекивани трансфер није так близу... На Маракани су и даље у фази чекања.

После неуспешних преговора са кинеским Ђијангсуом Милан Павков је привукао пажњу клубова из Емирата и Саудијске Арабије. Гласно у Љутице Богдана причају да у наредних седам дана очекују понуду Башакшехира, а круг потенцијалних купаца проширен је и Ал Гарафом из Катара.

Спона у овом трансферу требало би да буде бивши играч Партизана, а сада успешан тренер, Славиша Јокановић. Наводно, Јокан је врло заинтересован за високог момка из Бегеча и верује да у предстојећој сезони може много тога да донесе.

Јокановић је недавно преузео катарски клуб, који може да испуни финанијске прохтеве Црвене звезде и уплати обештећење од три милиона евра. Прелазни рок у земљи домаћину Мундијала 2022. године почиње за два дана, па на Маракани очекују да Ал Гарафа конкретизује причу...

Морају да чекају у Звезди, али до тада ће користити услуге Милана Павкова. Корпулетни шпиц је током припрема у Аустрији имао проблема са повредом листа. Потом је путовао у Кину, па се као прва опција у шпицу наметнуо Ричмонд Боаћи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар