LŠ: Milan Pavkov na spisku za Litvaniju!

Sad se čeka i Jokanović! U Zvezdi veruju da će dobiti ponudu Al Garafe. . .

Fudbal 07.07.2019 | 16:52
LŠ: Milan Pavkov na spisku za Litvaniju!
Ako u toku današnjeg dana ne bude nepredviđenih promena (čitaj konkretne ponude) junak trijumfa nad Liverpulom Milan Pavkov naći će se na spisku igrača Crvene zvezde za meč protiv litvanske Suduve. Plan Vladana Milojevića da u Marijampolj povede napadača iz Begeča jasno pokazuje da njegov dugo očekivani transfer nije tak blizu... Na Marakani su i dalje u fazi čekanja.

Posle neuspešnih pregovora sa kineskim Đijangsuom Milan Pavkov je privukao pažnju klubova iz Emirata i Saudijske Arabije. Glasno u Ljutice Bogdana pričaju da u narednih sedam dana očekuju ponudu Bašakšehira, a krug potencijalnih kupaca proširen je i Al Garafom iz Katara.

Spona u ovom transferu trebalo bi da bude bivši igrač Partizana, a sada uspešan trener, Slaviša Jokanović. Navodno, Jokan je vrlo zainteresovan za visokog momka iz Begeča i veruje da u predstojećoj sezoni može mnogo toga da donese.

Jokanović je nedavno preuzeo katarski klub, koji može da ispuni finanijske prohteve Crvene zvezde i uplati obeštećenje od tri miliona evra. Prelazni rok u zemlji domaćinu Mundijala 2022. godine počinje za dva dana, pa na Marakani očekuju da Al Garafa konkretizuje priču...

Moraju da čekaju u Zvezdi, ali do tada će koristiti usluge Milana Pavkova. Korpuletni špic je tokom priprema u Austriji imao problema sa povredom lista. Potom je putovao u Kinu, pa se kao prva opcija u špicu nametnuo Ričmond Boaći.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar