Лејкерси ипак направили трио: "Буги" код Леброна!

Још један велики прелазак у НБА лиги.

Кошарка 07.07.2019 | 18:27
Лејкерси ипак направили трио: "Буги" код Леброна!
Најбољи играч великог НБА финала Каваји Ленард рекао је Лејкерсима дефинитивно НЕ и прешао у Клиперсе. Одмах када су то сазнали, Леброн Џејмс, Ентони Дејвис и остали играчи "језерџија" су заједно са оперативцима кренули у "офанзиву" на преостале слободне агенте.

Први је потписао Дени Грин, дојучерашњи Ленардов саиграч у Торонту. Потом је стигао и резервни плејмејкер Голден Стејта Квин Кук и све то, као и останак плејмејкера Ражона Ронда (33) био је увод у главну вест...

Лејкерси су довели Демаркуса Казинса (28), једног од најбољих НБА центара, који је дефинитивно напустио Голден Стејт после једне сезоне. 

Потписао је једногодишњи уговор, према којем ће зарадити 3,5 милиона долара.

Популарни "Буги" мучио се кроз читаву прошлу сезону са опоравком од покидане Ахилове тетиве, коју је оперисао у јануару 2018. године док је био играч Њу Орлеанс Пеликанса.

Крајем такмичарске 2018/19 он се вратио на терен и покушао да помогне Вориорсима у одбрани титуле, али није успео, иако је имао неколико запажених наступа.

Према информацијама портала "ЕСПН", за њега је ових дана био заинтересован и Мајами Хит, али је неколико играча Лејкерса (укључујући Ентонија Дејвиса) утицало да прихвати позив из Лос Анђелеса...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар